• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp nin ekonomiyle imtihani

Hdp seçme yaşını 16 ya indireceğim diyor , gençlere 200 tl gibi iletişim yardımı yapacağız , sınavları kaldıracağız , 8 mart dünya kadınlar gününü tatil yapacağız , yök ü kaldıracağız , bursları tüm öğrencilere karşılıksız vereceğiz , ikinci öğretimin katkı payını kaldıracağız, tüm gençler sigortalanacak , sansürsüz ücretsiz internet erişimi kamusal alanların tamamında, vicdanı ret hakkını anayasal güvence olarak tanıyacağız , askerlik yapmak istemeyen yapmayacak ! askerlik yapmak istemeyen gönüllü olarak kamusal alanda çalışacak diyor.
Hdp nini seçim vaatleri ne diyorsunuz dikkatimi çekenleri yazdım canlı yayında açıklanıyor da.
diğer partiler miladını doldurdu gibi geliyor
neden hdp olmasın
mecliste yerini alsın bakalım neler yapabiliyorlar ne kadar gerçekçiler
bir şans hak ediyorlar bence

Eş başbakanlık sistemini hayata geçireceğiz , MGK ve özel yetkili mahkemelere son verilecek,
Suçlarda zaman aşımı olmayacak , her türlü işkence suç sayılacak.
Anayasada başkanlık sistemi asla olmayacak.
Seçim barajını kaldıracağız.
Nisbi temsil sistemini temele alacağız.
Kürt sorunu bütün sorunlarıyla çözülecek.
Demokratik yerinden yönetim.
Savcıların çalışma yerleri adliyede dışında olup ayrı bir yer oluşturacağız.
Herkese anadilinde ücretsiz yargı hakkı.

Soykırımlar araştırılıp gerçeklerin gün yüzüne çıkmasını sağlayıp bunun için komisyon kuracağız.
Koruculuk sistemini kaldıracağız.
Keyfi internet yasaklarına son vereceğiz.

Sana cok ciddi soyluyrum.Bana herkes burada sempatizan fanatik falan diyor ya guluyrum.Benim sandiga gidip oyumu vermekten baska faaliyette goremezsin.Neden sans vermeyelim demissin.Ben karsimda guclu bir lider girmek istiyorum.Soyle bir animi anlatayim.Dolmabahce sarayinin 150.yilinin gecesinde basin masasindaydim.Ve yanimdan butun siyasetciler gecti neredeyse.Ama Recep T. E.gecince birazda hal ve hareketlerine bakinca dedim ki adam.Ama bu benim seckmim.Simdi aradan atlayanlar olucak yok yaw dedi yok lan dedi.Eeee
Anlayacagin bu kardesim.Muhafazakar diyorlar.Ben acik insanim.Alakasi yok atilan laflarla.Eger chp nin veya mhp nin basinda gercekten kuvvetli bir lider gorseydim emin ol hic tereddut etmeden verirdim.
hikmetyar1.jpg

Al bak bakalim burda kim guclu lider kim usak gibi gorunuyor? Para, guc, koltuk kimde ise guclu odur.. Dolmabahcede gordugun zat ile bir alakasi varmi burada tum hurmeti ile hikmetyarin dizlerinin dibine yapismis kalmis adamin?
O koltuktan indiginde iste ayni burada gordugun gibi olacak o guclu zat gene..

Boyle bir adamin, milletin parasini har vurup harman savurtan, kendine saraylari layik goren bir adamin lider diye pesine takilacagima hic lideri olmayan bir toplulugun pesine takilmakta cok daha fazla hayir bulurum..
Bugun bu memlekette 700-800 TL emekli maasi ile yasamaya calisan milyonlarca emekli var. 2008 den sonra tabandan emekli olanlar, asgari ucretten emekli olanlar surunuyorlar, senin guclu liderin sayesinde ilk defa rekor duzeyde dusuk maaslarla, umurunda mi senin?

ohoooo iyi dokturmusler cancagzim

bu fotodakiler kimler
hikmetyar1.jpg

Al bak bakalim burda kim guclu lider kim usak gibi gorunuyor? Para, guc, koltuk kimde ise guclu odur.. Dolmabahcede gordugun zat ile bir alakasi varmi burada tum hurmeti ile hikmetyarin dizlerinin dibine yapismis kalmis adamin?

Boyle bir adamin, milletin parasini har vurup harman savurtan, kendine saraylari layik goren bir adamin lider diye pesine takilacagima hic lideri olmayan bir toplulugun pesine takilmakta cok daha fazla hayir bulurum..
Bugun bu memlekette 700-800 TL emekli maasi ile yasamaya calisan milyonlarca emekli var. 2008 den sonra tabandan emekli olanlar, asgari ucretten emekli olanlar surunuyorlar, senin guclu liderin sayesinde ilk defa rekor duzeyde dusuk maaslarla, umurunda mi senin?

hikmetyar1.jpg

Erdoğan stratejisi köprüyü geçene kadardır:KK66:
Ama kabul edelim ki adam çok zeki

Elektrik ücretsiz olacakmış bir hdp vaadi zaten ücretsiz kaçak maçak kullanılıyor ya hani sizde bi engel olamadınız bu duruma demekki ücretsiz elektriğin alt yapısını yapıyormuşunuz :))))
OOOO asgari ücret 1.800 olacak vay be uçucağız resmen :)

bu fotodakiler kimler
Koltukta oturan Gulbiddin Hikmetyar. Afganli bir islamci militan, Afganistandaki uyusturucu trafiginin kilit adamlarindan biri. Universitede yuzu acik kizlarin yuzune kezzap atmakla unlenmis, yakaladigi esirlerin derilerini diri diri yuzmekle de unune un katmis biri... Bir suru pis mazisi olan, ancak saginda oturan takim elbiseli RTE ile ideolojik birlikteligi olan siyasal yol arkadasliginda iyi anlasan biri.. Ayni kafadanlar yani.. Arastirirsan daha nelere bulastigini kendin okuyabilirsin.

Erdoğan stratejisi köprüyü geçene kadardır:KK66:
Ama kabul edelim ki adam çok zeki
Akli seytanliga calisiyor bir tek.. Turkiyeyi batirdi, insanlari bitirdi, bir kac yil icinde acisini her kesim hissedecek maalesef.. Musluk kurumaya basladi. Yillarca Turkiyenin butun borclarinin teminati olarak gorulen, dunyanin en zengin ve degerli madenleri sayilan Bor madenlerini bile satti bu adam.. Cocuklarimizin bile gelecegini satti yani.

yahu benim akrabamın evi 20 yıldır imara açılacak 45 yıllık evler 50 ye yakın ev var.tapuları var elektirk su ödüyorlar ama sonuç ne? G A R İ B A N..belediye çıkartmıyor topbaş ı öteki tarafta boyle oturtsunlar. resimdeki gibi gelen geçen tokatlasın

Koltukta oturan Gulbiddin Hikmetyar. Afganli bir islamci militan, Afganistandaki uyusturucu trafiginin kilit adamlarindan biri. Universitede yuzu acik kizlarin yuzune kezzap atmakla unlenmis, yakaladigi esirlerin derilerini diri diri yuzmekle de unune un katmis biri... Bir suru pis mazisi olan, ancak saginda oturan takim elbiseli RTE ile ideolojik birlikteligi olan siyasal yol arkadasliginda iyi anlasan biri.. Ayni kafadanlar yani.. Arastirirsan daha nelere bulastigini kendin okuyabilirsin.
evet simdi okuyorum evet .
olamaz mi ? olabilir
bi sakinca gormedim.Cok eski bir foti
Dizlerinin dibine yapisan birinide goremiyrum.

Hazirani heyecanla bekliyrum.O zaman buraya yorum yazmayi bekliyrum.Acaba herkes istedigine ulasicak mi?

Ya herşey bedava ulaşım eğitim su elektrik iletişim internet herşey ücretsiz
Aldığımız maaşı nereye harcayacağız ya dansöz oynatıp dansöze takarız artık maaşları :KK53:

evet simdi okuyorum evet .
olamaz mi ? olabilir
bi sakinca gormedim.Cok eski bir foti
Dizlerinin dibine yapisan birinide goremiyrum.
Dogru canim, tabi olabilir..:rolleyes: Turkiyede sizin gibi bir secmen kitlesi varken o ulkenin Cumhurbaskani da uyusturucu kacakcilariyla, adam kesenlerle kanka olabilir, normaldir.:KK53:

Dogru canim, tabi olabilir..:rolleyes: Turkiyede sizin gibi bir secmen kitlesi varken o ulkenin Cumhurbaskani da uyusturucu kacakcilariyla, adam kesenlerle kanka olabilir, normaldir.:KK53:
Yok benim bildigim en son gecen sene bi operasyonla iceri alindi cogu isim vermeyecegim.Operasyondan basinin haberi olmadi.

Back
X