- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Chp öyle bir parti ki 12 yillik yenilgiye bir turlu doyamiyor.. Mazot 1 tl olacak deyip sonraki secimlerde 1.5 tl ye yukselten bi insan..
Chp öyle bir parti ki 12 yillik yenilgiye bir turlu doyamiyor.. Mazot 1 tl olacak deyip sonraki secimlerde 1.5 tl ye yukselten bi insan..
Chp bir insan değil, siyasi bir oluşumdur. Tüzel kişilik falan filan. Önce bunları öğrenin sonra gelin tartışalım.
Ben burada bazılarının cidden bu işten (burada partizanlık yapmaktan) kazanç elde ettiğini düşünmeye başladım. Başka bir neden gelmiyor aklıma.
Açıklama yapıyoruz herkesin bildiği gerçekleri 'bilale anlatır gibi' anlatıyoruz. Gelip yine bence siz akplileri kıskanıyosunuz gelin sizde katılın rahatlayın, bu kadar çok eleştiri gizli hayranlık demektir falan yok yesin ona helal olsunlar falan.
Biri gizli bi operasyondan bahsetmiş birde şuan banlı. Basının haberi yok demiş. Senin nerden haberin varevlaefe
Nasıl işlerin içindesiniz siz ya
o yorumu okuyunca biri geldi aklıma,o da gelip bir şeyler anlatırdı
Sanki burda öğretmenler çok kazanıyor lafını desteklemek için söylenmiş. Ohh çok tatil yapıyor sözü de katmerli desteklenmiş. Yakında öğretmenler yurt dışında tatil yapıyor. On tane okulda çalıştım hiç bböyle öğretmen görmedim. Ki öğretmenlerin bayasında da karı koca öğretmendir yani ciddi anlamda.kade40618574 .!.:Bu arada karı koca öğretmen olan muhteşem yaşayan ayda 3000 lira birikim yapacağını söyleyen arkadaşım ya siz Türkiye de yaşamıyorsunuz ya da ben ve eşim Yurt dışındayiz da farkında değiliz
Aaa adım ne olmuş öyleSanki burda öğretmenler çok kazanıyor lafını desteklemek için söylenmiş. Ohh çok tatil yapıyor sözü de katmerli desteklenmiş. Yakında öğretmenler yurt dışında tatil yapıyor. On tane okulda çalıştım hiç bböyle öğretmen görmedim. Ki öğretmenlerin bayasında da karı koca öğretmendir yani ciddi anlamda.
Benim kardeşim var numarasını vereyim mi. Hem nerde öğretmen olduğu da önemli. Kaç senelik olduğu da. Ve kimse karı Koca öğretmen olan ev alamaz demedi. O arkadaşın dediği maaş da hayal. Ne bileyim dilime girer düşer maaş. Yaz tatilinde rehberlik öğretmeni değilse o sekiz yüz liralık iki maaş gelmez ara tatilde vs gelmez falan filan. Ortalamaya vurunca baya düşer yani.Karı koca öğretmen olup ta ev sahibi olmayan öğretmen görmedim bende
Öyle mi buyrun bizim okula beklerimKarı koca öğretmen olup ta ev sahibi olmayan öğretmen görmedim bende
Yok 7200 lütfen 200 ü unutmayalımAaa adım ne olmuş öyle
Ben 12 eşim 15 yıllık öğretmen ve ayda 7000 lira gibi bi gelirimiz asla yok hiç de duymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?