bende eşimle ilk nette tanıştım. Ama benimki biraz farklı, o beni görmüş nickimi öğrenmiş benimle tanışmak istedi. 1 hafta kadar chatte konuştuk o zaman msn yoktu. sonra buluşmaya başladık, 8 ay konuştuk 2 ay nişanlı kaldık ve 2002 yılının aralığında evlendik. şimdi 2 çocuğumuz var ve daha hiç şiddetli kavgamız bile olmadı. Bence karşı çıkan arkadaşlar yanlış düşünüyorlar sanki nette tanışıp hiç görüşmeden nikah masasına oturacakmış gibi... neticede orada selamlaşıp tanışıyorsun söyledikleri yalanda olsa buluştuğunda göreceksin. Aylarca görüşmeden nette konuşacak değilsin ya. Sana sarışınım deyipte adam kapkaramı çıktı hoşuna gitmezse eyvallah dersin bu kadar. ayrıca nette karşındaki güven sağlamışsa buluştuğunda onu tipiyle yargılamıyorsun. tip önemli ama kişşilik daha önemli.Birde nette tanışırken hemen evlenecem diye konuşmuyorsunki öyle olursa yanlıştır, önce arkadaş ol o kişi belki çok iyi dost olacak belki çok iyi eş, bu karşılıklı gelişir. ben, eşim nette ilk konuşmak istediğinde tereddüt etmiştim aynı semtteyiz o beni görmüş sonra rahatsız ederse die. bana sen istemedikçe karşına çıkmam dedi. bir hafta konuştuktan sonra bir gün nete giremedim bağlantı sorunundan ve o gün buluşmaya karar verdik. ilk buluşmamızdan itibaren birbirimize her konuda dürüst olduk arkadaşça buluşmalar sonra sevgiye dönüştü. başta evlilik düşünerek buluşmadık.Zamanla evliliğe karar verdik ve aileleri tanıştırdık. Ayrıca ben eşimden 5 yaş büyüğüm ama hiçbir zaman sorun olmadı. Ama sadece nette konuşup aşık olmaya inanmıyorum. Öyle insanlarda var iki konuşmayla sana aşık olduğunu söylüyor. eşimden önce konuştuğum biri vardı, ben sohbet etmek amaçlı konuşuyordum o bana sözde aşık oldu. bunu iki ayrı nickle chate girip denedim baktım ikisinede yeşil ışık yakıyor ona oynadığım oyunu anlattım ve eyvallah dedim gitti. netin bu iyiğilide var işine gelmeyene eyvallah dersin bir daha seni bulupta rahatsız edemez. tabii tlf veya herhangi bir bilgini vermemişsen.