chpnin çarşaflıları partiye almasını protesto etmek için giymiş. Allahın sopası yok. niyet neydi, ne çıktı..
şu yazınızdan sonra kusura bakmayın ama sizin taraflı baktığınızı düşünüyorum..
yani aslında sizde chp düşmanısınız ve bu olaya tanık olmanız ekmeğinize yağ sürmüş gibi... tabi olmuşsanız.
yani aslında sizde chp düşmanısınız ve bu olaya tanık olmanız ekmeğinize yağ sürmüş gibi... tabi olmuşsanız.
pekii bu haber neden es geçiliyor,akepe'liler palayla satırla saldırıyor
bak olaya inanmıyorum demedim. olaya tanık olmış onada ok dedim. ama ben ne diyorum. böyle pisliklerin hareketi chp camiasına maledilmemeli. ama burada görüğorumki bu arkadaş şimdi kalkımış kılıçdaroğlunu yeriyor ve gülenle işbirliğinde tarzıı yazıyorkız nelere şahit olmuş. hala cici diye sevmesini mi bekliyorsun? inanmayan inanmasın. ama sonra yavvvv siz nasıl bu tapelere inanmıyorsunuz diye kimseyi aşağılamayın..
bak olaya inanmıyorum demedim. olaya tanık olmış onada ok dedim. ama ben ne diyuorum. böyle pisliklerin hareketi chp camiasına maledilmemeli. ama burada görüğyorumki bu arkadaş şimdi kalkımış kılıçdaroğlunu yeriyor ve gülenle işbirliğinde tarzıı yazıyor
. ha burada bu mesajdan sonra ben bu arkadaşın yazdığı şeyi sorgularım. çünkü taraflıdır bana göre.
Birincisi ben size sormadim konu sahibine sordum.
Ikincisi kinamadigimi nerden biliyorsunuz ve yargiliyorsunuz.
Ucuncusu de konu sahibnin iki ustteki paylastigi resme yorum yaptim.
o işbirliği chpyle değildi. bak yakın geçmiş.gülenle iş birliği neden zoruna gitti ki? neticede o da bu ülkenin vatandaşı değil mi:) hem ablalar size oy toplamak için o kadar ev geziyorlar. bunu okuyan ablacıklar alınmaz mı şimdi?
ben buna elleri kırılsın da derim, lanet herif de derim, allahından bulsun da derim.
sorun karşı tarafın bunları diyememesi. ben kimseyi düşüncesinden dolayı "yok yok o öyle değildir"cilik oynamam
Yolcu, neden denilmesin? Burada "doğruya doğru, yanlışa yanlış" diyemeyen kesim genelde "padişahım sen çok yaşa" cılar oluyor.
Burada benim tepki gösterdiğim olay, cümlelerin önüne "baş örtüsü" simgesinin konulmasıdır.
Hayır arkadaşım, baş örtüsü değil olay..Orada olay kadının taciz edilmesi.
chp mitinginde kapalıya, akp mitinginde açığa saldırılmış, ama sonuç bir..Sonuç bir kadına saldırılıyor.
bende diyorumki bir kaç tane kendini bilmezsin hareketini koca partiye mal edip ondan nefret ettim demek ne derece akılcıdır. her partide böyle saçmasalak tipler araya karışır. bunların çoğu kadın düşmanıdır.nefretinizi partiye değil o insanlara yönlendirmeniz daha akılcı olacak bence.çok merak ediyorsanız profil fotoğrafımı videoyayla karşılaştırabilirsiniz. Evet chpli değilim olmayı düşünmedim koyu bir akp taraftarı da değilim ben ama orada bu olayı yaşadıktan sonra içimde bir nefret oluştu tabii ki yanlı değilim orada bu olayı yaşadım ve o bayanların nasıl zor bir durumda bırakıldğını gördüm vicdanı olan her insan buna üzülür ve bu olayı kınar akp karşıtı olabilirler benim buna lafım yok ama onların yaptıkları din düşmanlığı inancından başını kapatmış iki bayana saldırı sırf başı örtülü diye küfür etmeleri bunlar yenilir yutulur şeyler değil ve orada bu bayanlara saldıranların elinde chp bayrağı başlarında atam izindeyiz yazısı bir de utanmadan o yazıyı takmış başına atatürk ki insanlar arasındaki ayrımcılığı kaldıran adam atatürk ki dine inanca saygılı adam sen utanmadan atam izindeyiz deyip başörtülü diye bir kadına saldırıyorsun bunun affı da savunması da olamaz bunlar atatürkçü falan değil bildiğiniz bölücüdür atatürkçü olan insan böyle bir davranışta bulunmaz.
chp gülenle işbirliği yapıyorsa olamaz olmamalı demiyorum.şimdiye kadar akepe işbirliği yaptı,şimdi de chp yapabilir,bence no problem
siyasette her yol mübahmış,erdoğanın göz yumdukları gibi
neden başörtülü yazıldı? çünkü başörtüsü bir şeyi ifade ediyor. saldıranlar açısından sebebi açıklıyor. başı açık birine saldırdılar yazmak absürt olur değil mi? ama ak parti saldırdı yazılıyor. bunu yazanlar chpnin yaptığını kınamamak için kırk takla atıyor. benim vicdanım rahat. bu ülkenin bir evladına zarar gelince içim kan ağlıyor. bu benim açımdan insanlığımı kaybetmediğimin delili..
akp gülenle işbirliği yaptı evet ama dikkatinizi çekerim erdoğan muhafazakar demokrat ve parti merkez sağ erdoğan da cemaatten çıkan biri ama chp merkez sol böyle bir partinin dini bir tarikatın peşinden gitmesi zamanında binbir laf söylediği adama sırf iktidar hırsı için piyon olması benim kulağıma bayağı bir komik geliyor
akp gülenle işbirliği yaptı evet ama dikkatinizi çekerim erdoğan muhafazakar demokrat ve parti merkez sağ erdoğan da cemaatten çıkan biri ama chp merkez sol böyle bir partinin dini bir tarikatın peşinden gitmesi zamanında binbir laf söylediği adama sırf iktidar hırsı için piyon olması benim kulağıma bayağı bir komik geliyor
bende diyorumki bir kaç tane kendini bilmezsin hareketini koca partiye mal edip ondan nefret ettim demek ne derece akılcıdır. her partide böyle saçmasalak tipler araya karışır. bunların çoğu kadın düşmanıdır.nefretinizi partiye değil o insanlara yönlendirmeniz daha akılcı olacak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?