- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
Bendede hıcbır sorun olmamasına ragmen 3 denemenın 2 sının 1 i kürtaj 1 i düşük oldu. Ngs deneyecegız sımdı.Aynı durumdayız. Tum testler yapıldı. Ne ben de ne eşimde hiçbir sorun yok. Doktor rahim kaynaklı olabileceğini ve bana bazı aşılar yapılacağını soyledi. Bu ay gidicem. Sanırım once histereskopiyke çizik atılacak. Daha once iki kez rahim fşlmi çekildi bi sorun gorulmedi. Bu kez cgh ye gerek yok dedi. İlk ay dondurulacak bir sonraki ay transfer yapılacak. 5. Gun embriyosu konulacak. Benim yaş 38. Senin kaç?
Aynen bagisiklik asisi mi yapilacak bana oyle dedi. Hic denedin mi bagisiklik serumu ? Bana da bu kez genetige gerek yok dedi. 25 canim. Sen nerdesin?Aynı durumdayız. Tum testler yapıldı. Ne ben de ne eşimde hiçbir sorun yok. Doktor rahim kaynaklı olabileceğini ve bana bazı aşılar yapılacağını soyledi. Bu ay gidicem. Sanırım once histereskopiyke çizik atılacak. Daha once iki kez rahim fşlmi çekildi bi sorun gorulmedi. Bu kez cgh ye gerek yok dedi. İlk ay dondurulacak bir sonraki ay transfer yapılacak. 5. Gun embriyosu konulacak. Benim yaş 38. Senin kaç?
Aynen bagisiklik asisi mi yapilacak bana oyle dedi. Hic denedin mi bagisiklik serumu ? Bana da bu kez genetige gerek yok dedi. 25 canim. Sen nerdesin?Aynı durumdayız. Tum testler yapıldı. Ne ben de ne eşimde hiçbir sorun yok. Doktor rahim kaynaklı olabileceğini ve bana bazı aşılar yapılacağını soyledi. Bu ay gidicem. Sanırım once histereskopiyke çizik atılacak. Daha once iki kez rahim fşlmi çekildi bi sorun gorulmedi. Bu kez cgh ye gerek yok dedi. İlk ay dondurulacak bir sonraki ay transfer yapılacak. 5. Gun embriyosu konulacak. Benim yaş 38. Senin kaç?
Bağışıklk serumu demedi ama senin dediğin intralipid serum. Faydasını gorenler var. Ama sanırım bana gebelik aşısı yapılacak. Transfer oncesi benden kan alınıp aşı hazırlanacak galiba. Doktor tam net bişey soylemedi. Sadece sana bazı aşılar yapıcaz dedi. Sanırım haftaya ilk goruşmeye gidicem. O zaman soyler detayı. Bana da tahminimce bu ay histereskopi yapılıp rahme çizik atılacak. Hftaya durumum belli olur. Eğerki sana intralipid serum vereceklerse normalde fiyatı 20 tl civarı.fakat tup bebek merkezleri 500 tl civarı veriyor bir serumu. Eczaneden siparişle getirtebilirsen bence iyi olur fiyat açısından.Aynen bagisiklik asisi mi yapilacak bana oyle dedi. Hic denedin mi bagisiklik serumu ? Bana da bu kez genetige gerek yok dedi. 25 canim. Sen nerdesin?
Sen hangi ildesin canim? Gebelik asisini sorayim ben de. Sana da denerler belki serumu da. Doktor da goruyoruz cogu kiside fayda dedi. Aaaa tamam cok sagol eczaneden alirizBağışıklk serumu demedi ama senin dediğin intralipid serum. Faydasını gorenler var. Ama sanırım bana gebelik aşısı yapılacak. Transfer oncesi benden kan alınıp aşı hazırlanacak galiba. Doktor tam net bişey soylemedi. Sadece sana bazı aşılar yapıcaz dedi. Sanırım haftaya ilk goruşmeye gidicem. O zaman soyler detayı. Bana da tahminimce bu ay histereskopi yapılıp rahme çizik atılacak. Hftaya durumum belli olur. Eğerki sana intralipid serum vereceklerse normalde fiyatı 20 tl civarı.fakat tup bebek merkezleri 500 tl civarı veriyor bir serumu. Eczaneden siparişle getirtebilirsen bence iyi olur fiyat açısından.
Ben izmirde medical parkta tup bebek yaptırdık. Belki bana da onerir. Ama oyle kolay bulunmuyormuş bu serum. Eczaneyle konuşup getirtnen lazım. Sen hangi merjezde hangi ildesin??Sen hangi ildesin canim? Gebelik asisini sorayim ben de. Sana da denerler belki serumu da. Doktor da goruyoruz cogu kiside fayda dedi. Aaaa tamam cok sagol eczaneden aliriz
Aaa hangi doktor ahmet zeki bey mi? Ben de ona gittim simdi irenbeyle gorustum o demisti. Ilki smyrnada oldu. Senin nerde oldu? Orda var miymis gebelik asisiBen izmirde medical parkta tup bebek yaptırdık. Belki bana da onerir. Ama oyle kolay bulunmuyormuş bu serum. Eczaneyle konuşup getirtnen lazım. Sen hangi merjezde hangi ildesin??
Sen hangi ilde hangi merkezdesşn? Merkezi ara şimdiden fiyatını sor oğren. Bilgi amaçlı oğrenmek istiyorum de.Sen hangi ildesin canim? Gebelik asisini sorayim ben de. Sana da denerler belki serumu da. Doktor da goruyoruz cogu kiside fayda dedi. Aaaa tamam cok sagol eczaneden aliriz
Aynı durumdayız. Benimki rahimle ilgili bir prıblem olabileceğini soykedi. Bu ay histereskopi olup çizik atılacak. Transferden once rahim yıkanacakmış ve bghc aşısı yapıcam dedi. Yani çatlatna iğnesi var ya sanırım ondan. Ayrıca pgtyi istersen yaparız dedi. Yalım 38. O yuzden ngs yaptırmak istiyorum. Doktor istersem pgt yaptırırız yine dedi. Zaten 5. Gun embriyosu dondurulup bir sonraki ay transfer yapılaxak. İçim rahat etsin diye ngs istiyxem. Labaratuarla konuşup.Merhaba arkadaşlar bende cgh yaptırıp hüsrana uğrayanlardanım 5 embriyom gitmişti 1 tanesi sağlıklı geldi ve dondurulmuş 2 ay sonra transferim yapıldı bugün sonucumu aldım 1.2 geldi ve ben çok ümitliydim önceden 4 defa normal yolla hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı normalde hamile kaldığım içim hiç ama hiç tutmama riskini düşünmemiştim sizin doktorlarınız bu durumla ilgili ne öneriyorlar lütfen paylaşır mısınız
Canım ben histereskopi oldum hemde iki kere transferden önce biri ilk tedaviye başladığımda diğeri ise transferden önce oldu bana da çizik attı yani bi anlam veremedim o kadar şaşkınım ki rahimde de problem yoktuAynı durumdayız. Benimki rahimle ilgili bir prıblem olabileceğini soykedi. Bu ay histereskopi olup çizik atılacak. Transferden once rahim yıkanacakmış ve bghc aşısı yapıcam dedi. Yani çatlatna iğnesi var ya sanırım ondan. Ayrıca pgtyi istersen yaparız dedi. Yalım 38. O yuzden ngs yaptırmak istiyorum. Doktor istersem pgt yaptırırız yine dedi. Zaten 5. Gun embriyosu dondurulup bir sonraki ay transfer yapılaxak. İçim rahat etsin diye ngs istiyxem. Labaratuarla konuşup.
Aynı durumdayız. Benimki rahimle ilgili bir prıblem olabileceğini soykedi. Bu ay histereskopi olup çizik atılacak. Transferden once rahim yıkanacakmış ve bghc aşısı yapıcam dedi. Yani çatlatna iğnesi var ya sanırım ondan. Ayrıca pgtyi istersen yaparız dedi. Yalım 38. O yuzden ngs yaptırmak istiyorum. Doktor istersem pgt yaptırırız yine dedi. Zaten 5. Gun embriyosu dondurulup bir sonraki ay transfer yapılaxak. İçim rahat etsin diye ngs istiyxem. Labaratuarla konuşup.
merhaba ngs daha uygun yazmışsın bir forumda ama benim gittiğim klinikte ngs 410 dolar çok pahalı geldi bize,cgh yi de 350 dolara yaptırmıştık siz hangi klinkte tedavi görüyorsunuz?Aynı durumdayız. Benimki rahimle ilgili bir prıblem olabileceğini soykedi. Bu ay histereskopi olup çizik atılacak. Transferden once rahim yıkanacakmış ve bghc aşısı yapıcam dedi. Yani çatlatna iğnesi var ya sanırım ondan. Ayrıca pgtyi istersen yaparız dedi. Yalım 38. O yuzden ngs yaptırmak istiyorum. Doktor istersem pgt yaptırırız yine dedi. Zaten 5. Gun embriyosu dondurulup bir sonraki ay transfer yapılaxak. İçim rahat etsin diye ngs istiyxem. Labaratuarla konuşup.
canım selam, acaba bebegıne kavustun mu?Merhaba arkadaşlar bende cgh yaptırıp hüsrana uğrayanlardanım 5 embriyom gitmişti 1 tanesi sağlıklı geldi ve dondurulmuş 2 ay sonra transferim yapıldı bugün sonucumu aldım 1.2 geldi ve ben çok ümitliydim önceden 4 defa normal yolla hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı normalde hamile kaldığım içim hiç ama hiç tutmama riskini düşünmemiştim sizin doktorlarınız bu durumla ilgili ne öneriyorlar lütfen paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?