- Konu Sahibi chantduneant
-
telefon numaranı yazdın dimi ehehe benim bi arkadaşım iki ay boyunca bir çocuğun aramasını beklemişti ve sonunda numarasını ona vermediği aklına gelmişti. sende öyle yapmış olma delikafadulden
benim bildigim kadar emre bey tasarim göndermiyor..
Valla allah hem sabır versin hemde yardımcın olsun çoook zor işşşş bu yaa wallaaa seni okadar iyi anlıyorumki vakti zamanında deli gibii doktorlara koştum kafam allak bullak olduu ve okadar yoruldumki daha dolaşamayıp birini seçipp ya allahhh diyee ameliyat oldumm şuan aksilik yok gibii ama şişler tam inince anlıcaskiz ben ona göre gidicekdim ne yapim ben simdik kafam karisdii(
Valla allah hem sabır versin hemde yardımcın olsun çoook zor işşşş bu yaa wallaaa seni okadar iyi anlıyorumki vakti zamanında deli gibii doktorlara koştum kafam allak bullak olduu ve okadar yoruldumki daha dolaşamayıp birini seçipp ya allahhh diyee ameliyat oldumm şuan aksilik yok gibii ama şişler tam inince anlıcas
Canım benide ekler misin?bende 1-5 ay kadar önce estetik oldum gözlerim bakışlarım çok değişti balık gibi bakıyorumeğer bu durum düzelmezse 6. Ayda
emre beye revizyon olmam gerekecek sanırım..
özel bi nedenden foruma giremedim hakkınızı helal edin kızlar resimleri ekledim bakabilirsiniz
önceki hali soranlar oldu ekledim arkaşlar..bilginize..
merhaba, size arkadaşlık gönderdim beni de ekleye bilirmisiniz. Ayrıca benim resimlerimle ilgili yorumlarınızı beklerim. Sevgiler...
emre bey hk. ki başlığa 1 yıl sonraki halimi attım kendi başlığıma atmayı borç bilirim.. dedimEki Görüntüle 176026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?