Arkadaşlar, aylarca ben de bu sorunun cevabını aramıştım forumda, sonunda da Kraft Twist de karar kılmıştım. Şimdi oğlum 3 aylık oldu ve arabasında yaşıyor, iyiki almışım diyorum. Ancak yine de bu arabanın niteliğine olan ihtiyaç zaman ilerledikçe ve bebek büyüdükçe değişiyor. Ben kısaca tecrübemi paylaşayım:
1. Doğduğundan beri oğlumu gündüzleri arabanın içinde yatırabiliyorum, gündüzünü arabada geçiriyor (altına destek ve koruyucu bir kalın battaniye koyuyorum tabi) Sırtı tam olarak yattığı için büyük rahatlık oluyor, şehir dışına çıkınca bile gece yatak olarak kullandık ::))
2. Yüzü anneye dönük kullanılabildiği için bebeğimle rahatça gezebiliyorum çünkü ilk aylarda bebek anneyi görmek istiyor, beni gördüğü zaman ağlamayı kesiyor arabasında
Bu 2 özellik bu arabanın fiyatına göre en mükemmel yanı. Bana göre
estetik ve şık da duruyor. Ancak dez avantajları da var:
1. Arabayı katlayarak kaldıramıyorsunuz, üstteki kısım yani puset kısmı çıkıyor ve bagaja öylece yerleşiyor, alttaki tekerlek kısmı katlanıyor ve rahat taşınıyor ve ikisi ayrı ayrı hafif ama arabada yer kaplıyor, bagajınız genişse problem değil aslında
2. Bu arabayla asla dolmuşa otobüse binilmez çünkü dediğim gibi ayrı ayrı sökülüyor, Bir elinde bebek, bir elinde puset, alttakı kısmı tutacak el yok!!!, çantayı saymıyorum bile!!! ancak tramvayı kullanabilirsiniz.
3. Araba biraz geniş, alışveriş merkezlerinde reyonlar arasında biraz fazla yer kaplıyor gibi.
Genel fikrim: iyiki almışım hiç pişman değilim, önemli olan oğlumun rahatı ama yaza doğru bir de boston puset alabilirim.
Umarım faydalı olabilmişimdir