Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Hayır, kesinlikle olmaz

OY: 84 21,5%
  • Neden olmasın

OY: 113 29,0%
  • Oradan kimseye güven olmaz

OY: 66 16,9%
  • Ben sevgilimi/esimi oradan buldum

OY: 127 32,6%

• Ankete Katılan
    390
bı fıkrım yok ama dusununce ha cafede arkadas ortamında surda burda sadece bı vesıle gersıı sıze kalmıs

ben sevgilimi ordan buldum.ama ne o ne de ben o ortamın insanı değiliz.ben birkaç kez girdim hatta çoğuyla kavga ettim çıktım.o da çok nadir girermiş.ama sonuçta denk geldi.ama biz öyle hemen sevgili falan olmadık.msn ekledik o farklı şehirde çalışıyordu ama benim oturduğum şehirde ailesi yaşıyordu.bir yıl normal arkadaş olarak çok seviyeli şekilde görüştük sonra oldu.kaldı ki ben eniştemin iş arkadaşıyla tanıştırıldım nişanlandım nikah masasına kadar oturduk ama ne huyları çıktı düğün olmadan ayrıldım.ama bundan çok memnunum o hiç belli olmuyor.ama tabi dikkatli olmak lazım.

ben evlendim 1 yıl + 1 aylık evliyiz aşkısımla çok da mutluyuz çok şükür

1 sene flört 1 senede nişanlı kaldık 3 yıldır beraberiz yani

kimileride evlenir ailelerinden saklarlar şurda tanıştık burda tanıştık diye

biz herkeslerede söyledik oh :) tabii ki herkesede güvenilmez :)

benim komşum tanışıp 6 ay sonra evlendi aralarında 12-13 saat mesafe vardı ilk karşılaşmalarında kendi aralarında sözlendi neyse şimdi de boşanma aşamasındaydılar kız ayrılmamak için hamile kalıp kazara oldu demiş ikiside memur eğitimliler cahilde değiller ama iyi düşünmek lazım ben asla yapmazdım

Evet...... çünkü bende canımıniçi eşimle orda tanıştım :) ama rısklı bır durum yanı herkese tavsıye etmem herkes sanslı olacak dıye bır laf yok...

bige nin de dediği gibi herkez şanslı olmaz böle bi durumda.herkez doğru kişiyi bulamayabilir. çok yakın bi tanıdıgım ordan tanıştı ve evlendiler çok mutlular şimdi bebekleride oldu çok tatlı ama büsürüde olumsuzunu duyuyoruz heryerde.

Bilemiyorum,büyük konuşmak istemem ama bana göre değil.
Güven önemli burada.
Yakın bir arkadaşım internette tanışmıştı sevgilisiyle özenilecek bir birliktelikleri var 3 yıla yakın bir zamandır.
Şans faktarüde etkili muhakkak ama..
Ben sevgilimle internette tanışmış olmayı tercih etmezdim,doğru gelmiyor bana.
Gerçi duygular çoğu zaman tercihe bakmıyor.
Belkide başıma gelmediği için böyle düşünüyorum,dediğim gibi bana göre değil.

İnternette tanışmaya neden bukadar önyargılı bu insanlar ki?

internette tanışmasan ortak bi arkadasın tanıstırcak

yada ailenden biri görücü usulu dedikleri şey olucak

yada bi cafede tanıscaksın

ama sonucta bi şekilde bi yerlerde tanıscaksın

Sevgilin Damdan Düşüpte Kucağına inmicek heralde

ilk merhabanın yüzyüze yada sanal ortamda olması neyi değiştirirki ????

Sonuçta o insanla sevgili olduysan internetteki ilk merhabadan sonra sık sık yüzyüze görüşceksin

ondan sonrada kafana uyarsa evlenirsin

ne var bunda???

güvenle ne alakası var sonucta dısarda tanıssan bi bakışta dogru insan oldugunu nasıl anlicaksın,dışardaki insanlar doğrudur internettekiler sakattır diye insanları kategorize etmek yanlıs bence bizde suan internet ortamında insanlarız,zaten tanısıpta pat dıye evlenılmıyo heralde

bizde bi forumdan tanıştık sonra msn de cam acmadan sohbet ettik biraz...hiç görmedik birbirimizi sadece fotolardan gördük..bi gün bi yerde görüstük we hayatımın erkeğini buldum dedim ben ,,şimdi birlikteyiz ocakta nişan düşünüyoz..annesi 3.ayda görmeye geldii bakalım hayırlsı artık...

valla sanal hayatta gercek hayattakılerden cok daha durust cok daha kulturlu ınsanlar cıkabılıyor..Ben bunu eşımle bırlıkte gördüm ama artık asla chat yapmıyorum cok bayağılaştı...Bızım zamanımızda boyle degıldı..Ama şans işte.Kımılerı eşini orada buluyor kımılerı de ne sanalda ne gercek de hıc mı hıc bulamıyor...

sokakta tanıdığım insanın güvenli olup olmadığını nerden bilcem peki alnındamı yazıyo?eger alnında yazıyosa webcamdende gorebılırım:emir_bebek:

valla ben samimi arkadaşıma msnde biriyle tanştırdımm tabi tanıştırdıgım kişiyide tanıyorum ..neyse onlar bi ay falan msnde görüştüler sonra buluştular şimdii nişanlılar:)olmaz diye bşy yokk..nasip işiiii...ama böle karı koca bulmak için özellikle belirli siteler var öle şeylere karşıyım..

evledım,

8 yıl cıktıktan sonra hemde,

hem de mırc denen seyden o zamanlar ne msn vardı ne cam :)))

kısmet bu ısler ..
opuyorumnanaktan

internet tanisma araci degilmi, bunu gercek hayata gecirebilmek ve dogru kisiyi bulmak önemli

Ben evlendim :asigim:

Aallah anzardan saklasınnn çokdaaa mutluyumm :nazar:

dostluğumuz aşka dönüştü bir süre sonra allah iyiki ytazmış onu bana..
zaten beni burda tanıyan ve fotolarımızı gören arkadaşlarımıdan gelen yorumlar bile gözlerimizde ki aşkı gördüklerine yönelik yorumlardır opuyorumnanaktan

Aşkın nereden geleceği belli olmazzzzzzzzzzzz:sm_cool:

arkadaslar benim ki de tam olarak chat den evlendim denemez..kisaca anlatmak istiyorum minik kuzenimin isim ve soyismi esimle ayni kuzenimin ablasi da kardesinin ismi ile msn aliyor benimde yaptigim bi rakam hatasi sonucu esim denk geliyor sonucta 2 yillik sevgili 2 yillik evli oldugum mukemmel insanla mutlu mesut yasantim Şeniz :nazar: simdi askerde 36 gunu var uhu uhu:teselli:

Back
X