Chp nin ekonomiyle imtihani

Sephoraa net maaş kesilmişi oluyor, ham maaş brüt. Yine az yani 2579 net de olsa.

o dediğiniz eskidendi,evet eskiden bolluk vardı çarşı pazar bu kadar pahalı değildi...arkadaşımın eşi fabrikada 2000 maaşla çalışıyor..kredi ile ev alabilmek için hanımıda 1000 tl aylıkla temizliğe gidiyor..1000 küsürü krediye kesiliyor,10 sene ödeyecek evde varoş sayılabilecek bir yerde..1 küsürle ancak geçiniyorlar..
siz asgari ücretli ayda 1000 tl maaşla kilosu 45 lira olan eti kaç defa yiyebilir onu bir hesap edin:)

yapılanları görmemeleri görmezden gelmeleri,acıki ne acı..

amannn canım onlara ne.kendileri akepe sayesinde misler gibi geçiniyor.her sene yurt dışlarında tatilde yapıyor.asgari ücretliler kendi düşünsün,et yeseler ne yemeseler ne

amannn canım onlara ne.kendileri akepe sayesinde misler gibi geçiniyor.her sene yurt dışlarında tatilde yapıyor.asgari ücretliler kendi düşünsün,et yeseler ne yemeseler ne
hani müslüman ülkeydik pardon yeni müslüman türkiyesimiydi..yoksa kendine müslüman türkiyesimi

bazıları bolluk ve bereket T.Csinde yaşıyor bak arkadaşım!

AKP 300 bin kişiyi daha sınavsız memur yaptı
Üst Kategori:TÜRKİYE GÜNCEL SİYASET VE EKONOMİ HABERLERİ
Kategori:TÜRKİYE SİYASET HABERLERİ
PLATİN HABERtarafından yazıldı.
Gösterim:1551
2011 yılından beri AKP'nin sınavsız, mülakatsız 300 bin kişiyi kadroya aldığını dile getiren MHP'li Lütfi Türkkan'ın sözleri akıllara AKP KPSS'yi bunun için mi kaldırmak istiyor sorusunu getirdi.
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 2011'den beri sınavsız ve mülakatsız 300 bin kişinin devlet memuru olarak aldığını açıkladı.

Lütfü Türkkan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, binlerce öğretmen adayı yıllardan bu yana atanmayı beklerken, birçok üniversite mezunu memur olmak için ders çalışırken"AKPlilerin yakınlarını KPSS'siz devlet memurluğuna ataması" iddialarına kamuoyunun büyük tepki gösterdiğini dile getirdi. İstisnai kadrolar ile ilgili değişikliğin zaman kaybetmeden yapılması gerektiğini dile getiren Türkkan, bu konuda kanun teklifi verdiğini harılattı.
Türkkan, "İstisnai kadrolara atamalarda sınav koşulu getirilmeli, istisnai kadro tanımı kanundan çıkartılmalı" diye konuştu. Türkkan "sözleşmeli personel" uygulamasının da KPSS koşulu aranmadan kamuya memur almanın en kısa yolu haline geldiğini,2011'den beri bu yolla 300 bin kişinin sınavsız ve mülakatsız kadroya alındığını iddia etti.
Platin Haber

Neden sırf muhalefet olmak için bazen olmayan bir durumu olmuş olmuş bir durumunda olmamış gibi yansıtırız ki
Ha yalan söylüyorum ben o zaman oldu 7000 maaş alıyoruz ama aklımız yerinde olmadigindan inkar ediyoruz ben yıllardır bu miktarın evimize girdiğini görmedim bu kadar net

Ha yalan söylüyorum ben o zaman oldu 7000 maaş alıyoruz ama aklımız yerinde olmadigindan inkar ediyoruz ben yıllardır bu miktarın evimize girdiğini görmedim bu kadar net
aldırma arkadaşım sakin..

yanlış sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…