Bana göre aşk normal şartlar ile yaşanmalı.. Örneğin;okulda, işte, mahallede yada yolda giderken tesadüfe çarpıştınız biriyle.. Yani gerçek hayatta.. Aşık olduğumuz kişiyle bakışmanız,göz göze gelmeniz, el ele tutuşmanız, birlikte sahilde yürümeniz gibi anılarınızdır size aşkı yaşatan.. Bunları hangisini nette yapabiliyoruz ki? (yada bunlar gibi şeyleri...)
Hem internette tanıdığım birini ne kadar iyi tanırsam tanıyayım ben yine de çok zor güvenirim. Şahsen benim netten tanıştığım 100den fazla insan var.. Çoğuyla tanışalı 2-3 sene oluyor. Bazısı kardeşim gibi.. Bazısı da gerçekten çok yakın arkadaşım diyeceğim insanlar... Ama yine de ben o kadar güvenilmesini doğru bulmuyorum.
Benim internet ortamında tanışan ve evlenen arkadaşlarım var. Şuan çok mutlular ve gerçekten birbirlerini seviolar..
Yanlız bana göre bu sadece bir istisna, bana kalırsa sanal aşkların ömrü çok kısa oluyor.. Yani genellikle gerçekten birini sewme veya gerçekten birine bağlanma söz konusu olmaz sanal aşkların çoğunda. Zaten çoğu dolandırıcılık,işletmecilik yapıyor (kim bilir asıl niyetleri ne!)
Ama şunu da söyliyeyim ben burda asla sanal ortamda aşk yaşanmaz demiyorum.Bazı istisnalarda yaşanır elbette.. Hatta belkide gerçek hayatta tanışıp evlenen insanlardan daha çok mutlu olurlar..
Ve burdan sanal ortamda tanışıp, gerçekden birbirini sewipde evlenen arkadaşları tebrik etmek istiyorum :1hug: İstisna olmak güzeldiryerimseniben