CGH yöntemi deneyenler varmı?

amin kimseye çektirmesin.3 senelik evliyim ben.tüplerimden biri tıkalı.tek tüple de bir türlü olmadı.o yüzden tüp bebeğe kararverdik artık biz de.eşim çok istiyor özellikle.bende tabi.

merlncım bence sansın cok cok yuksek ınsallah . zaten tup bebegın aslı amacı kadında herseyın normal olup tupunun veya tuplerının tıkalı olması durumunda mudahelede bulunmak . sen tam tup bebeklıksın bence.

bır de cgh falan , ınsallah sansın cok yuksek allah ısterse.

sağol iyi dileklerin için.yazarım sonucu.hoşçakal

:)evet bence de tam amacına uygun benimkisi tüp sorunlu olunca:)
doktorumda öyle diyor valla.yüzde 80 nasıl olacak bilmiyorum ama.sonucum çıksa da bir an önce sizinle de hayırlı haberleri paylaşırım inşallah.

Bir de maya da dışarıya yaptırıyor sanırım cgh yi.ama her hastane o tedaviyi kullanmıyor sanırım.

bende ankarada maya tup bebek merkezinde basladim ve 3 ay sonuclari bekledim ve yeni cagirdilar beni. guzel sonuclar aldim ve transfer olucak insallah bu ay 17 ci gun
ben guveniyorum insallah umutlarimiz kotu cikmaz... bende mesala 5 tane dollenmis ebryo dan 2 tanesi iyi ciktigini ogrendim

özelden mesaj atamadım.ankara mayada benim tedavim.keşke ilk tedavimde yaptırsaydım diyorum.ama inşallah ikincide sonuç verir.senden istememelerine şaşırdım doğrusu.neredesin sen.nerde yaptırdın

slm merln bende ank mayada cgh yaptırdım sonuçlarım gelmesini bekliyorum senin durumun ne oldu tıransferin yapıldım...
lütfen beni bilgilendirirmisin...

neyi istemediler canim onu anliyamadim?

arkadaslar bu ayin sonunda transfer yaptiracak olanlar varmi ?
ben bu ayin sonunda tr de tranferim olucak ankarada insallah duanizi esirgemeyin

merhaba cgh yaptırıp tek embrıyo ıle hamıle kalanlar varmı lutfen bır cevap..??????????????????

Canim benim de 4 dogal hamileligim var. 5. Ngs liydi kimyasal oldu sebepsiz. Cok zor. Her test yapildi mi
Aynı durumdayız. Tum testler yapıldı. Ne ben de ne eşimde hiçbir sorun yok. Doktor rahim kaynaklı olabileceğini ve bana bazı aşılar yapılacağını soyledi. Bu ay gidicem. Sanırım once histereskopiyke çizik atılacak. Daha once iki kez rahim fşlmi çekildi bi sorun gorulmedi. Bu kez cgh ye gerek yok dedi. İlk ay dondurulacak bir sonraki ay transfer yapılacak. 5. Gun embriyosu konulacak. Benim yaş 38. Senin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…