Chp nin ekonomiyle imtihani

Chp değilmiydi bir zamanlar çarşaf yırtan sonraki seçimde çarşaflı bacıları uye kaydederken reklam yapan...
Yillarca Tanrı uludur diye ezan okutan bu zihniyet asla bu topraklarda iktidar olamaz.

Chp değilmiydi bir zamanlar çarşaf yırtan sonraki seçimde çarşaflı bacıları uye kaydederken reklam yapan...
Yillarca Tanrı uludur diye ezan okutan bu zihniyet asla bu topraklarda iktidar olamaz.
Zaten bu ulkenin de tek derdi ezanla carsaf..

Dogru canim, tabi olabilir.. Turkiyede sizin gibi bir secmen kitlesi varken o ulkenin Cumhurbaskani da uyusturucu kacakcilariyla, adam kesenlerle kanka olabilir, normaldir.
Düşündüm taşındımm karar verdim sen akp seçmenini kıskanıyosunnn.. Kıskanmaa gel sende katıll..

yapar zam bir iki sene sonra ımf ye borçlanır da borçlanır.. Ülke de satılacak ne kdar yer kaldı bilmiyorum (borcu öyle kapattılar çünkü) bizi sonra kemal dervişli günler bekler.

Ne kadar derin ekonomik analizler yapmışsınız, tebrik ederim :)

Imf'ye borç özelleştirmelerden gelen parayla bitti öyle mi? Yani art niyet mi artık, saflık, yanlış bilgi mi ne oluyor bu açıklama bilmiyorum ama madem Imf borcu özelleştirmeden gelen paralarla ödendi, neden dış kamu borcu 120 milyara fırladı? 120 milyarlık kamu dış borcu nereden geliyor bunu bir açıklar mısınız?

Imf'ye borcun bitmesi demek Türkiye'nin dış borcunun bitmesi demek değil. Türkiye başka kaynaklardan kredi çekerek Imf'ye borcunu kapatıyor. İş bankası kredini Akbank'tan kredi çekerek kapatıyorsun, borcun yok mu artık senin?

Bu kadar boş sallamayın ya Allah aşkına.

Zten sorunda oo başlarında LİDER yokk..ve asla GÜVEN vermiyorr.

İnanın ben sizi anlıyorum. Tayyip Erdoğan'ı beğeniyorsunuz ve bu hayranlığınız duygusal kararlar vermenize neden oluyor. Duygu işin içince mantık bir yerde devre dışı kalabiliyor. Gerçi artık Akp'nin başında Ahmet Davutoğlu var ama ona benzer hisler taşıdığınızı düşünmüyorum :) Ak parti ile RTE özdeşleşmiş sonuçta. Bence Akp'nin yaptığı yanlışlara akıl ve mantık çerçevesinde açıklama getireceğim diye yalan söylemekten çekinmeyenlerden daha iyisiniz.

Fikrinizin kesinlikle değişmeyeceğini bilsem de sadece şu açıdan da bir düşünün Recep Tayyip Erdoğan zaten en üst makama gelmiş artık. Ama yetmiyor başkanlık istiyor. Siz onun başkanlığa da layık olduğunu düşünüyorsunuz ama o da bir fani sonuçta öldükten sonra ülkemiz ne olacak? Yani çok sevdiğiniz ve zaten en üst makamda olan biri daha da üstün olmak istiyor diye koca ülkeyi yakmaya değer mi?

İki üç şey biliyor geri yazdıkları olabilir öyledir he canım aman sabahlar olmasın vs tarzı şeyler. İnsan donanımlı olduğu konuda tartışmalı ya. Bir de neden olmayacak şey anlamadım. Bir dene oluyor mu gör? Bak başkasını deniyosun olmuyo fakirlik diz boyu. Hem özel uçaklar saraya ne gerek var. Sadece onla da olmuyo bu iş. Zenginden al vergini şu an gerçekten az veriyolar. Tarım politikası uygula on sene önceki haline getir hatta daha iyi yap. Sanayiyi daha iyi yap. Hazır parça takacağına hepsini kendin yap vs. duble yolları bi kere yap her sene üstünden geçme. Kendinin olan binayı satıp da her ay yğz binden fazla kira verme. Vatandaşa bir arabaya beş kişi binin diyeceğine kendileri öyle binsin aylık bilmem kaç bine arabalar kiralanmasın. Yılda iki yılda değişmesin. Ooo daha çok sayarım da. Sonra önyargılı biz oluyoruz anlamadım ki. Bi de biz gelişmiş ülkeyiz herkes bizi kıskanıyordu değil mi? Böyle bir ülke isek nasıl maaşlar artmıyormuş. Heralde az maaşla bir ay geçinebilme gücümüzü kıskanıyolar

SALLAMA FİLAN telaş yapma kardeşim hemen..

Özelleştirme nedir? Babasının hayrına mı devlet özelleştirmeye gidiyor bu 1

2 yarın bir gün dar boğaza gidecek olan bü ülke kimden borç isteyecek

3 dış kamu borcu 120 milyar dolar yani cari açık , biz kendi üretimimizi kendimiz yapamadığımızdan dışa bağımlı olduğumuzdan birçok ülke gibi cari açığımız olmak zorunda.

3 saflık art niyet vs benim zekamı ölçebilecek bir diplomaya mı sahipsin ya da insan sarrafı mı oldun neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım. ziraatten borç alıp artık akbank ı da kapatamıyorsun kredi vermiyor kimse.Ayrıca tek kuruşta borcum yok.

neyin tarafısın ne istiyorsun onu da anlamadım

İla insan bir tarafta olmak zorundamı doğru kimse onun tarafı olamaz mı biri

doğru kimse onun tarafı olur elbet yani bi tarafı tutmuş oluyor dimi

Demek istediğim bu değildi
Taraf olmak AKP yi sevmiyor olmam tümüyle kötü işler yapıyor olarak kabul etmem anlamına gelmiyor yada cemaati sevmiyor olmam hiç olumlu bir faaliyet yapmamış anlamına gelmez.

Taraf olmak AKP yi sevmiyor olmam tümüyle kötü işler yapıyor olarak kabul etmem anlamına gelmiyor yada cemaati sevmiyor olmam hiç olumlu bir faaliyet yapmamış anlamına gelmez.
Olaylara objektif bakıyorsun tebriklerr..

ben gerekli toleransı tanıdım akp ye de vs de değişen birşey yok.İyi yaptıkları vardır ülke adına ama benim işime gelen kısmını karşılayamadı geçen zamanlar da. Chp ye de şans verdim onlar da aynı..(şu an ki belediyemiz) mhp zaten kendisi ile çelişiyor..

O yüzden kimseye oy vermeyeceğim en büyük taraf bu .

Çok merak ettiğim şeylerden biridir burda gerçekten samimi bir ortam var diye soruyorum verdiğiniz desteğin para olarak dönüşü size ne kadara geliyor acaba?

çalıp çırpan ,görüntü özgürülüğü vaad ederse sonsuza dek iktidar olurmu demek istedin?

Teyzemin eski eşi İsviçrede millet vekiliydi. Ve banka kredisiyle ev aldılar.. Kim derseniz adı Guillaume-Albert Houriet.. O gayet apartman dairesinde oturuyor adamcağız. Şu sıralar izmir sığacıkta fotoğrafçılıkla uğraşıyor.

adamlar asgari ücretliye emekliye hiç bir şey vermeyecek şu an neyse o..onlr geldiği dönemde maaşlar 300 tlymşte 1000 e çıkmış..o zaman kuru fasülye 10 tl patates 4 buçuk tl miydi..su ya öedediğimiz vergi elektiriği geçti

şu yazıyı en az iki defa okumuşumdur,ama eminim profiline göre değerlendirip kimileri okumayacak okusalar anlarlardı gerçekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…