Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu chester koltuk takımı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bende bu tarz bişey aldım, herkes çok beğeniyor. iki üçlü kemik rengi iki tekli petrol rengi. çok hoş oldular. modası geçmeyecek hem modern hem klasik çok şık bi takım bunlar..

bende bu tarz bişey aldım, herkes çok beğeniyor. iki üçlü kemik rengi iki tekli petrol rengi. çok hoş oldular. modası geçmeyecek hem modern hem klasik çok şık bi takım bunlar..

evet araştırmadayım bende, sen hangi markadan aldın ve kaç liraya canım yazar mısın? yemek odanı da buna göre kombinlemişsindir, varsa resimlerini ekler misin çok şey istedim yaw :)

evet araştırmadayım bende, sen hangi markadan aldın ve kaç liraya canım yazar mısın? yemek odanı da buna göre kombinlemişsindir, varsa resimlerini ekler misin çok şey istedim yaw :)

canım biz koltuk takımını inegölde yaptırdık, üretici firmaya ama masa konsol olayı ankara mobilyaymış, baya pahalıydı. ama biz ankara olsun diye ısrar etmedik tek beğendiğim oydu onun için aldık. 5-6bin yemek odası (onunda vitrinini almadık yer yok diye ) 3400 de koltuklara vermiştik. ama dediğim gibi ankara olduğu için o kadar pahalıydı, birde ben avangard istedim, için içine oyma yada bombe girdimi iki katı artıyor fiyat. bu akşam fotoğraf çekerim senin için.

ama sen modern bişeyler düşünürsen 3-4bine yemek odaları var. ama bu koltuklarla modern yemek odaları çok alakasız durur o ayrı.

ama fiyatta moralini bozmayayım tamda hatırlamıyorum bak hepsi aynı yerden olduğu için ; 21.000 tuttu, bunun içinde 3000 köşe, 3400 koltuklar var, geri kalanda yatak odası ve yemek odası, artık sen bak ortalamasına. inan unuttum hangisi ne fiyattı. koltuklar için çok dolaştığımız için fiyatı aklımda, köşeyide ilk beğendiğimiz yerden almıştık o da ondan aklımda kaldı.

şkm mobilyadan köşe takımını aldık, geri kalan herşey, bursa inegöl arı mobilya canım

Son düzenleme:
Chesterfield koltuklar orijinalinde daha çok deri kaplama ile kullanılan, Amerikan tarzı mobilyalar. Ancak Türkiye'de genellikle biraz daha Türk tarzına uyarlanmış, yani biraz kıvrım verilmiş, biraz oyma ahşap katılmış yorumları kullanılıyor. Sizin fotoğrafını koyduklarınız da bu tarzda gördüğüm kadarıyla. Onun için yine klasik esintili bir yemek odası tercih ederseniz birbirlerini tamamlarlar diye düşünüyorum.

Evime almayacak olsam da çok beğeniyorum bu koltukları..
Görümcemin salon takımı böyle, o mor ve gri olarak kombinlemiş, salon da geniş olunca sonuç süper.. :)

bekliyorum resimlerini mutlaka canım, ben trabzonda yaşıyorum canım.burda da mobilyayı kendi yapan yerler var ama 1. sınıf malzeme kullanıyolar ve fiyatlar ateş pahası. yaptırmayı da düşünmedim ne bileyim güvenilirlik anlamında bi fikrim yok burdaki yerlerin. napsam bilemedim. modern takımlarda da çok beğendiklerim var, bu tarzda da bu çok beni cezbediyor, daha doğrusu nişanlım bunu aklıma soktu :)

ya ben fotoları unuttum ya bu akşam çekerim ama söz :) nişanlın zevkliymiş demek, bende benim nişanlımın aklına bunları sokana kadar ne uğrastımmm ama en sonunda aldırdım :)) tlf alarmını kuruyorum, bu akşam çekicem kesin..

Cok guzelmiş benimde teyzemde var bi benzeri fotografini yüklicem ama beceremedim telefondan yüklenmiyomu yoksa benmi beceremedim yardimci olun lütfen

al canım sana fikir, bu arada renkler o ton mavi değil, telefonun ayarlarından böyle çıktı..

petrol yeşili aslında, arkadaki perdelerin tonunda bu oje rengine yakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…