chantduneant Burun Estetiği Ameliyatı

telefon numaranı yazdın dimi ehehe benim bi arkadaşım iki ay boyunca bir çocuğun aramasını beklemişti ve sonunda numarasını ona vermediği aklına gelmişti. sende öyle yapmış olma delikafadulden

hahahha ALLAH iyilini versin beni bir an süpheye düsürdün ama yok yolladim numarami:)):teytey:

kiz ben ona göre gidicekdim ne yapim ben simdik kafam karisdii(
Valla allah hem sabır versin hemde yardımcın olsun çoook zor işşşş bu yaa wallaaa seni okadar iyi anlıyorumki vakti zamanında deli gibii doktorlara koştum kafam allak bullak olduu ve okadar yoruldumki daha dolaşamayıp birini seçipp ya allahhh diyee ameliyat oldumm şuan aksilik yok gibii ama şişler tam inince anlıcas

Oncelikle cok haklisin pinkcim.

Arkadaslar endiselerinizi cok iyi anliyorum haklisinizda bu konuda, ama biraz kendinize zorluk cikarmis olmuyor musunuz? Bende ameliyat olmayi dusunuyorum, pinkcim sen biliyorsun. Cok fazla dr arastirmak (burda) insanin ister istemez kafasini karistirir, sonucta insaniz ve hepimizin yuzu, bunyesi farkli,... onun icinde baskalari birseyler yasadiysa sizde yasicaksiniz diye bir sey yok diye dusunuyorum. Burda okuduklarimiz bizim icin sadece bir ekstra bilgi olur.

Ben 1 tane dr arastirdim (daha dogrusu kullandigi teknik kafama yatti) ve ona gittim bir on gorusme yaptim sagolsun tasarimi da cikarti ordan cok memnun bir sekilde ayrildim. Insallah bir aksilik olmazsa mayis sonu veya haziran gibi gun alicam ameliyat icin.
Merak eden arkadaslar Dr. Yakup Avsara olucam ameliyatimi ins.

Onemli olan hangi dr'a ameliyatinizi olucaginiz, eger o karari aldiysaniz zaten yolun yarisini gecmissiniz diye dusunuyorum.

Allah yardimcimiz olsun, insallah herkesin istedigi gibi sonuclanir bu ameliyatlar

merhaba chantduneant nerlerdesin?en son alçım çıkacak demissin fotolar koycam demissin ama yoksun merak etmeye basladım umarım hersey yolundadır

Arkadaşlar Emre bey çene ameliyatlarınada giriyormuki??? Sitesinde falanda görmedim. Bu topiği açan arkadaş burun ve çene yazmışta..Bir bilginiz var mı?

foundacim burun esteigine giriyorda egerki cene gerideyse duzeltiyor öne aliyor diy<e biliyorum banada önermisdi ben istemedim:sm_confused:

ekledim cnm..yorumlamam gerekirse ben emre beye kendimi çok iyi ifade ettiğimi sanıyorum o da sağolsun çok ilgili iyice dinliyo falan.. ifadem çok değişti revzyon olmasına rağmen ilk ameliyatını olan arkadaşlarımdan daha iyi görnüyo ayrıca çene implantı da çok yerinde bi tercih oldu ..hakkaten ifade bütünü çok değişti oldukça memnunum..darısı olmak isteyenlerin başına

Canım benide ekler misin?bende 1-5 ay kadar önce estetik oldum gözlerim bakışlarım çok değişti balık gibi bakıyorumeğer bu durum düzelmezse 6. Ayda
emre beye revizyon olmam gerekecek sanırım..

Canım benide ekler misin?bende 1-5 ay kadar önce estetik oldum gözlerim bakışlarım çok değişti balık gibi bakıyorumeğer bu durum düzelmezse 6. Ayda
emre beye revizyon olmam gerekecek sanırım..

canım resmlerine bktım ama eski resmin yoktu o yüzden değişen ne anlamak mümkün değil sen daha iyi bilirsin..kaş arasının oyulmasından bahssetmişsin bu konuda da emre beyden talebim olmuştu o çok indirmedi belli bi oran var olmaz diye çünkü benim gözler patlak çok inince kötü duracaktı..emre bey doğru tercih olur içine sinmemişse..benim burnum çok kötüydü ve 7 yıl önceydi ilk ameliyat yani ben de sonuç başarılıysa sende hayli hayli olur

emre bey hk. ki başlığa 1 yıl sonraki halimi attım kendi başlığıma atmayı borç bilirim.. dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…