CGH yöntemi deneyenler varmı?

Bendede hıcbır sorun olmamasına ragmen 3 denemenın 2 sının 1 i kürtaj 1 i düşük oldu. Ngs deneyecegız sımdı.
Siz baska ne gibi testler yaptırdınız. Ben hıstereskopı yaptırmadan yenı bı tedavıye baslamıcam sebepsz olup ngs yaptıran neredeyse cok az yok denecek kadar kişi var

Aynen bagisiklik asisi mi yapilacak bana oyle dedi. Hic denedin mi bagisiklik serumu ? Bana da bu kez genetige gerek yok dedi. 25 canim. Sen nerdesin?

Aynen bagisiklik asisi mi yapilacak bana oyle dedi. Hic denedin mi bagisiklik serumu ? Bana da bu kez genetige gerek yok dedi. 25 canim. Sen nerdesin?

Bağışıklk serumu demedi ama senin dediğin intralipid serum. Faydasını gorenler var. Ama sanırım bana gebelik aşısı yapılacak. Transfer oncesi benden kan alınıp aşı hazırlanacak galiba. Doktor tam net bişey soylemedi. Sadece sana bazı aşılar yapıcaz dedi. Sanırım haftaya ilk goruşmeye gidicem. O zaman soyler detayı. Bana da tahminimce bu ay histereskopi yapılıp rahme çizik atılacak. Hftaya durumum belli olur. Eğerki sana intralipid serum vereceklerse normalde fiyatı 20 tl civarı.fakat tup bebek merkezleri 500 tl civarı veriyor bir serumu. Eczaneden siparişle getirtebilirsen bence iyi olur fiyat açısından.

Sen hangi ildesin canim? Gebelik asisini sorayim ben de. Sana da denerler belki serumu da. Doktor da goruyoruz cogu kiside fayda dedi. Aaaa tamam cok sagol eczaneden aliriz

Sen hangi ildesin canim? Gebelik asisini sorayim ben de. Sana da denerler belki serumu da. Doktor da goruyoruz cogu kiside fayda dedi. Aaaa tamam cok sagol eczaneden aliriz
Ben izmirde medical parkta tup bebek yaptırdık. Belki bana da onerir. Ama oyle kolay bulunmuyormuş bu serum. Eczaneyle konuşup getirtnen lazım. Sen hangi merjezde hangi ildesin??

Ben izmirde medical parkta tup bebek yaptırdık. Belki bana da onerir. Ama oyle kolay bulunmuyormuş bu serum. Eczaneyle konuşup getirtnen lazım. Sen hangi merjezde hangi ildesin??
Aaa hangi doktor ahmet zeki bey mi? Ben de ona gittim simdi irenbeyle gorustum o demisti. Ilki smyrnada oldu. Senin nerde oldu? Orda var miymis gebelik asisi

Sen hangi ilde hangi merkezdesşn? Merkezi ara şimdiden fiyatını sor oğren. Bilgi amaçlı oğrenmek istiyorum de.

Merhaba arkadaşlar bende cgh yaptırıp hüsrana uğrayanlardanım 5 embriyom gitmişti 1 tanesi sağlıklı geldi ve dondurulmuş 2 ay sonra transferim yapıldı bugün sonucumu aldım 1.2 geldi ve ben çok ümitliydim önceden 4 defa normal yolla hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı normalde hamile kaldığım içim hiç ama hiç tutmama riskini düşünmemiştim sizin doktorlarınız bu durumla ilgili ne öneriyorlar lütfen paylaşır mısınız

Aynı durumdayız. Benimki rahimle ilgili bir prıblem olabileceğini soykedi. Bu ay histereskopi olup çizik atılacak. Transferden once rahim yıkanacakmış ve bghc aşısı yapıcam dedi. Yani çatlatna iğnesi var ya sanırım ondan. Ayrıca pgtyi istersen yaparız dedi. Yalım 38. O yuzden ngs yaptırmak istiyorum. Doktor istersem pgt yaptırırız yine dedi. Zaten 5. Gun embriyosu dondurulup bir sonraki ay transfer yapılaxak. İçim rahat etsin diye ngs istiyxem. Labaratuarla konuşup.

Canım ben histereskopi oldum hemde iki kere transferden önce biri ilk tedaviye başladığımda diğeri ise transferden önce oldu bana da çizik attı yani bi anlam veremedim o kadar şaşkınım ki rahimde de problem yoktu

Era düşünebilirsiniz belki? Ben histereskopi oldum çizik atıldı falan ama tutmadı. Tabi nasip belki sizde işe yarar. Problem rahimle ilgiliyse era mantıklı olabilir gibi geldi bana.

merhaba ngs daha uygun yazmışsın bir forumda ama benim gittiğim klinikte ngs 410 dolar çok pahalı geldi bize,cgh yi de 350 dolara yaptırmıştık siz hangi klinkte tedavi görüyorsunuz?

Ankara genlab ngs fiyatı embriyo başı 300 dolar. 350 dolar demişti bi arkadaş aradım indirim yaptık dediler.

canım selam, acaba bebegıne kavustun mu?
cgh araştırırken yazını gördüm, sonu husran olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…