• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cezaevi

Kelebek1903

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
72
5
18
Selam arkadaşlar benim çoçukluk arkadaşım cezaevine girmiş bi kaç gün önce ben daha yeni duydum kafayı yiyorum burda niye girdi sebep neydi bilmiyorum ama çok kötüyüm ona ulaşmak istiyorum.. Cezaevinde telefon varmı acaba arasam beni bağlarlarmı ? Bişey biliyorsanz nolur söyleyin :( ben avrupada dogup büyüdüğüm için hiç bir bilgim yok ordaki cezaevi kurallarindan.
Mesajlarınızı 4 gözle bekliyorum Teşekkür ederim.

Ulaşmanız nasıl olur bilemiyorum ama zor, ailesine falan ulaşın. Veya sosyal ağlardan arkadaşlarına falan sorun denediniz mi bunları?

ceza eviyle bilgim yok ama dizilerden bile anlasilan telefonla olmaz bu is gibi sanki
ailesine ulasirsaniz belki daha saglikli bilgi alirsiniz

goggle ayazip aratin birde , suçu hafif deilse yaazar belki haberlerde gerçi ins haber yapilacak kadar kotu bisey yapmamaistir :s

zaten doğru düzgün görüşmediğiniz(ifadenizden anlaşılıyor) arkadaşınıza aşırı ulaşma arzunuzun sebebi nedir?
bu arada ulaşma şartlarını bilmediğimden yorum yapamıyorum.

Ulaşmanız nasıl olur bilemiyorum ama zor, ailesine falan ulaşın. Veya sosyal ağlardan arkadaşlarına falan sorun denediniz mi bunları?

Ailesine ulaşamıyorum direk onu aramak istiyorum sesini duysam dünyalar benim olacak :(

ceza eviyle bilgim yok ama dizilerden bile anlasilan telefonla olmaz bu is gibi sanki
ailesine ulasirsaniz belki daha saglikli bilgi alirsiniz

goggle ayazip aratin birde , suçu hafif deilse yaazar belki haberlerde gerçi ins haber yapilacak kadar kotu bisey yapmamaistir :s

Kötü bişey yaptığını sanmıyorum öyle biri değil
ailesine ulaşmaya çalişiyorum

Neden yaaaa pppffffff :KK43:((((
ara cezaevini pffla genç bir kızın liseli bu kız ısrarla cezaevini arama aşkı nedendir farkındalık yaratmak mı ..yurt dışındayım demişsin abla nasihatı olsun dizilerde gördüğün gibi yerler değil cezaevleri..

Telefonda konusamazsin. Görüşe gitsen soyisimleriniz tutmuyor diye görüşe almazlar.
yapacak birsey yok, ortak arkadaşlardan bilgi alabilirsin

Bu kisiyle samimi miydiniz?
Tavrinizdan, sanki su ana kadar gorusmemissiniz ama cezaevine girince birden gorusme hirsiyla dolmussunuz gibi geldi. Tuhaf geldi bana.
Yeteri kadar samimiyseniz zaten bir sekilde ailesiyle ya da en azindan bu kisinin yakin arkadaslariyla irtibata gecebilirsiniz.

ara cezaevini pffla genç bir kızın liseli bu kız ısrarla cezaevini arama aşkı nedendir farkındalık yaratmak mı ..yurt dışındayım demişsin abla nasihatı olsun dizilerde gördüğün gibi yerler değil cezaevleri..

Liseli olduğumu nerden biliyorsun ? Liseli felan değilim ablam okumuyorum. sen galiba arkadaş dost nedemek bilmiyosun.
O benim cok degerli bi dostum ona ulaşmak sesini duymak istiyorum bu kadar

Back
X