- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
bende bu tarz bişey aldım, herkes çok beğeniyor. iki üçlü kemik rengi iki tekli petrol rengi. çok hoş oldular. modası geçmeyecek hem modern hem klasik çok şık bi takım bunlar..
evet araştırmadayım bende, sen hangi markadan aldın ve kaç liraya canım yazar mısın? yemek odanı da buna göre kombinlemişsindir, varsa resimlerini ekler misin çok şey istedim yaw :)
canım biz koltuk takımını inegölde yaptırdık, üretici firmaya ama masa konsol olayı ankara mobilyaymış, baya pahalıydı. ama biz ankara olsun diye ısrar etmedik tek beğendiğim oydu onun için aldık. 5-6bin yemek odası (onunda vitrinini almadık yer yok diye ) 3400 de koltuklara vermiştik. ama dediğim gibi ankara olduğu için o kadar pahalıydı, birde ben avangard istedim, için içine oyma yada bombe girdimi iki katı artıyor fiyat. bu akşam fotoğraf çekerim senin için.
ama sen modern bişeyler düşünürsen 3-4bine yemek odaları var. ama bu koltuklarla modern yemek odaları çok alakasız durur o ayrı.
ama fiyatta moralini bozmayayım tamda hatırlamıyorum bak hepsi aynı yerden olduğu için ; 21.000 tuttu, bunun içinde 3000 köşe, 3400 koltuklar var, geri kalanda yatak odası ve yemek odası, artık sen bak ortalamasına. inan unuttum hangisi ne fiyattı. koltuklar için çok dolaştığımız için fiyatı aklımda, köşeyide ilk beğendiğimiz yerden almıştık o da ondan aklımda kaldı.
şkm mobilyadan köşe takımını aldık, geri kalan herşey, bursa inegöl arı mobilya canım
kesinlikle 1 diyorum alacaksanizda mutlaka onu alın çok güzel çok zevkli bir seçim olur.
bekliyorum resimlerini mutlaka canım, ben trabzonda yaşıyorum canım.burda da mobilyayı kendi yapan yerler var ama 1. sınıf malzeme kullanıyolar ve fiyatlar ateş pahası. yaptırmayı da düşünmedim ne bileyim güvenilirlik anlamında bi fikrim yok burdaki yerlerin. napsam bilemedim. modern takımlarda da çok beğendiklerim var, bu tarzda da bu çok beni cezbediyor, daha doğrusu nişanlım bunu aklıma soktu :)
ben beğenmedim malesef pek .
ya ben fotoları unuttum yabu akşam çekerim ama söz :) nişanlın zevkliymiş demek, bende benim nişanlımın aklına bunları sokana kadar ne uğrastımmm ama en sonunda aldırdım :)) tlf alarmını kuruyorum, bu akşam çekicem kesin..
Eki Görüntüle 894298 Eki Görüntüle 894300
al canım sana fikir, bu arada renkler o ton mavi değil, telefonun ayarlarından böyle çıktı..
petrol yeşili aslında, arkadaki perdelerin tonunda bu oje rengine yakın..Eki Görüntüle 894303
tatlım telden nasıl koyulur bende bilyorum ki..baktım senin için ama bende bulamadım[ /QUOTE]
Bende cok uğraştim ama bulamadim ne profil fotosu koyabiliyorum nede foto yükleyebiliyorum yinede cvp için cok tesekkürler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?