Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Hayır, kesinlikle olmaz

OY: 84 21,5%
  • Neden olmasın

OY: 113 29,0%
  • Oradan kimseye güven olmaz

OY: 66 16,9%
  • Ben sevgilimi/esimi oradan buldum

OY: 127 32,6%

• Ankete Katılan
    390
yaa ha chatte tanışmışsın,ha tesadüfen telefonda tanışmışsın,ha yolda,ha bi arkadaş tavsiyesiyle
veya görücü usulü ile hepsi aynı işte sonuçda pat diye evlenmiyecenya önce ararştırılır tanınır iyice kimin nesi diyee...
Kısmetin nerden çıkacağı bellimi
Allah hayırlı kısmetler versin biz kıslaraaaa

Chat'de degilde belki evlilik sitelerinde olabilirdi.
Belki olamayabilirdi.Ay bilemiycem.Amaan neyse,ben
evliyim diye pek bilmiyorum o siteleri.

evet neden olmasin :)
o kisi de benimle ayni sehirde kaliyorsa veya yakinimda iyice ölcer tartarim tabiki

Olabilir tabi sonuçta ilelebet nette konuşulacak diye bişey yok reale taşınırsa ilişki sorun kalmaz :nazar:

Son düzenleme:
Benimde kendi fikrim ama bende evlenmezdim
Çağımızda evlenenler var tabi
Çok mutlu olanda gördüm ben boşanan da
Bu karşına çıkacak kişiye bağlı yani şansa nasibe...
Ama gerçekte tanıdığına bile insan zor güvenirken chatta cok daha zor güvenmek!

nasıl tanıştığının önemine inanmıyorum ben önemli olan karşındaki kişinin nasıl biri olduğu ve ruh sağlığı.
şimdi internette tanıştığına güven olmazda sokakta otobüste tanıştığına güvenmi olur alakası yok.
Allah kötülerle karşılaştırmasın en önemlisi bu neler oluyor görüyoruz

Chatte tanısan hatta evlenen arkadaşlar kusura bakmasın herkesin tercihi ama ben bu şekilde sanal ortamda tanışmak fikrini doğru bulmuyorum bence ikili ilişkilerde güven çok önemlidir sonuçta sanal bi insana nasıl güvenebilirsiniz çevrenizde dünya kadar insan var elbet içlerinden birisi sizin için uygundur bu arada bi arkadaş evlendiğini yazmış o bence nadir görülen şanslı kişilerden biri allah mutluluğunu daim etsin

canım burasıda sanal bir ortam değil mi bizler burda dertlerimi,mutluluklarımızı paylaşıyoruz dosluk kuranlarımız da oluyor bu durumda bizde sanal biri oluyoruz.sonuçta ortam sanal kişiler gerçekk ben bi sakınca görmüyorum

ben eşimle internetten tanıştım
aynı mahallede oturduğumuz için yüz yüze de geldik
aşık olduk evlendik :asigim:

chatta takılanlarda senin benim gibi insanlar :olmaz:
sadece geyik yapmaya geliyolar oaraya
ayrıca insan insandır chatta tanışılan biri diye ayırrmak yanlış
he evet yanlış insanlar olmuyomu oluyo
fakat kurunun yanında yaşıda yakmak olmaz yasakkelime
hepimizin aklı fikri var kendimize uymayan biri değil chatten karşı komşunun oğlu olsa yine evlenmeyiz
bende evlenirim diyenlerdenim
eğer bana uygun biriyse sırf chat yaptı diye onu yargılayamam :1no2:

Neden olmasın gayette olabilir. Şimdi orda tanıştın diye sonuçta sanalda nikah kıymayacaksın. Once orda konusursun kafa yapısına bakarsın sonra tel de yuzyuze gorurusursun. Eğerki içine sinmiyorsa olur. Yalnız ben bu evlilik arkadaslık sitelerine güvenmiyorum. Nette sırf evllilik amaçlı görüşülen yerden pek de bir verim alınmaz. Ama ben mesela sohbet sitesindeyim uzun süredir(3,5 sene) ve bu zamana kadarki tecrübelerime dayanarak şunu diyebilirim. Bir sohbet sitesinde bir insanı gerçekten gerçek karekteriyle tanırsın. Ha yalan diyenlerde var ama çok kısa sürede anlaşılıyor ne oldukları. Sanalda insanlar kendileri olmaktan korkmuyorlar. O yüzden olabilir ki çok da şahit olmuşumdur.

buna benzer birçok konu açıldı ve her defasında hayır ben olsam evlenmem
güvenemem dedim :umursamaz:
inşallah büyük konuşmuyorumdur
:delphin:

Normal şartlarla tanışan insanlarda aldatılıp,kandırılabilir.Sonuç olarak insanlar bütün gün çalışıyor ve zamanlarının çoğunu bilgisayar başında geçiriyor.Benim çevremdede bu yolla tanışıp,çok mutlu olan,arkadaş vasıtasıyla eşiyle tanışıp sonrada boşanan insanlar var.
Benim yakın bir kız arkadaşımın ünv. den tanıştığı (normal yollarla) erkek arkadaşı bir gün ben seni artık sevmiyorum deyip terketti.Bumudur yani :kızgın:
Münferit olayları genellememeek ve ön yargıyla yaklaşmamam gerekli diye düşünüyorum.Bence de neden olmasın opuyorumnanaktan

Ben evlendim ...hayatimda verdigim en dogru karar...esimi coooooooooooooooooook seviyorum ....dünyanin en iyi erkegi; babasi o ....

Neden cogu insan ön yargili anlamiyorum.... internette olanlar baska dünyanin insanlarimi???bunu yazan bayanlar da internet kullaniyorlar....

Back
X