Cezaevindeki eşten bosanma

Hukum giymis yani cezasi onaylanmis mahkumiyet olusmus olmasi ,bosanma sebebi ,o istemesede bosanirsiniz rahat olun ,tehdit mektuplarinida verin delil olarak islensin ,allah yardimciniz olsun,cocugunuzla yeni bir hayast kurmanizi dilerim

Boşanmasına boşanırsınız da, adam suç makinesi gibi. Keşke boşandıktan sonra izinizi kaybettirseniz bir şekilde.

Boşanın. Nasıl oluyor o işler bilmiyorum ama mutlaka boşanmanın bir yolunu bulun. Sonra da mümkünse yaşadığınız şehri, mümkün değilse yaşadığınız muhiti değiştirin. Numaranızı da değiştirin. Onunla ortak tanıdığınız kimseyle görüşmeyin. Sizi bulmasını zorlaştırın.

Benim eşim 12 sene 6 ay aldı 4 yıldır ayrıyım bunu dilekçede beyan etmeme ramen hakim 3. Mahkemeye attı inan sinirden deli oluyorum yüz kızartıcı bir suç birde hükümlü neden boşamaz aklım almıyo...

4 yıldır harakete de geçmemişsiniz hakim olması gerektiği gibi davranıyor. hata üstüne hata yapmışsınız 1.si bu adamla evlenmek 2.si suç işlediği anda anda boşanma girişiminde bulunmamak 3.sü 4 senedir boşanmaya çalışmamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…