Doğuma Hazırlık Chicco-pierre cardin-kraft marka bebek arabası? Yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

balnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
51
0
86
43
Kocaeli
chicco,pierre cardin ve kraft twist marka travel sistem bebek arabalrından kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim,kararsızlığım diz boyu(

cnm merhaba ..bende bu sorunun cevabını çok merak ediorum ..ama kraft twist i mağazada inceledim..çok kullanışlı,rahat bişeye bnzio bebeğin rahat edeceğine eminim.ben onu almayı düşünüorum..umarım kullanan birilerinden de yorum alabiliriz..

evet canım,arkadaşım kraft twist aldı ve şiddetle tavsiye ediyor.chicconun trio modeli var onunla aynı işlevlere sahip ve neredeyse yarı fiyatına(chicco trio 1200 tl kraft twist 700tl)sadece kafamı karıştıran kraftın alman markası sanılmasına karşın türk malı olması.yanlış anlaşılmasın memleket aşığıyım,laf söyletmem ama almanlar böyle işlerde daha iyi ne yalan söyliyim.chiccoyu da beğeniyorum ama kraft twist kadar fonksiyonel değil travel sistemi puset anneye dönük bile kullanılmıyor,ana kucağı anneye doğru takılıyor sadece.chicco dünyada tanınan bir marka tabiki,tercih edebileceğim bir marka ama pişmanlık yaşarmıyım bilemiyorum?pierre cardine gelince artık pierre cardin çatal bıçağa bile el attığı için bana biraz basit geliyor,anlayacağınız kafam oldukça karışık...:bbo:

valla canım bu forumda chicco trionun kumaşının bebeğine alerji yaptığını söleyen bir anne vardı..zaten 1300 gibi bi para verebilcek olsam concord neo travel sistem alırdm..ama o fiyata bebek odası takımı alabilcekken bi arabaya yazık..kraft twist 799 diolar ama ben bir sitede 650 y buldm..iyi araştrmak gerekir..ayrıca ben bayıldım arabaya..:)))

chicco çok tercih ediliyor ama çok kullanışlı bulmuyorum ben..çünkü anakucağı pusetin üzerine monte edilerek kullanılıyor,zaten araba ağır bi de üzerine ana kucağı,hem çok ağırlaşıyor hem de tak, çıkar,katla eziyettten başka bişi değil

kraft modellerinin bi çoğunda ana kucağı şase üzerine doğrudan yerleştiriliyor..twist süper model ama ben bu kadar para vermek istemiyorum diyenler için fox diye bir modeli var.. araba 9kg ana kucağı
3,5 kg oldukça da hafif..fiyatı da 650 ile 540tl arasında değişiyor..
twist hakkaten güzel aklım fena karıştı benim de:uhm:

evet cnm fox modelide güzel ama ben internette bir yorum gördüm onla ilgili...fox un ayak koyma yeri kapatılsa dahi çocuk büyüdüğü zaman uyuduğunda ayakları havada gibi kalıomuş..hatta sırf bu yüzden yeni araba almışlar..bende o yüzden twiste karar verdimm..iyi araştırınca uygun fiyata satan yerler var ben nette 650 yesatan bi site buldum..

bende kraft twisti düşünmeye başladım.pusetinin port bebe olması çok güzel bir özellik çünkü uzmanlar bebişleri anakucağında 2-3 saaten fazla tutmayın diyorlar.bebiş çok minikkende kullanılır.zaten bebişi yatarken dolaştırmak beni daha çok mutlu eder.anneye dönük kullanılmasıda aranılan bir özellik.anakucağının direk pusetin ayaklara monte edilebilmeside süper bir özellik.tam olarak chicconun trio modelinin fonksiyonlarına sahip ve yarı fiyatı...arkadaşlar karanlıktan çıkmama yardımcı olduğunuz için çok teşekkürleropuyorumnanaktan

eğer çok yoğun bi şikayet değilse çok dert değil aslında..bi de çocuğu kaç yaşına kadar arabayla gezdirmiş onu yazan:roflol:
650ye bulduysan süper ama,foxla arasında fark kalmıyo nerdeysezemuszemus
hangi sitede bulduğunu yazarsan çok sevinirim..

canım burdan site adı verilirmi bilmirum ama google'a veo yaz gerisi çıkar:)) he bu arada bu fiyat havale indirimli fiyatı..

buldum canım,havale indirimi ile 654lira,hakkaten epey fark etti,heryerde 799tl çünkü..
link verebilirsin,herkes veriyor,sorun değil bildiğim kadarıyla..
çok teşekkürler..

kızlar ben pierre cardinin bebek arabasını aldım..çok kullanışlı fakat sadece parka ve pazara giderken....çünkü ağırlığından dolayı hiç bir yere kolay taşıyamıyorsunuz..bagajda çok yer kaplıyor.araba 8 kilo. bebek 8 kilo:).annemlere gittiğim zaman apt asansörlü.ama apt girişi merdiven olduğundan dolayı 16 kiloyu merdivenlerden çıkarmak zor oluyor..muhakkak aşağı biri inecek ki arabayı birimiz alsın bebeği diğeri......şuan ki aklım olsa kesinle baston tarzı bi araba alırdım.size tavsiyem arabanın görüntüsünden çok hafifliğine ve kullanışına bakın. arabayı alırken bebek binecek diye düşünmeyin..çünkü bunlar hep bebek kalmıyorlar...

pierre cardin 2020 enigma aldık eşim aldı yani. o yüzden boyu bana kısa geldi paçalarımda düzgün sürmezsem berbat hale geliyor. çok hafif çift yönlü ayak korumalı ama boyum 1.68 olduğu için kısa geldi bir de yavaş sürmelisinizbirde bişey asacak gibi değil tutma yeri bütün kolçantam için kullanışsız 3 eksisi var bence

kızlar biz kraft matrix trio aldık bugun,çok da sindi içime..

kraft twiste bayılmıştım internette ama yakından görünce fikrim acaip değişti,ön bar denilen kısmın tasarımı kötü,nerdeyse çocuğun mide hizasında falan..hatta satıcı bile teşhisin çok doğru olduğunu söyledi:)) artı port bebeyken görüntüsü süper ama sonra zorla puset haline geliyor resmen,klipsle tutturulduğu için deforme olasılığı yüksek gibi geldi bize..

fox acaip alçak,çocuğu görmek için büyüteç lazım:))
roxy diye bir model vardı,o da güzeldi,özellikle tekerlekleri arazi aracı gibi kocamandı:)) ama port bebe almayı kafaya koyduğum için matrix trioda karar kıldık..üstelik eşdeğerlerine göre inanılmaz uygun fiyatlı..

kraft düşünen arkadaşlar,mutlaka baksınlar derim, ama ısrarla MATRIX TRIO diye söyleyin çünkü matrixin eski modeli kötü,bu 2010 modelmiş..

Bence bebeğinizin biraz büyümesini bekleyip (Şöyle 6 ay) hafif puset alın. Oğlumda ben chicco 3 tekerlekli modelden almıştım hiçbiyere sığdıramadım hatta tek başıma taşıyamadım. Onu netten açık arttırma ile sattım. Yine chicco'nun hafif bi pusetini aldım tek elle kapatılabilen. Müthiş rahat bişey hem tek elle kapatıyorsunuz, tek başınıza idare ediyorsunuz hem de istediğiniz yere taşıyın çok hafif. Benim önerim bu. 6 ay zaten hızla geçiyor anakucağı, kanguru derken hem o puset de oldukça ucuz 160-190 civarı bişey kesinlikle öneririm

canım hangisini aldın kaç kilo bende hafif bişey arıyorum ama chicconunda bastonları 7.5 dan hafif değil galiba

ben chicco four me kullanıyorum. ana kucağı ve araba ayrı dolayısıyla ağır olmuyor. ana kucağını oto koltuğu olarakda kullanıyorum. katlanınca çok yer kaplamıyor. tavsiye ederim.

Kızlar bizde chicco nun ikili bebek arabasından aldık. puseti aynı zamanda ana kucağı ve araba koltuğu olarak kullanıyoruz. Ama çok çok çok ağır tek başıma indirip kaldırırken mahvoluyorum. Oğlum biraz büyüyünce pusete gerek kalmadan kullanırsak biraz daha hafifliyecek inşallah. Ama kaliteli mi die sorarsanız evet kaliteli ve kullanışlı. Sadece ağırlığından yana sıkıntımız. aynı zamanda konforlu heralde ki bebişim bayılıyor içinde gezmeye. Ama burda fiyatlarını çok yüksek yazmışsınız biz 529 tl ye aldık bir ay olmadı daha kraftla aynı fiyattı aldığımızda. Bu arada dikkat edin bazı uyanık firmalar bebek arabasına ayrı anakucağı olan parçaya ayrı fiyat veriyorlar ve fiyatları şişiriyorlar. Aynı modele aynı mağazada bir barkod ta ayrı ayrı bir barkod ta ikili sistem olarak fiyat verdiklerini gördük. Aman dikkat.

chicco for me alın bıraz pahalı ama deger e bebek magzasında bır cok modelı ınceledık en kullanıslısı for me olanıydı anakucagını takmak ıstedıgınde uzerındekı normal oturma parcasını cıkara bılıyorsun boylece ıster kendıne ıster dısa donuk olarak kullana bılıyorsun normal oturma unıtesınıde takdıgında ıster kendıne ıster dısa donuk kullnabılıyorsun tekerleklerın donusu cok ıyı ıster tek elle kullan ıster ıkı elınle özellıkle tekerlekelerın donusu harıka chicconun ıst tuzlada deposu var ordan yarı fıyatına albılırsınız

merhaba kraft twins modelini 1 yaşına kadar kulanabilirsiniz ama üç buçuk yaşına kadar kulanmak lazım şiddetle graco miraj modelini tavsiye ediyorum set olarak arabası 6 kg taşıması dünya standartlarında 0 13 kg kadar kumaşları kulanışlı ve 72 ülkede satılıyor bebekler ağırlaşıyor arabanın hafif olması ve bebeğin rahat etmesi lazım inkanınız varsa jane rıder 2011 ispanya malı üretimide ispanya kendi fabrikalarında üretiyorlarmış.1500 cıvarında birde maxsi-cosi var
ama ekonomik ve sağlam diyorsanız graco türkiyede fazla bilimniyor ama getiren firma bebedor tavsiye ederim 8 aydır kulanıyorum çok memmunum bir bakın

bi kaç gün önce bende çok karasız olarak kraft twist aldım bi yakınım kullanıyordu çok memnun olduğunu söyledi ona güvendim aldım şimdilik bende memnunum sadece biraz ağır okadar ama merdiven inip çıkma derdim çok fazla olmadığından heralde oda sorun olmaz.. mağazalar 700-799 arası bi fiyat verselerde iyi bir pazarlık sonucunda bütün gezdiğim mağazalar 650ye bıraktı ama bi mağaza kampanyadaymış 600e peşin 630a taksitli veriyordu pazarlıkla peşin 600e aldık kayseride bebeco mağazası sanırım internet adreside var ordan telefonla ulaşıp sorabilirsinz belki başka şehirlerede yollarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…