Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenirim nie evkenmicekmişim
sonuçta sadece ilk başta tanışma aşaması nette olur
devamı gerçek hayatta gerçekleşir.
sonuçta nette iki sene konuşup sonra 1 kaç kere buluşpta evlenecek halim yokk
elbetteki geniş kapsamlı araştırmalar olucakkk a.s.
Bende pek onaylamiyor netten evlenmeyi. Guven meselesi deyil belkide. Cunku zaman gectikce taniyosun o kisiyi. Hem sanal ask yoktur bence sadece onlar oyle saniyodur. Cunku o kisiye dokunmadan, gozlerine bakmadan nasil asik olucaksinki. Belkide vardir oyleleri bilemem. Ve is evlenmeye geldigi zaman bicok sorunlar cikar eminim. Mesela netten tanistin evleniceksin. Bunu ailene nasil soyliyceksin ki bizim toplumumuzda bunlara pekde olumlu bakmiyolar. Hadi yalan soyledin ailene bi arkadas tanistirdi dedin. Yalan uzerine kurdugun evlilikte ne derece mutlu, huzurlu olucaksin. Tabi bunlar sadece benim sahsi fikrim. Hic kimse ustune alinmasin Evlenipte mutlu olan bi cok insan var. Hepsininde mutlulugu daim olur ins.[bende aynen arkadaşa katılıyorummma.s
a.s
Chatte tanısan hatta evlenen arkadaşlar kusura bakmasın herkesin tercihi ama ben bu şekilde sanal ortamda tanışmak fikrini doğru bulmuyorum bence ikili ilişkilerde güven çok önemlidir sonuçta sanal bi insana nasıl güvenebilirsiniz çevrenizde dünya kadar insan var elbet içlerinden birisi sizin için uygundur bu arada bi arkadaş evlendiğini yazmış o bence nadir görülen şanslı kişilerden biri allah mutluluğunu daim etsin
Arkadaslar farkindaysaniz insanlar sorunun seklinden dolayi bu kadar ön yargili bakiyorlar duruma.
"Netten tanistigin biriyle evlenirmisin?", diye soruldugunda, sanki ertesi gün insanlar nikah masasina oturtturulacaklarmis gibi cevap veriyorlar.
Ben bu soruyu söylede sorabilirim..
"Yolda tanistigin biriyle evlenirmisin?".. Bu soruya bir cogu evet neden olmasin diyecek belki, oysa nerden tanisirsan tanis hic bir farki yok. Cünkü tanistiktan sonra, ciftler birbirlerini tanimalari icin birbirlerine zaman verecekler zaten, haydiri hooop diye nikah masasinda almayacaklar ki solugu.
Valla kuzenlerimin ikiside internetten tanisip evlendiler. Üstelik ozamanlar teknoloji bu kadar ilerlememisti. Birine 8 digerinede 7 sene oldu. Damatlar altin gibi valla, kuzenlerimden bile daha iyiler.
Adam olsun, insan olsunda nerden olursa olsun.
Ama dikkatli olmakta tabiki herzaman fayda var.
Iyi gözlemci olmak lazim, iki kere konusmayla görüsmek dogru degil.