- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
Eki Görüntüle 894298 Eki Görüntüle 894300
al canım sana fikir, bu arada renkler o ton mavi değil, telefonun ayarlarından böyle çıktı..
petrol yeşili aslında, arkadaki perdelerin tonunda bu oje rengine yakın..Eki Görüntüle 894303
canım ev bizim çok şükür. birde koltukların benim istediğim hali pahalıydı. senin eklediğin resimlerdeki gibi tahta kollu berjer istemiştim ama işin içine tahta girdi mi fiyat uçuyor. mobilyalardada bombe olayıyla oymalar çok yükseltiyor. o yüzden modern tazı mobilyaların fiyatı daha uygun. bence nettende arastır mesela evgör mobilya fiyatları çok uçuk deil
iyi bakalım, hayırlısı olsun canım :) ne aldığınıda gösterirsin, merak ederim
güzeller canım, hem renkli olmasıda iyi, misafir çoluk cocuk gelince fln rahat edersin. ben diken üstünde duruyorum biri gelince.:)
eveeett samimi diyorum gerçekten. ben modern mobilyayı pek sevmediğimden tercih etmedim. yoksa senin beğendiklerinde gayet şık ve rahat duruyor yani. çokta hoş modeller..:) hatta ben oturma odamı modern döşedim ki rahat edeyim diye, her gelende çok beğeniyor. bi ihmal yaptım iş olmasın diye ünite almadım ama onu alıcam çok boş kaldı odam. ama iki dk da temizleniyor yani.
sağol canım beğenmene sevindim, ama bunlara nasıl bi yemek odası uydurabilirim, böyle yardım almak fikir almak güzel oluyormuş :)
canım mobilya mağazalarının hemen hemen hepsinde, kendileri kombin yapıyorlar, her takım bir bütün yani. ama bir sürüde internet sitesi var, senin beğendiğin koltuklara yakın modellerle çok kombin var, oralardan araştırabilirsin. sen eleyerek seçimlerini yap, biz burda birkaç model içinden fikir verelim.
Gerçekten çok güzelmiş ferah ve iç açıcı güle güle kullan :) peki rahatlığı nasıl ve temizliği kolaymı ?Eki Görüntüle 894298 Eki Görüntüle 894300
al canım sana fikir, bu arada renkler o ton mavi değil, telefonun ayarlarından böyle çıktı..
petrol yeşili aslında, arkadaki perdelerin tonunda bu oje rengine yakın..Eki Görüntüle 894303
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?