Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Hayır, kesinlikle olmaz

OY: 84 21,5%
  • Neden olmasın

OY: 113 29,0%
  • Oradan kimseye güven olmaz

OY: 66 16,9%
  • Ben sevgilimi/esimi oradan buldum

OY: 127 32,6%

• Ankete Katılan
    390
bilmiyorum ... celiskideyim, bence internetten bulunan askin temeli yeterli güclü olamaz. olanlari da var diyenler de vardir eminim. bu konuda bence görüs ve düsünce önemlidir.

neden olmasın diyenlerdenim ben...evet güvenmesi zor ama imkansız değil...kötü örnekler kadar iyi olanlarda var...onlarıda hesaba katmak lazım. olabilir yani...

ben kocacıkla nette tanıştım. Ama bugün tanışıp yarın kendimi koyvermedim. Tabii ki önce her ilişkide olduğu gibi uzun bir tanışma dönemi geçirmek lazım. 3 yıl flörtümüzün ardından evlendik. Maşallah huzurlu bir evliliğimiz var.

Büyükte konuşmamak lazım kızlar bende önceden sanal ortamdan kimseyle görüşmem konuşmam diyordum ama herşey nasip kısmet.

Allah hayırlısını versin herşeyin.

benimde 3,5 yıllık bi ilişkim var ve çok mutluyum.nerde mi tanıştık nette :) hayatta herşey bi vesileyle başlar,hiç bişey için asla dememek lazım.bizim tanışmamıza da net sebep oldu iyi ki de oldu.çok seviyorumm....

kızlar banada güvenilmez geliyo sonuçda sanal ortam kendini bambaşka biri olarak tanıtabilir ama çevremde okadar örneklerı varkı chatte tanışıp evlenenler vede cok mutlular bence herşey kısmet olmas diye bişey yoktur hayatta okadar yuz yuze tanısıp senelerce cıkıp evlenıpde evlılıklerinin sonu hüsranla bitenler yokmu

Bu fikre asla ! diyenlerdendim..
Çok itiraz ettim kendimeuzun bir süre ama fırsat verdim ikimizede
2 yıl oldu Allah'a şükür pişman olmadım..
Nette saygın bir forumda tanışmıştım,sonra zaten yüzyüze defalarca görüştük.
Ben kendisinine böyle ortamlara güvenmediğimi buradan tanışmış olmayı istemezdim aslında diyince;
Burada eşitiz dedi evet güvenilir insan neredeyse yok ama karşımda sen varsın vede bende senin karşındayım dedi...
Mantıklı olan biz nasıl güvenilir olabiliyorsak
bizden çok ayrı karekterde bir sürü bayanda dolaşıyor internette demek ki herkes güvenilmez değil..
Rabbim gerek internetle başlayan, gerek gerçek yaşam ilişkilerini korusun
risk her yerde risk inşAllah aldığımız kararlardan hiçbir zaman pişmanlık duymamamız temennisiyle...

:asigim:evet bende eşimle chette tanıştım diyenlerdenim çok da mutlu bir evliliyim var ilk tanıştımda kendini nasıl tanıttıysa şuandada öyle hiç deyişmedi eşimi çok seviyorum

Ben şahsen asla ve asla güvenemezdim. Şuan sözlüyüm ve aynı köylüyüz. Kimseye güven olmaz tanıdığını sandığın insanlar bile yeri geliyor şaşırtıyorlar. Geçmişini bilmediğim birine güvenemezdim.. Bende olmaz diyenlerdenim...

Ben eşimle internette tanıştım 2004 yılında.2007 temmuz ayında evlendik.Tanıyabileceğim en dürüst ve mantıklı eş.ınternet bir tanışma aracı.barda ,işyeri ,arkadaş toplantısı , vesaire gibi.eğer bir insan yalan söyleyecekse diğer tanışma ortamlarında da söyleyebilir.

Son düzenleme:
ya sonucda ha nette tanıstın ha bir ortamda sonucda tanıstıgın adamla ertesi gun evlenmiyorsun onu tanıyorsun herseyini arastırırsın ona gore davranırsın nette tanıstın diye hep nette görüşmeye devam edilmiyor herhalde sadece ilk tanısma kısmı nette olursa bence sorun değil ha bir kafede tanıstın ha nette ne farkeder önemli olan ondan sonrası

Back
X