Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu ayriliyorsan niye gece boyunca ariyorsunSizlerde okuma anlama sorunu var sanırım ve herkes önyargıyla yaklaşır olmuş
Eee tamam sabırlıysa sizi de seviyorsa gelir barışır.Normalde çok sabırlı ama şu an çok stresli zor bir iş ortamında
Çoktaaaan yeni rota oluşmuştur onda.Erkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
Boşanır boşanmaz sevgili yapan sensin? Bize niye kızıyorsun. İnsan sevgilisinden ayrılınca bile birkaç ay inzivaya çekilir. Siz maşallah koşmuşsunuzEvliyken sevgili yaptım ya cidden buradakiler sorunlu çıktıabi az okuyun ya anlayın
Erkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
Sessiz kaldiysa siz kendinizi geri çekmeden aramaz. Siz kendinizi çekmeyip düzeltmeye çalışırsaniz ilişkinin dengesi iyice bozulur ve toksiklesirsiniz. Kendinizi geri çekip yazarsa yetişkin gibi konuşursunuz yazmazsa da böylesi daha iyi demektir.Erkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
Erkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce
kızmıştır üstüne gitme sessiz kal merak etsinErkek arkadaşımla kavga ettik ve ayrılan taraf ben oldum. Bi kaç saat sonra tekrar yazdım konuşmamız gerekiyor böyle olmaz falan diye ne dediysem bana cevap vermedi aradım açmadı o an öfkeyle bi karar aldım ve ayrıldım şimdi pişmanım o gece onu hep aradım açmadı yazmadı ve 4 gün geçti şu an bide ayrı şehirlerdeyiz görüşme gibi imkanımızda yok şimdi soruyorum sizlere bu adam bana çok kızdı kırıldı diye beni cezalandırıyor mu yoksa o da mı bitirdi bizi ben o geceden sonra ona yazmadım bi daha aramadım ve o da aynı şekilde gün geçtikçe daha zor zorlamıyorum duramıyorum şimdide çok özledim o da duramazdıdöner mi bi daha yazar mı arar mı sizce