Doğuma Hazırlık chicco nun bebek bakım çantasını kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
chicconun bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum, tek tek alsam daha pahalı oluyor çünkü. kullanan var mı yeni doğan için? çantanın içinde şampuan, pişik kremi, pudrası, temizleme mendili, sabunu var. fiyatı 45 tl artı ücretsiz kargo. ayrıyetten de güneş kremini almayı düşünüyorum.. çantasıda hediye kullanışlımı çanta bilmiyorum tabi ve ürünler hakkında da fikrim yok!
sebamed çok pahalı öyle setleride yok ayrıca. chicco hakkında düşünceleriniz nedir?

chicconun bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum, tek tek alsam daha pahalı oluyor çünkü. kullanan var mı yeni doğan için? çantanın içinde şampuan, pişik kremi, pudrası, temizleme mendili, sabunu var. fiyatı 45 tl artı ücretsiz kargo. ayrıyetten de güneş kremini almayı düşünüyorum.. çantasıda hediye kullanışlımı çanta bilmiyorum tabi ve ürünler hakkında da fikrim yok!
sebamed çok pahalı öyle setleride yok ayrıca. chicco hakkında düşünceleriniz nedir?

ttlım 19-24 ocak tarıhlerı arasında anne bebek cocuk fuarı vardı ben de oradan almıstım cantalı setını. İndirimdeydi 39,90 a aldım. Chicconun ürünleri kaliteli ama bakalım bebişimizin cildine uyacaklar mı?. Çantasına gelince oyle pamuk bir cantası yok. Polyesyetden uretılmıs tek goz cırtcırtlı bır cantası var.

ttlım 19-24 ocak tarıhlerı arasında anne bebek cocuk fuarı vardı ben de oradan almıstım cantalı setını. İndirimdeydi 39,90 a aldım. Chicconun ürünleri kaliteli ama bakalım bebişimizin cildine uyacaklar mı?. Çantasına gelince oyle pamuk bir cantası yok. Polyesyetden uretılmıs tek goz cırtcırtlı bır cantası var.

çantanı şekli çok önemli değil aslında. ürünleri tek tek almaktansa böylesi daha uygun. bebeklerimizin cildine uyar dermatolojik olarak test edilmiş alerji yapmyor diye biliyorum.

merhaba arkadaşlar bende bakım ürünleri alacağım ama hangi marka daha iyi hangisini önerirsiniz chicco nun bakım çantasını bende gördüm fiyat uygun evet ama kullananlar ne diyecek bakalım

38470 Chicco Güneş Kremli Yeni Kozmetik Bakım Seti(15. Yıl Ürünü) - Ürün Kategorileri
bu ürünü aldımkızlarr.. pudrası yok onun yerine güneş kremi var pudrasınıda ayrıca alcam..

merhaba arkadaşlar bende bakım ürünleri alacağım ama hangi marka daha iyi hangisini önerirsiniz chicco nun bakım çantasını bende gördüm fiyat uygun evet ama kullananlar ne diyecek bakalım

ben ilk alıntı yaptıgım linktekini aldım. çok güzel ve kullanışlı bir çantası ve ürünleri var. gayet uygun bitene kadar kullanacagım sonra daline niveaya falan geçeceğim çok pahalı olur yoksa. ama bir kereye mahsuz aldım çokkuzun sürede gider eminim. tavsiye ederim al.

bende niveanınkini aldım 42 tlye. ama bubchen de güsel hem civilde indirimdeymiş o da 42 tl çantası hoşa benziyor ama ürünlerini bilemicem. nivea bildiğim marka diye onu tercih ettim umarım cildine de iyi gelir.

canım sen gittigidiyordanmı aldın.güvenlimi o site.kapıda ödememi yaptın.bende almayı düşünüyorumda hangi siteden alsam karar veremedim.

netteki bir çok site güvenli bana göre. ben seçim yapmıyorum neresi ucuzsa nerde kargo azsa ordan alıyorum. ki her şeyimi netten aldım saylır. artı gittigidiyor ve diğer siteler kapıda ödemeli gönderim yapmıyorlar. gittigidiyordan alacaktım bulmuştum ama 5 tl daha ucuz buldum ordan aldım civil diye bir site.arada indirime giriyor denk geldim.. kredi kartı ile alıyorum.

mantıklı yapmısınn lagrimacım okudum yorumlarınııı bence dogru kararr :) ğüleğ üle kulnasın minigin işnn:49:

Back
X