chocolate88 Burun Estetiği Ameliyatı

Sağol canım.Benim doktorum tampon kullanmadı.Bandaja da gerek yok dedi.Koymuyomuş.8 gün bugün ve benim burnum açık.Yalnız ben bu kadar dokunursam bişey olacak korkuyorum.Daha keminkler tam oturmamıştır dimi?

canıım doktor bandaj yapıstırmadı mı? bı de masaj vermedı mı? ayrıca bekledıgınden kalkık cıktı mı?begenmene sevındım hayırlı olsun:)

masajım da yok cnm benim.Doktor ben önermiyorum dedi.Siz nasıl apıosunuz masajı yanlardan dilan mı bastırıyosunuz?ucunu mu?

Canım bugün doktor burnumun bi tarafındaki pıhtıları temizledi o da kanadı o yüzden biraz içi sızlıyo.Ama öyle burun ağrım yok. Arada bi sızlıyo bazen hafif.Ama bugün çok başım agrıdı nedense.Kalkıklığa gelince canım enim burnumun ucu zaten yuvarlaktı doktor cok oynamadı yani hafif şiş ve kalkık tabi.Ama öle domuzcuk gibi deil.Senin burnunun ucu deiştiyse çok şişmiştir kalkık duruyosa üzülme düzelir yani.Senin kaçıncı günün?Burnum çok şiş benim hatta sağ tarafım sorunluydu orası daha şiş. Nasıl işe başlıcam böle bilmem 11 gün sonra???

canım bugn10.günüm.Burnum tabiki şiş.Alt dudağım hissiz.Gözlerim biraz şiş.Onun dışında şükürler olsun her şeyim iyi.Bekir beye gelince.Ben Bekir beyi rastgele buldum.Sonra hastalarıyla da konultum.herkes memnun.Ben de doktoruma çok güvenerek girdim zaten ameliyata.Çok ii bi insan.Allah yardım etti bana diyorum Bekir beyi bulma konusunda.Şu ana kadar doktorumdan çok memnun kaldım yani.Tabiki tavsiye ederim:D

Back
X