ben de öyle düşünmüştüm başta ama chicco içime sinmedi ...sana kesinlikle katılıyorum!ben de sebamed in iyi olduğunu duydum.olmazsa başlangıç olarak chicco alıp sonrasında bittikçe sebamed e geçerim diye düşünüyorum.
ablam almıştı
hiç beğenmedi chiccoyu
o nedenle hiç de kullanmadı
ürünler hala duruyor öylece
mustela kullanıyor ablam
bence çantayı ayrı alım
kozmetik olarak da bütçenize göre mustela veya sebamed kullanabilirsiniz
Ben Chicco'nun setini aldım hepsiburada.com'dan. Önceki gün sipariş verdim, dün geldi. Bebek kozmetiği alacağım zaman Chicco ürünleri iyi gelmezse Sebamed'e döneceğim. Sonuçta sadece birer kutu ürün bulunuyor.Ama çantası kullanışlı ve büyük. Umarım bebişim çok hassas olmaz :)
Ben Chicco'nun setini almıştım. Çantası kullanışlı ve şık. Bebek yağını, alerji yaptığı için; pudrasını ve sabununu da ihtiyaç duymadığım için kullanamadım. Şampuanı ve pişik kremi gayet güzel, onlara devam ediyoruz. Kozmetik ürünleri set olarak almanıza bence gerek yok. Bebeğinizin cildi çok kurursa zeytinyağı kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem sırf çantası için takım almayın, ihtiyaç duyduğunuz ürünleri beğendiniz bir markadan seçin; benim kullandıklarım şampuan ve pişik kremi oldu, diğerleri için masraf yapmanıza bence gerek yok. Çanta olarak da eğer klasik giyinmiyorsanız; bir sırt çantası bile tercih edebilirsiniz. Çok detaylarda boğulmayın derim, sevgiler.
senin az da kalmış canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla. bebeğin iyi günlerde kullansın.
bebekler için olan bitkisel ve doğal bübchen çantalı set var arkadaşlar ben kızıma ondan aldım
çantalı seti 90 tl
ama imkanı olanlar için eminönünde havuzlu handa nakit 65 tl ye de bulabilirsiniz
bende chicconun setini aldım kullandıkça artık bebeğimiz için ne doğru anlayacağız sonuçta her bebeğin cildi farklı cildi neyi kaldırır şimdiden bilemeyiz aldığım seti de evkurdan 90 tl ye aldım resmini ekliyorum
Eki Görüntüle 348129
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?