Chp nin ekonomiyle imtihani

Chp öyle bir parti ki 12 yillik yenilgiye bir turlu doyamiyor.. Mazot 1 tl olacak deyip sonraki secimlerde 1.5 tl ye yukselten bi insan..

Chp 12 yıllık yenilgi mi? Ne zaman iktidar oldu da neyi yükseltti anlamadım? Chp akp olsa da olmasa da kazanamaz. Bu ülke sağcı partileri sever :)

[QUOTrple94, post: 40617402, member: 665897"]Chp öyle bir parti ki 12 yillik yenilgiye bir turlu doyamiyor.. Mazot 1 tl olacak deyip sonraki secimlerde 1.5 tl ye yukselten bi insan.. [/QUOTE]
Aynı günde iki kere benzin zammı gelen bir ülkede komik bir durum değil heralde. O gün de bugün söyleyim sizin gündemden pek haberiniz yok galiba böyle bi laf deyip bide yerlere yattığınıza göre gülmekten

Chp öyle bir parti ki 12 yillik yenilgiye bir turlu doyamiyor.. Mazot 1 tl olacak deyip sonraki secimlerde 1.5 tl ye yukselten bi insan..

Chp bir insan değil, siyasi bir oluşumdur. Tüzel kişilik falan filan. Önce bunları öğrenin sonra gelin tartışalım.

mesajları okudum ama okadar çok üzüldümki şimdi burda o parti bu parti demicem zaten onun içinde yazmıyorum ülkenin durumu belli zengin daha zengin fakir daha fakir bi halde....durumun ne kadar iyi olursa olsun fakirin haline üzülmeyip emeklinin asgari ücretlinin haline iki çift laf söylemeyip hala siyaset yapıyorsan pes derim...

okuyunca kahkaha attim özellikle son kısımda :)))

o yorumu okuyunca biri geldi aklıma,o da gelip bir şeyler anlatırdı

Abla sus lütfen yerin kulağı var derler aman diyim :)

Ayda 7bin TL maaş alıp kendi evi olan iki kişilik bir aile birikim yapamıyorsa ben ona müsrif derim

kade40618574 .!.:
Bu arada karı koca öğretmen olan muhteşem yaşayan ayda 3000 lira birikim yapacağını söyleyen arkadaşım ya siz Türkiye de yaşamıyorsunuz ya da ben ve eşim Yurt dışındayiz da farkında değiliz
Sanki burda öğretmenler çok kazanıyor lafını desteklemek için söylenmiş. Ohh çok tatil yapıyor sözü de katmerli desteklenmiş. Yakında öğretmenler yurt dışında tatil yapıyor. On tane okulda çalıştım hiç bböyle öğretmen görmedim. Ki öğretmenlerin bayasında da karı koca öğretmendir yani ciddi anlamda.

Karı koca öğretmen olup ta ev sahibi olmayan öğretmen görmedim bende

Aaa adım ne olmuş öyle

Ben 12 eşim 15 yıllık öğretmen ve ayda 7000 lira gibi bi gelirimiz asla yok hiç de duymadim

TE="VE: 40618727, member: 651920"]Ayda 7bin TL maaş alıp kendi evi olan iki kişilik bir aile birikim yapamıyorsa ben ona müsrif derim[/QUOTE]
Karı koca öğretmen olup ta ev sahibi olmayan öğretmen görmedim bende
Benim kardeşim var numarasını vereyim mi. Hem nerde öğretmen olduğu da önemli. Kaç senelik olduğu da. Ve kimse karı Koca öğretmen olan ev alamaz demedi. O arkadaşın dediği maaş da hayal. Ne bileyim dilime girer düşer maaş. Yaz tatilinde rehberlik öğretmeni değilse o sekiz yüz liralık iki maaş gelmez ara tatilde vs gelmez falan filan. Ortalamaya vurunca baya düşer yani.

Bir öğretmen eşi olarak ve tanıdığım onca öğretmen arkadaşa binaen kadrolu çalışan eşler hepsi olmasa bile 7 bine yakın para alabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…