Cezaevindeki eşten bosanma

Dertli_15

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
39
21
3
37
Cezaevindeki esimden 1 yildir bosanamiyorum 7 yil kesinlesmis hapis cezasi var 1 kez mahkemem oldu 2. De bosanabilir miyim esimin 20 tane farkli dosyasi var avukat arkadaslar yardimci olabilir mi?

boşanma davasını hangi sebebe dayanarak açtınız o önemli bu aşamada.ikinci celsede olması zor gibi hakim tanık vs dinlemek isteyebilir. ayrıca karsı taraf cevap dilekçesi verdi mi, savunmasını ne şekilde yaptı? bunlar hakkında da bşyler yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.

boşanma davasını hangi sebebe dayanarak açtınız o önemli bu aşamada.ikinci celsede olması zor gibi hakim tanık vs dinlemek isteyebilir. ayrıca karsı taraf cevap dilekçesi verdi mi, savunmasını ne şekilde yaptı? bunlar hakkında da bşyler yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
Bosanma sebebimiz evlilik birliliginin temelden sarsilmasi
Hakim ilk celsede tanik istedi annemi gosterdim
Eşim savunma yapmis evliligimizin annem yüzünden bitmesini istedigimi elinin kolunun bagli oldugunu kisa surede zaten cikacagini yazmis fakat infaz memurlugundan ogrendigim kadariyla daha kesinlesmis 7 yil yatari var kapalida yatma suresi
Eşimle cezaevine girdigi ilk ay kesinlesmis cezasi yokken evlendik ve bana yolladigi mektuplarda surekli kisa süre yatacagini evlenmemiz gerektigini söyledi fakat evlendikten sonra ben eşi olarak bütün suclarini ogrenince ayrilma karari aldim hicbir sekilde cinsel munasebetimiz olmadi zaten cezaevindeyken evlendik ve bosanma karari aldim 1 yil doldu evliligimizde fakat ben bir yalnisa düştüğümü ve maddi manevi birsey talep etmedigimi mahkemeye bildirdim

Evlenmeden once sevgiliyken ben onun icin kredi cektim kredi kartlarimi sonuna kadar kendisi kullanmis hic haberim olmadan ve bunlardan da hic birsey talep etmedim bana maddi ve manevi zararlari oldu fakat ben buyuk bir gaflete duserek yine ona guvenip evlendim ve yine yalanlarini ogrendim ayrilmak istiyorum yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim hayirli gunler

Back
X