Cezaevinde olan erkek kardesimle ilgili bakar misiniz?

kardesiniz pek ıslah olacaga benzemiyor hakkinda hayirlisi olsun

Allah yardımcınız olsun çok zor.
Eşi nasıl geçiniyor peki benek doğunca ne olacak ?

Hırsızlık, terör , uyusturucudan girmediyse çıkar inşallah.
Bu sandıklarından biri için girdiyse kusura bakmayın bisey diyilmez zaten.
Allah ıslah etsin.

Kardeşinin karısını eşin neden götürsün her hafta

Kız da küçükmüş daha

İş bulun çalışsın çocuğa da ailesinden birileri baksın ya da uygun iş arasın

anası vs yok mu gelinin onun akrabaları vs götürsün

Kirasını vs ne kadar ödeyecek ki annen

İçerdekine bak karısına bak dağlar dayanmaz

Bence çıkamayacağını vs söylemiştir o da safa yatıyorlar

Bir kere af maf çıkmaz boşa ümitlenmesin
Kişiye karşı işlenen suçları devletin affetme gibi hakkı yoktur bizzat cumhurbaşkanı dedi hata yaptıysa cezasını çekecek karısı kendi gidebilir annende evi toparlasın kadın hangisine yetişecek

ah ahhhh annem manevi olarak hep ilgisizdir

Arkadaslar yuz kizartici suclardan girdu rahat 5-6 sene daha yatcak. Karisi kendi ailesinin yaninda kaliyor zaten karisida dedigim gibi bi tuhaf. Annem kizkardesim cocugunun bezini falan aliyolar. Ama karisi doymazzz ister dururrrr o yuzden kizkardesim falan sevmiyor karisini...

Kardeşinizin suçu ne bilmiyorum ama umarım af çıkmaz.

Af çıkarsa nerde tacizci, katil, hırsız, mafya hepsi dışarı çıkacak. Zaten bu şekilde bile her an başımıza ne geleceği belli değil. Bir de onlar çıkarsa yaşanmaz hale gelir.

Suç işleyenlere bakın hep bir sabıkası veya başka suçtan araması olan insanlar. O yüzden af olayı umarım olmaz.

Umarım kardeşinizde akıllanmış olarak çıkar hapisten.

O suçu günahı olmayan yeğeniniz için elinizi çekmeyin üzerinden
Karısı için de kötü düşünmeyin, 19 yaşında çocuk sayılır daha .. kusurlarını görmeyin şimdilik
insallah sizlerin durumları iyidir bebeğin giderlerini karşılayacak kadar
Allah kolaylıklar versin ve bebeğin babasını ıslah etsin , cezasını çekip çıksın ve bir daha suça karışmasın insllh

Gitsin kendisi, herkes her gün bilmemkaç vasıta işe gidiyor, kocası kıskanıyor diye şoförlük mü yapacaksınız?

Keşke bu anneler bu kadar verici olmasa...
Neye gerek düğün, aile arasında nikah olsaydı da aylık 900 lira ödemek zorunda kalmasaydı kaç yaşında kadın.

Valahi işiniz zor allah yardımcınız olsun.Yok mu kardeşinizin güvendiği bir arkadaşı yengesini alsın götürsün her görüş gününde eşinize yazık vallahi.Gerçekten bilmiyomusunuz ne kadar yatacağını?

Bu kız hergun evde bebeği ile yalnız yaşamıyor mu? Her gün dışarı çıkıp eve girmiyor mu?Bu neyin kıskanması?

Ne denirki Allah sabır versin ..
Fazla yüz vermemek lazım .
Herkes başının çaresine baksın .

Size katılıyorum, af çıkar inşallah diyenlere de hayret ediyorum onca hırsızı, gaspciyi salıvereceklerse mahkemeler neden var?mağdurların psikolojisi ne olacak

Surekli esimi cagrmiyo gotursun diye haftada bir gun ziyaret gunu var annemi ariyo dayimi ariyo kim giderse artik..

Size katılıyorum, af çıkar inşallah diyenlere de hayret ediyorum onca hırsızı, gaspciyi salıvereceklerse mahkemeler neden var?mağdurların psikolojisi ne olacak
Insanin yakini boyle bsy yapincada ne diyecegini bilemiyo iste... Ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…