CGH ile tüp bebek tedavisi

istediğin kadar sorabilirsin arkadaşım, elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.Benim de 5 kez bebek kayıplarım oldu.Kalpleri durdu.Histeroskoiyi ben geçen sene yaptırdım. Septumu aldılar.Histeroskopi,sanırım pahalı değildi.Benim tüp bebek masrafım aşağı yukarı ,tahminen 11.000 TL tuttu.Sürekli Tekirdağ'dan gidip gelidim,( yol ve yemek masrafları hariç :) )

istediğin kadar sorabilirsin arkadaşım, elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.Benim de 5 kez bebek kayıplarım oldu.Kalpleri durdu.Histeroskoiyi ben geçen sene yaptırdım. Septumu aldılar.Histeroskopi,sanırım pahalı değildi.Benim tüp bebek masrafım aşağı yukarı ,tahminen 11.000 TL tuttu.Sürekli Tekirdağ'dan gidip gelidim,( yol ve yemek masrafları hariç :) )
benım ıkı erken dogum bır dusuk bır kımyasal gebelık var bu durumda bu kadar kayıp olunca cok ıyı bır merkez ve takıp gerekıyor çok tedavı oldum gebelıklerden cok kılo aldım verıyorum dıyetteyım sımdı tup bebegı yazın dusunuyorum ama bu aralar gıdıp hıstereskopıyı yaptırmalımıyım

Mutlaka doktorunla konuş,histeroskopi için.Yazın tüp bebek tedavisi olmak daha iyi bence.Çünkü ben transfer olduktan sonra biraz hasta oldum,tutmayacak diye çok korktum.

Mutlaka doktorunla konuş,histeroskopi için.Yazın tüp bebek tedavisi olmak daha iyi bence.Çünkü ben transfer olduktan sonra biraz hasta oldum,tutmayacak diye çok korktum.
ben öğretmenım zaten mecburen yaz tatılını beklıyorum sımdı raporlarla ugrasmam gerekecek o yuzden yazın dıyorum fakultede yaptırsam onu bu bekleme surecınde kılo da vermem gerekıyor dı mı yanı kılo olunca tup bebek olmuyor mu

cnım hayırlı olsun hamileliğin bende kısaca kendimden bahsediyim 6 yıllık evliyim 28 yaşındayım sorunumuz sebepsiz 4 deneme tüp bebek oldu 3 denemede tuttu düştü yani keseyi görmeden düştü kimyasal oluyor herhalde şuan 3 donmuşum var doktor chg yapalım demişti ama embriyoloğ donmuşlara oluyor demiş doktorumda bunlarıda koyalım dedi sadece bu denemede bu defa kortizon başlatıcak bide böyle deneyelim diyor bazı vücut embriyoyu yabancı görüp dışarıda atabilir dedi aynı tedavi uygulamanın anlamı yok dedi bide böyle deneyelim dedi biz kandada genetiğe baktırdık eşimle sadece bendede kan pıhtısı çıktı zaten onada kan sulandırıcı veriyorlar histeroskopide oldum ondada polip varmış 3 tane küçükmüş ama gebeliğe engel değil demişlerdi onlarıda aldılar ama bunlara rağmen 4.denemem tutup düştü bu chg anlam veremiyorum embriyoların en sağlıklısını bulup koyuyorlar benimde anlamadığım bir şey var zaten oluşan tüm embriyoları tutmadıkça bidahaki tedavide tekrar koyduruyoruz sonuçta tüm embriyoları denemiş oluyorum içinde sağlıklı varsa zaten tutması gerekmiyormu ya ben bu chg anlamadım bilgin varsa anlatırmısın doktorun bu konuda ne dedi sana

Benim'de 9 yumurta'dan 1 tane embriyo transfer edildi.Genetiği sadece 1 tanesinin ki düzgün çıktı.Sadece genetiğinin düzgün olması,hamileliğin devam edeceği anlamına gelmiyor ne yazık ki! Benim de 12 Mart'taultrason kontrolum var.hala tedirginim,kese görülecek mi diye ? Ama umudum hep var. Bebeğin durmasının türlü sebeblerini doktorum söyledi.Kan pıhtılaşması,genetik bozukluk,septum v.b gibi, Bülent Bey,sürekli 2 günde 1 ultrasın kontrol ile rahim duvarımı kalınlaştırmak için,kalınlaştırma haricinde ilaç uygulaması da yaptı.En azından içim çok rahat,septum ameliyatını oldum,en iyi merkez'de tedavi olduğuma inanıyorum.Gerisi Allah'a kalmış,ben elimden geleni yaptım.Maddi gücüm yettiği ve yumurta rezervim bitmediği sürece,bıkmadan sabırla yoluma devam edeceğim.

cnım hayırlı olsun hamileliğin bende kısaca kendimden bahsediyim 6 yıllık evliyim 28 yaşındayım sorunumuz sebepsiz 4 deneme tüp bebek oldu 3 denemede tuttu düştü yani keseyi görmeden düştü kimyasal oluyor herhalde şuan 3 donmuşum var doktor chg yapalım demişti ama embriyoloğ donmuşlara oluyor demiş doktorumda bunlarıda koyalım dedi sadece bu denemede bu defa kortizon başlatıcak bide böyle deneyelim diyor bazı vücut embriyoyu yabancı görüp dışarıda atabilir dedi aynı tedavi uygulamanın anlamı yok dedi bide böyle deneyelim dedi biz kandada genetiğe baktırdık eşimle sadece bendede kan pıhtısı çıktı zaten onada kan sulandırıcı veriyorlar histeroskopide oldum ondada polip varmış 3 tane küçükmüş ama gebeliğe engel değil demişlerdi onlarıda aldılar ama bunlara rağmen 4.denemem tutup düştü bu chg anlam veremiyorum embriyoların en sağlıklısını bulup koyuyorlar benimde anlamadığım bir şey var zaten oluşan tüm embriyoları tutmadıkça bidahaki tedavide tekrar koyduruyoruz sonuçta tüm embriyoları denemiş oluyorum içinde sağlıklı varsa zaten tutması gerekmiyormu ya ben bu chg anlamadım bilgin varsa anlatırmısın doktorun bu konuda ne dedi sana
Arkadaşım sen,hangi doktor'a tüp bebek yaptırdın?

Canim mrh bu yöntem yeni bir yöntem bana uygulandi bu yöntem sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarim
Canim merhaba daha oncede yazmistimsana erbil beyde cgh yapildi 2 embriyo iyi geldi ama tutmadi tek embriyom kaldi simdi tekrar tutmazsa diye korkuyorum seni bayiltarakmi yapti transferini birde bana bir gun once koycaz dedi sana yine ayni gunmu transfer edildi cevaplarsa cok sevinirim

Canim merhaba daha oncede yazmistimsana erbil beyde cgh yapildi 2 embriyo iyi geldi ama tutmadi tek embriyom kaldi simdi tekrar tutmazsa diye korkuyorum seni bayiltarakmi yapti transferini birde bana bir gun once koycaz dedi sana yine ayni gunmu transfer edildi cevaplarsa cok sevinirim
Merhaba Ebru,bu konu'da ben de seninle birşey paylaşmak istiyorum.Bana da transfer gününü 1 gün ertelediler,sanırım tüp bebek'te embriyonun uygun zamanda rahme konulması gerekiyormuş.Bir doktorun röportajında embriyonun yanlış zamanda rahime konulması ile tutmama oranı %25 miş.

Canim merhaba
Canim merhaba bana doktor ERA testi yapalimdedi sonra dusundu ve bir gunonce koyalim dedi crinone jeli kullanmaya baslayinca 6. Gun transfer yapmisti simdi 5 gun koyalim dedi

Bence hedefine çok rahat ulaşabileceğine inanıyorum.Havalar da ısındı,hergün 45 dakika yürüyüş ile idealindeki kilo'ya erişebilirsin.
Ewet ben de inaniyorum insallah problemsiz veririm de sıkıntı olmaz bizim icin o zamana kadar maddi olarak da yeterli duzeye erisiriz

Back
X