Yolda gelirken sağa sola bakmasın diye başına bekçimi istiyomuş olan o evdeykende olur çok saçma hem kendi öle o kafada olcak karısını bekçi karşılığı sokağa salıcak vicdanın rahat olsun benceBabam biz kucukken öldu annemde evlendi ve kardeslerimle yasadik. annem maddi yardim yapti manevi olarak sifirdi. neyse konum su erkek kardesim oyle bir serseri buyuduki 15 yasinda iceri girdi suc makinesi gibi surekli girdi cikti yillarca... calisip para yolladik hep. Gel zaman git zaman su an 27 yasinda. Gecen sene icerden cikti uc ay sonra daha isi gucu yokken kiz arkadasi hamile kaldi ille anneme dugunumu yap dedi. Yapti annem. kredi cekti. suc islemelerini cidden birakti. bir sene sonra yargtydaki eskidosyalari geldi su an icerde. Asiri kiskanc ille her hafta gorusune karisi giderken yaninda biri gitcekmis. Esim uc kere goturdu 6 ay icinde. Annemde arada gitti calistigi icin. diger kardeslerimde arada gidiyor. Yanluz gelsin esin ne olck sanki dedim bahaneler buluyo. Esim goturmek istemiyo hakliii dolmusa binsin gitsin diyo. Ve uc aydr esim icin mesaide calisiyo diyom. Vijdanen haklimiyiz haksizmiyiz bilmiyom. Zaten epey bir yatck gorunuyo icerde. Cocuguna uzuluyom. karisida kendi gibi kafadan biraz. offf offff annemde dugun kredisi oduyo para yolluyo. Karisina ne kadar ceza yatcgini soylemiyo af bekliyo ve isin kotusu ev kirasinida annem oduyo onlarin. Tasitmiyo evi ille af cikcak diyo. Soyle esine ne kadar yatcgini diyoz uzulur diyo soylemiyo. Su gun bu gun diyo iste karisina. Keske ciksaaa kotu demiyim yinede kardesiz kiyamiyommmmm sinir oluyom.Bize karsi saygisizligi yoktur ama istekleribi tuhaf degilmi esim yada baskasi karisiyla her hafta kardesimin gorusune mi gitcek.vijdanen nasil olmaliyim yaaa. Zaten uzuluyorum
Esimde diyo ne alaka ya yaninda ille biri mi gtckmis diyo.. ben zaten yanliz goturmem karisini uygun olmz diyoo. Uc kere goturduk bizde gittik.Yolda gelirken sağa sola bakmasın diye başına bekçimi istiyomuş olan o evdeykende olur çok saçma hem kendi öle o kafada olcak karısını bekçi karşılığı sokağa salıcak vicdanın rahat olsun bence
AynnnYeminle cok zor bir sınavdasın..
Sadece sana, eşine ve o doğacak bebeğe acırım..
Akıl veremıyorum 'kardeşin' olduğu için.. Yoksa uzaklaş, git oralardan dicem
Saol kardes annem biktim diyooo hep paralar ona gidiyo diyooo her hafta para yatiyo ayda 900 dugun kredisi var ev kirasi var toplam 2000 i buluyooo... Bez parasini veriyo cocugunun.... Madem dosyalarin vardi ne evlendin diyozzz evlenmiyem.mi diyooo. Afcikcak diyoBir şey diyemeyeceğim . Allah hepinize sabırlar versin .
Bencede yani senin eşin sürekli götrmek zorunda değil kızın kendi ailesinden kimse yokmu kardeşinin bu duruma alışması lazım tek gitsinEsimde diyo ne alaka ya yaninda ille biri mi gtckmis diyo.. ben zaten yanliz goturmem karisini uygun olmz diyoo. Uc kere goturduk bizde gittik.
Napsın cahillik etmiş diyin düşünememiş diyin . Ama el birliği ile idare edin . Bugünün yarınları da var unutmayın . Rabbim hiç bir şeyi karşılıksız bırakmaz . Zor çok zor bir durum içindesiniz bitek annen veya sen değil duruma uzaktan bak kardeşin eşi doğacak çocuk . Rabbim sabır versin yardım etsin inşallah AF çıkarda şans yüzüne güler .Saol kardes annem biktim diyooo hep paralar ona gidiyo diyooo her hafta para yatiyo ayda 900 dugun kredisi var ev kirasi var toplam 2000 i buluyooo... Bez parasini veriyo cocugunun.... Madem dosyalarin vardi ne evlendin diyozzz evlenmiyem.mi diyooo. Afcikcak diyo
Bende bilemiyom kiiiiiAh ahne denir bilemedim
Napalim yani sence ?? Biz bisey demiyozki sadece her hafta karin dolmusla gitsin diyoz herkesin isi gucu var diyoz.Napsın cahillik etmiş diyin düşünememiş diyin . Ama el birliği ile idare edin . Bugünün yarınları da var unutmayın . Rabbim hiç bir şeyi karşılıksız bırakmaz . Zor çok zor bir durum içindesiniz bitek annen veya sen değil duruma uzaktan bak kardeşin eşi doğacak çocuk . Rabbim sabır versin yardım etsin inşallah AF çıkarda şans yüzüne güler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?