[/COLOR]
komik ha bir zamanlar elele kolkola olduğu kankisiyle ters düştüğünde candüşmanı olmak . bence en komik olay bu olmalı.))
ne olursa olsun,diyorum ya siyasette her yol mübahmış,şimdiye kadar bunu öğrendik
ben orada açık bariz bir yanlışa yanlış diyemeyenler hakkında yazdım. üzerinize alınmanız da sizin tercihiniz..
tabii ki inanıp inanmamanız sizi bağlar. o zaman ses kayıtlarına inanmayanları yaftalamadan önce onların da inanıp inanmama hakları olduğunu hatırlarmanız lazım..
peki hanımefendi bu sizin düşünceniz genel başkanınızın 180 derece dönüp başörtüsüne serbestliği ben getirdim diyecek kadar saçmalaması size normal geliyorsa buyrun savunun nasılsa siyasette her yol mübah
en baş saldırganın kadın olması, arada kadın seslerinin baskın gelmesi, otobüste o kadar kadın varken başörtülülerin tarafına saldırılması işin kadın düşmanlığından kaynaklanmadığını gösteriyor.. allah aşkına bu başörtüyre değil de neyedir? pollyannacılık yapmayalım. sen öyle olmayabilirsin, o,bu, şu öyle olmayabilir ama ben eğer chp mitingi olan gün hastane randevumu iptal ediyorsam bu işte bir şey var demektir.. içimize bu korkuyu biz kendimiz salmadık.
biz onun düşmanları oluyoruz :)Bu başbakanınızın yıllardır "bas örtülü bacılarıııımmmm" diyerek mağdur edebiyatı yapmasının bir getirisidir. Baş örtüsünün değil.
aaaaa ben chp'li değilim,hiç oy vermedim.
Bu başbakanınızın yıllardır "bas örtülü bacılarıııımmmm" diyerek mağdur edebiyatı yapmasının bir getirisidir. Baş örtüsünün değil.
Bu başbakanınızın yıllardır "bas örtülü bacılarıııımmmm" diyerek mağdur edebiyatı yapmasının bir getirisidir. Baş örtüsünün değil.
eğer öyleyse kusura bakmayın yazdıklarınızdan öyle bir çıkarımda bulundum
Neyi simgeliyor baş örtüsü? Bana bir der misin? İnancı temsil ediyor..
O vakit diğer tarafta da mini etek ya da dekolte bir şeyi ifade ediyor? İnançsızlığı mı mesela?
Bu da diğer tarafın saldırganları açısından sebebi açıklıyor mu?
İşte böyle gidersek işin içinden çıkamayız. Her iki olayda çirkindir ama sadece biri üzerinden siyaset yapılıyor. Hem de yıllardır.. Ben buna kızıyorum.
Vakti zamanında baş örtüsü yasağı için başım açık bir kadın olarak mücadele verdim. Gezi olaylarında yitip giden fidanlara içim acırken, ölen polislerimize de aynı derecede içim acıdı. Bu açıdan benim de vicdanım rahat.
ha yine haklı bir sebep çıkardınız yani? başbakanın başörtülüye sahip çıkması niye zorunuza gidiyor? siz de döveceğinize sahip çıksaydınız, ayrıştırmasaydınız, sadece seçimde kullanıp sonra tekmeyi basmasaydınız o "başörtülü bacılar" size oy verirdi. bir partinin siyasi beceriksizliğini diğer partinin politikalarıyla örtbas etmeye çalışmayın..
Bak bir üst mesajımda ne yazmışım. Bizzat baş örtüsü yasağı için mücadele vermiş insanım ben. O yüzden "siz" diye asıl ayrıştırmayı sen yaparken oturup bir düşün bence.
Benim hiç bir şey zoruma gitmiyor arkadaşım, baş örtümüze kadınlar olarak biz sahip çıkalım, örtüyü siyasete alet ettirip yıllardır siyasilere bunu kullandıran sizlersiniz.
Diğer yazdıkların ise kendi zannından ibarettir.
Bak bir üst mesajımda ne yazmışım. Bizzat baş örtüsü yasağı için mücadele vermiş insanım ben. O yüzden "siz" diye asıl ayrıştırmayı sen yaparken oturup bir düşün bence.
Benim hiç bir şey zoruma gitmiyor arkadaşım, baş örtümüze kadınlar olarak biz sahip çıkalım, örtüyü siyasete alet ettirip yıllardır siyasilere bunu kullandıran sizlersiniz.
Diğer yazdıkların ise kendi zannından ibarettir.
bu saldırıyı o sizin başbakanınızın yaptıklarının hıncı diye masumlaştırmaya çalışan da sensin.. sevmeyebilirsiniz, ama haklarımıza tecavüz edemezsiniz. ederseniz bu ülkede iktidar olamazsınız.
Buyur burdan yak
Ben ne diyorum, sen hala neyin derdindesin. Hala "siz" diyorsun.
Sana sizli-bizli iyi ayrıştırmalar ve İyi akşamlar yolcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?