chantduneant Burun Estetiği Ameliyatı

chantduneant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
94
32
88
İstanbul
:Saruboceq:kızlar p.tesi burun revizyon ve çene operasyonu olucam...dualarınızı eksik etmeyin...öncesi fotolarımı da bol bol koycam ki tam anlaşılsın düşünen arkadaşlar için...

Çookk heyecanlıyımmm..çok takıntı yapmıştım artık inşallah herşey yolunda gider..:Saruboceq:

Insallah ameliyatin cok iyi gecer, ve istedigin buruna sahip olursun
benimde haziran ayinda görüsmem var, ameliyatim da insallah 10. ayda olacak..

hiç korkma cnm allahın izniyle sağlıklı ve çok güzel bir burnuşla çıkacaksın operasyondan emre beyin çıkardığı işler ortada zaten sen gönlünü ferah tut

hadi cnm geçmiş olsun şimdiden..korkcak inan hiç bşy yokkkkkk:)hayırlıı olsun şimdidennnnnnnnnnnnnnnn:)

Geçmiş olsunn en öenmlisi sağlıklı olsun önce sonrada şekli şemali gönlüne göre olsun burnunun

bu arada daha önce kime olmuştunki ameliyat çokmu kötüydü burnun mrk ettm çene operasyonu neden olucaksın bunuda mrk ettm çok soru sordum kusura bakma :)

emre bey gibi bi dr var hiç korkma canım şimdiden geçmiş olsun... bol şans...

chantduneant nasılsın acaba?bugün ameliyat günündü çok merak ediyorum seni inşallah herşey yolundadır gel biran önce....

Bugün ameliyattasın inşallah herşey gönlünce olurda mutlu haberlerini alırızzzzzzzzz şimiden geçmiş olsunnn :)

inşalalh iyi geçmiştir. alalh şifa versin bir an önce. haberini bekliyoruzzzzzzzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…