chicco liteway mi kraft dino mu? acil

grudgetr

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
16
0
6
Afyon
Merhaba arkadaşlar, bebeğim 1,5 aylık ve henüz bebek arabası almadık ama artık ihtiyaç olmaya başladı çünkü taşıma koltuğu ile taşımak istemiyoruz. kraft dino ve chicco liteway arasında gidip geliyorum. herkes chiccoyu tavsiye ediyor ama tek ve en büyük problem çift yönlü kullanılmaması onun dışında aslında ben de onu tercih ederim. araştırırken kraft dinoyu buldum. onun özellikleri de çok güzel ama kullanışlı olur mu bilemiyorum. bana yardımcı olursanız çok sevinirim, bu hafta almak istiyorum. özellikle chiccoyu bebek küçükken kullananlar çift yönlü olmaması problem oldu mu olmadı mı bilgi verirse sevinirim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana yardımcı olabilecek kimse yok mu burda acaba? :(

Merhaba arkadaşlar, bebeğim 1,5 aylık ve henüz bebek arabası almadık ama artık ihtiyac olmaya başladı çünkü taşıma koltuğu ile taşımak istemiyoruz. kraft dino ve chicco liteway arasında gidip geliyorum. herkes chiccoyu tavsiye ediyor ama tek ve en büyük problem çift yönlü kullanılmaması onun dışında aslında ben de onu tercih ederim. araştırırken kraft dinoyu buldum. onun özellikleri de çok güzel ama kullanışlı olur mu bilemiyorum. bana yardımcı olursanız çok sevinirim, bu hafta almak istiyorum. özellikle chiccoyu bebek küçükken kullananlar çift yönlü olmaması problem oldu mu olmadı mı bilgi verirse sevinirim..

Araba aldınız mı acaba bende karar veremedim henüz sizin düşündüğünüz modeller arasında gidip geliyorum bende.Bana fikir olsun.

Merhaba arkadaşlar, bebeğim 1,5 aylık ve henüz bebek arabası almadık ama artık ihtiyaç olmaya başladı çünkü taşıma koltuğu ile taşımak istemiyoruz. kraft dino ve chicco liteway arasında gidip geliyorum. herkes chiccoyu tavsiye ediyor ama tek ve en büyük problem çift yönlü kullanılmaması onun dışında aslında ben de onu tercih ederim. araştırırken kraft dinoyu buldum. onun özellikleri de çok güzel ama kullanışlı olur mu bilemiyorum. bana yardımcı olursanız çok sevinirim, bu hafta almak istiyorum. özellikle chiccoyu bebek küçükken kullananlar çift yönlü olmaması problem oldu mu olmadı mı bilgi verirse sevinirim..

Canım 2-3 gün önce kraft dino ve başka bir markanın karşılaştırılması ile ilgili bi başlık vardı. 4-5 arkadaş almış ve bozuk yollarda tekerleklerde problem yaşadıklarını, değiştireceklerini yazmışlardı. Başlıkları kontrol et istersen. DAha sonra ne aldığını ve memnun olup olmadığını burada yazarsan sevinirim. Bana da yardımcı olmuş olursun.

Burada konuşulmuş:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693811&page=3

Son düzenleme:
Back
X