Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Hayır, kesinlikle olmaz

OY: 84 21,5%
  • Neden olmasın

OY: 113 29,0%
  • Oradan kimseye güven olmaz

OY: 66 16,9%
  • Ben sevgilimi/esimi oradan buldum

OY: 127 32,6%

• Ankete Katılan
    390
anket gerçekten çok gerçekçi. toplum olarak ne kadar yozlaştığımızın kanıtı. ne diyim bilmiyorum daha.

Ben evlendim :asigim:

Aallah anzardan saklasınnn çokdaaa mutluyumm :nazar:

dostluğumuz aşka dönüştü bir süre sonra allah iyiki ytazmış onu bana..
zaten beni burda tanıyan ve fotolarımızı gören arkadaşlarımıdan gelen yorumlar bile gözlerimizde ki aşkı gördüklerine yönelik yorumlardır opuyorumnanaktan

Aşkın nereden geleceği belli olmazzzzzzzzzzzz:sm_cool:

Bende evlendim ve bir bebeğim var şimdi , birde bu konuya çok katı bakanlar hayat size ne zaman ne getirir bilinmez hayat tesadüflerden de ibaret değildir unutmayın!

Evet bende şarkı indirme programında tanışmıştım.2yıllık bir arkadaşlıktan sonra oldu ne olduysa ahh ahh ne günlerdi (: Şimdi ise 1 yıllık evliliğimiz var,5,5 aylıkta hamileyim.Çokta mutluyum Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Allah herkese böyle mutluluk nasip etsin.

gerçekten çok şaşırdım. 96 kişi son seçeneği işaretlemiş.. inşallah mutlu olursunuz her daim arkadaşlar.. Ben bu kadar yaygın olduğunu düşünmüyordum açıkçası..

bende chat ten evlenenlerdenım :kedi:yanı sanslı olanlardan allahıma çok şükür çok iyiyiz bıde oğlumuz var 2 yaşında 3 senelıkte evlıyız ama devir çok kötü içini bılemdıgımız tanımadıgız köti nıyetlı ınsanlar dolu ama tavsıye etmem yanı chatten evlenmeyı her nekadar eşimle bu şekılde evlenmiş olsakta suan düşünüyorum yanı nasıl cesataret ettım hayret:bbo:

Eşimle bende internette tanıştım. Ve 2,5 yılın sonunda evlendik. 6. ayın içindeyiz hala ilk günkü gibi heyecanlıyız çok seviorz birbirimizi. Biz önce nette konuştuk 2 ay buluşmadım bende güvenemedim birgün tüm cesaretimi topladım ve şurda görüşelim dedim çıkıp gelmiş. O gün görür görmez aşık oldum ona. Keşke daha önce buluşsaymışım dedim. Sonra biz iki ayda arkadaşça görüştük iyice tanıdık birbirimizi 4 ayın sonunda çıkmaya başladık. 1.yılımızda nişanımız oldu sonra o 6 ay askere gitti geldi ve bu sene evlendik.

ben evlendim 2 yıl oldu çokta mutluyum.. sonuçta 1 yıl boyunca tanıdık birbirimizi.. yani ha sokakta görmüşüm ha msn de.. bence devamı önemli..

Ben evlenirim kii bu gidişlede Allah'ın izniyle evlencekmişim gbi gözüküo. 3 yıldır birlikteyiz bu hafta sonu sözlenices fakat biz netten tanımadık birbirimizi sadece nette tanıştık reelde tanıdık birbirimizi.Öle birbirimizi görmeden etmeden sevgili olmadık.Allah herkezin karşısına doğru düzgün insanlar çıkarsın önemli olan bu bence sositososito

nerde tanışıldığının ne önemi var..
burası bi cafe de olabilirdi,ya da belki bi arkadaş ortamında bi mekanda tanışılmış olunabilirdi vs..
tanıştıktan sonrası önemli,yüzyüze de sürüyosa sorun yok bence...

Bu sekilde bir suru evlenen oldugunu biliyorum ama ben kendi adima sanirim guvenemezdim zaten chat olayini hic sevmiyorum..

tabiki guven sorunu olacaktir bende ewlenmezdim buyuk te konusmayayim aman basima gelmesin zemuszemus

4. senem oluyor martta inşallah chat sitesi değildi sevdiğim yazarın sitesi sayesindeydi önemli olan sanal yada reel değil valla insan olması çok mutluyum şu 4 senede 1günlük ayrılık bile yaşamadık rabbime çok şükür yaşatmasında.tabii sadece msnde kalmadı 4 senede her hafta gitti geldi benim hiç gitmememide bir kere dahi yüzüme vurup sorun etmedi

ben eşimle internette tanıştım ve 1 bucuk yıl sonra evlendik tabiki güven meselesi bu ve çok seviyorum tabi bde minik yavrumuz var.....

ben evlenirdim.
karşınızdaki sonuçta bilgisayar değil.
ben kendim,internette nasıl güvenilir bir insansam
karşımdaki insan da öyle biri olabilir.
ama iki kere ölçüp tartmak gerekiyor.

eed kesinlikle sana katılıyorum boshayallersmile
henüz sevgiliyiz ama evlenmek isterim kendisiyle,Allah'ın izniyle...
sonuçta nette 1-2 konuşup evlenilmiyor
tanışıp , yüzyüze görüşüp ona göre karar veriyorsunuz
eş - dost aracılığı ile tanışan ya da görücü usulünden çok çok farklı bi durum olduğunu düşünmüyoruma.s

imkansız bi olay değil kii...gerek reelde gerek sanalda önemli olan insanların karşılıklı güven verebilmesi...yalnız burda biraz daha dikkatli olmak lazım o kadar..

Back
X