- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
Ben de bunu anlamadım sorun kıskançlıksa senin eşinden de kıskanması gerekmiyor mu..Esimde diyo ne alaka ya yaninda ille biri mi gtckmis diyo.. ben zaten yanliz goturmem karisini uygun olmz diyoo. Uc kere goturduk bizde gittik.
ah ahhhh annem manevi olarak hep ilgisizdirYazık ya
19 yaşında ki kızın 1,5 yaşında çocuğu varmış
Ne zaman çıkacağı belli olmayan bir eşi
Sahipsiz büyüyüp cezaevlerinde sürünen bir adam
Hepsine yazık olmuş
Anneniz hiç kendini sorguluyor mu yoksa sadece ayda 2000 lira muhabbeti mi yapıyor
Size katılıyorum, af çıkar inşallah diyenlere de hayret ediyorum onca hırsızı, gaspciyi salıvereceklerse mahkemeler neden var?mağdurların psikolojisi ne olacakKardeşinizin suçu ne bilmiyorum ama umarım af çıkmaz.
Af çıkarsa nerde tacizci, katil, hırsız, mafya hepsi dışarı çıkacak. Zaten bu şekilde bile her an başımıza ne geleceği belli değil. Bir de onlar çıkarsa yaşanmaz hale gelir.
Suç işleyenlere bakın hep bir sabıkası veya başka suçtan araması olan insanlar. O yüzden af olayı umarım olmaz.
Umarım kardeşinizde akıllanmış olarak çıkar hapisten.
Insanin yakini boyle bsy yapincada ne diyecegini bilemiyo iste... Ah ahhSize katılıyorum, af çıkar inşallah diyenlere de hayret ediyorum onca hırsızı, gaspciyi salıvereceklerse mahkemeler neden var?mağdurların psikolojisi ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?