Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Hayır, kesinlikle olmaz

OY: 84 21,5%
  • Neden olmasın

OY: 113 29,0%
  • Oradan kimseye güven olmaz

OY: 66 16,9%
  • Ben sevgilimi/esimi oradan buldum

OY: 127 32,6%

• Ankete Katılan
    390
Bilemiyorum...
İnsan birebir görüştüğü insanı bile tanıyamayabiliyor;netteki görüşmede karşıdaki kişi ne kadar dürüst olur ki??
Dürüst olanı da vardır elbette;ama çok azdır...

ben erkek arkadaşımı netten buldum..3yıl bitti yakın zamanda nişan düşünüyoruz inşallah:asigim:kaydirigubbakcemile2

Ben güvenipte netten sevgili veya eş bulmam...Ama bulanları da yadırgamıyorum..Kısmet işin bunlar

ben kocamı netten deyil ama tlfnda buldumm:)) 6aylık tlfn görüşmesinden sonra evlendik....sonuç:3yıllık evliyim ve bir böceğim varr...ama biz ilk tanıştığımız andan itibaren birbirimize hep dürüstçe davrandıkk.dürüstlük karşılıklı olursa ister net ister tlf farketmez.....tabi bu benim düşüncemm:)

Bana göre aşk normal şartlar ile yaşanmalı.. Örneğin;okulda, işte, mahallede yada yolda giderken tesadüfe çarpıştınız biriyle.. Yani gerçek hayatta.. Aşık olduğumuz kişiyle bakışmanız,göz göze gelmeniz, el ele tutuşmanız, birlikte sahilde yürümeniz gibi anılarınızdır size aşkı yaşatan.. Bunları hangisini nette yapabiliyoruz ki? (yada bunlar gibi şeyleri...)

Hem internette tanıdığım birini ne kadar iyi tanırsam tanıyayım ben yine de çok zor güvenirim. Şahsen benim netten tanıştığım 100den fazla insan var.. Çoğuyla tanışalı 2-3 sene oluyor. Bazısı kardeşim gibi.. Bazısı da gerçekten çok yakın arkadaşım diyeceğim insanlar... Ama yine de ben o kadar güvenilmesini doğru bulmuyorum.

Benim internet ortamında tanışan ve evlenen arkadaşlarım var. Şuan çok mutlular ve gerçekten birbirlerini seviolar..

Yanlız bana göre bu sadece bir istisna, bana kalırsa sanal aşkların ömrü çok kısa oluyor.. Yani genellikle gerçekten birini sewme veya gerçekten birine bağlanma söz konusu olmaz sanal aşkların çoğunda. Zaten çoğu dolandırıcılık,işletmecilik yapıyor (kim bilir asıl niyetleri ne!)

Ama şunu da söyliyeyim ben burda asla sanal ortamda aşk yaşanmaz demiyorum.Bazı istisnalarda yaşanır elbette.. Hatta belkide gerçek hayatta tanışıp evlenen insanlardan daha çok mutlu olurlar..

Ve burdan sanal ortamda tanışıp, gerçekden birbirini sewipde evlenen arkadaşları tebrik etmek istiyorum :1hug: İstisna olmak güzeldiryerimseniben

evlendim bile ben,
hemde 4 yıl 2 ay oldu,
hayatımda yaptığım en iyi şey:asigim:

niye evlenilmesin?sonuçta chatte tanıdığın kadarıyla hemen evlenicek değilsin internet sadece tanışmak için bi vesile olacak.ondan sonra tanışır görüşür vakit geçirirsin.başka bi şekilde tanıştığın birinden farkı kalmaz yani.

insan sokakta tanıştıgıyla evleniyorda chatte neden evlenmesinki ikisinin farkı biri yüzünü görmek biri sonradan görmek olabilir niye olmasınki

ben de facbokdan tanıstım cocukla cıktım ayrıldık
uygun olsak ewlenırdım ya da ılerde evlenebılırım taınstıgın kısıye baglı cunku bu

mesela dun iş için sınava gıttım orda bı yıgın cocuk vardı konustuk bı tanesıyle e onla cıksam ewlensem cok mu farklı sımdı bu durum , o da tanısma bu da tanısma
orası bı arac, ama kişilere dıkkat etmek lazım

bende chatte tanışdım eşimle 3 yıl sevgili kaldık 6 ay nişanlı 1 senedirde evliyiz inanırmısınız chatta tanışdıgım böyle yazıları okumadıkca aklıma gelmiyo sanki dogdugumdan beri tanıyomusun gibi onu canım kocacım bitanecik chat aşkımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

bende telde tanıştım evlendim cu kdie hemen evlenmiyoz heralde tanıyoz beeli zamanlar kızlar keşke daha önce tanısaymışım diyom şimdide 1seneyi geçti süper ötesi evlilik flört yaşıyoz halaresmen

merak ettim chatta tanışıp evlenmeyi neden hata olarak görüyosunuz

istersen ben cevap vereyim..
chat ortamında uygun insanı bulmanın ihtimali yüzde kaçtır? ..
Orada var olan büyük çoğunluk kişinin kendisini tam olarak resmetmesi,anlatması,gizliliğini ortaya çıkarması zor gerçekleşecektir.
hadi ortaya çıkan durumdan sonra geri kalanların doğru olacak şeyler olduğunu nasıl anlarsın..
yazık olacak geçen zamanlara bu şekildeki paylaşımlarda..
yüzyüze görmek durumunda,şişman adamı zayıf görmezsin,yaşı 45 olanıda 28 ..saçı kel olanı bradd pitt olarak görürsün nette..işte bundan bence zor bir zaman geçimi,,,
kolay gelsin

benim için ha ayşe teyze tanıştırmış ha chatte tanışmışsın aynı şey insanoğlu bu yüzyüzeyken bile yalan söyleyebilir.birde asla asla dememek lazım diye düşünüyorum.ben eşimle chatta tanışdım evlendim şuan çok çok mutluyuz ve hemen evlenmiyosunki zaten biz 3 yıl sevgili kaldık sonra evlendik.alnına yazıldıysa o kişi chattede karşına çıkar manavda da yada arkadaş ortamında da.........

Egerki bekar olsaydim : Neden olmasin
O kisiyle tanistiktan sonra hep sanalda iliskimizi devam ettirecek degiliz ya o insanla bulusacak, görüsecek ve bir iliski yasayacagiz!
Normal bir arkadas ortaminda size yeni tanistirilan birisinlede iyi tanidiktan(msn üzeri, tel vs.) ve birbirinizden hoslandiktan sonra bir iliskiye baslayabilirsiniz ?
Öyle hic tanimadan etmeden cirillop evlenmekte yok tabiki !!

Back
X