CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti

Valla hayallerini yıkmak gibi olmasın ama kürt kılığına bürünmüş ermeni diye birşey yok.Ermenistan'daki Emeniler bir avuç,soykırımdan gelecek tazminat paralarına güvenen ve onu bekleyen,bi tarafını kaldırıp savaşmaya hatta savaşmayı bırak çalışmaya üşenecek kadar tembel bir topluluk.Yani özerklik isteyenler bizzat kürt kılığındaki kürtler.

Bak önceki mesajımda sorduğum soruyu tekrar edelim."Neden rte başkanlık yolunda ilerlerken uslu uslu oturan pkk,başkanlık yolu tıkanınca ortalığı karıştırmaya başladı?Ne vaadetti rte bunlara?"Özerklik?
"Başkan olursam özerkliği alırsınız,başkanlık yoksa özerklik de yok" demiş olabilir mi?Bence gayet olabilir.

CHP ne yapmaya çalışıyor artık tahammül edemiyorum. HDP barajı geçer sevinirler, içlerinde HDP ye oy veren millet vekilleri kaynar, gider akp karşıtı olmak için sizculeri Cizre adına saçma sapan açıklamalar yapar Bu nedir yahu neyi savunduğu belli değil diğerlerinden farkları mi var da bu kadar toz kindurmama yarısı var burda bir de akp için derler onların oyu hep ye gitti akp den giden oyların çoğu Kürtler den o da selinun kendini iyi reklam etmesi nedeniyle peki bu chp dekiler kim?

e seni başgan yaptırmayacağız niye diyorlar o zaman ??

peki siz özerklik istediğini düşündüğünüz kürtleri tanıyormusunuz yani bu kanıya nereden vardınız tam olarak

pkknın çoğunun leşinin boynundan çıkan haçlar

sonra bir video var hristiyan bir pkklı

ben içlerinde kürtler yoktur demiyorum elbet var

çünkü eğer halk desteği olmazsa bu kadar şımaramazlar -örgütlenemzler zaten

ama bir çok kürt ise bölünmeye karşı biz bu bayrağa canımızı veririz diyenlerin sayısı az değil

İnsanlarımızın çoğu inanmak istemese de pkk başka,hdp başka...evet ortak amaçlar için beraber hareket ettikleri oluyor ama zaman zaman ayrı düşüyorlar,bu başkanlık da ayrı düştükleri bir nokta işte,hdp seçmeni başkanlık istemiyor çünkü,ama pkk'nın işine gelen başkanlık

evet baya bi kürt tanıyorum,özerklik isteyen de var istemeyen de...

Hristyan olması ermeni olduğu anlamına mı geliyor?Belki başka bir ırktan(ingiliz,amerikalı,vs)?Kaldı ki hristyan araplar var kürtlerde de pek ala olabilir.

isteyen istediğini der,doğrusu yanlışı neyse tartışılır,inanıp inanmamak herkesin kendi aklına fikrine kalmış,tartışacak tezi olmayanların da uzaktan onu demesin bunu demesin deme şansı yok.

Son düzenleme:

beraber hareket ediyorlarsa nasıl farklı oluyorlar

sizde diyorsunuzki evet aynılar farklı demiş olmuyorsunuz ki

bakın birleştirmeye çalışıyorum hepsini bi puzzle parçası gibi parçadan bütüne gidip tam olarak söylediklerinizi anlamak istiyorum

beraber hareket ediyorlarsa nasıl farklılar
zaman zaman elbette ayrı düşecekler bu gayet normal değil mi
en basitinden can ciğer iki arkadaş ayrı düşüyor
en basitinden
ana oğul baba kız birebir zıt düşüyor

bunlarında birbirlerine zıt düşmeleri gayet doğal
çünkü köpeklerin kardeşliği ortaya kemik atılana kadardır

farklımı düşünmüz oluyoruz beraber hareket ediyor diyorsunuz o zaman neden hdp eşittir pkk olmuyor

farklımı düşünmüz oluyoruz beraber hareket ediyor diyorsunuz o zaman neden hdp eşittir pkk olmuyor

Aynılar demiyorum ki birleştikleri noktalar var,ayrıldıkları noktalar var.
Buradaki anti-akp'li arkadaşlar gibi düşün,akp karşıtlığında birleşip başka konularda farklı düşünebilen,kimisi milliyetçi,kimisi komünist...Şimdi bu arkadaşların hepsi birbirine eşittir diyebilir miyiz?
Hdp ile pkk'da böyle,ortak hareket ettikleri durumlar var ama ikisinden biri diğerinin her dediğini yapmadığı sürece hdp=pkk olmaz

Ermenileri fazla küçümsüyorsun bence. Ermeni diyince aklına Ermenistanda'ki dedeler nineler mi geliyor.

Dünyada Ermeni lobisi diye birşey var, ABD ve Avrupa köklü Ermenlilerle dolu. Yahudiler kadar provakatörler ve güçleri sayesinde birçok ülkede Ermeni diasporasını yayıyorlar. Yani Ermeniler gerçek savaş değil psikolojik savaşla ve parayla PKK'yı besleyerek işi götürüyorlar.

Hem Ermenilerin tek derdi soykırımla para almak değil hatta ihtiyaçları olmayacak kadar zengin bu lobi, Kurtuluş Savaşı'nda almayı planladıkları 6 ili almak ve dedelerinin yaşadığı toprakları ele geçirmek. Tıpkı İsrail'in Filistin'den kutsal toprakları almak için verdiği savaşı onlarda PKK aracılığı ile veriyorlar. Doğuda Kürdistan kurulunca kürtlere mi kalacak sanıyorsunuz? Gelip bu kürtlerin tepesine binecekler, kimi toprak için, kimi petrol için haberleri yok. Neye hizmet ettiklerini bilmiyorlar. Kürt kimin umrundaki_

Emin ol Ermeniler aşırı tehlikeli, güçlü ve hırslı. Ve bence Türkiye'nin en berbat düşmanı onlar. Yani normal Ermeni vatandaşı değil şu hastalıklı Ermeni lobisi...

iyide anti akpliler ile tek birleştiğimiz nokta hdpnin pkk ile eşit olduğu

hdpnin pkk ile birleştiği nokta ise özerklik ülkeyi bölmek (doğrumudur)

Ama bu iki parçadan biri terör örgütü ise,Türkiye devletine alenen düşman ise,istediği kadar görüş ayrılıkları farklı düştükleri zamanlar olsun bir şey ifade etmiyor.

iyide anti akpliler ile tek birleştiğimiz nokta hdpnin pkk ile eşit olduğu

hdpnin pkk ile birleştiği nokta ise özerklik ülkeyi bölmek (doğrumudur)
Hayır anti-akp'lileri kendi içinde örnek vermiştim,tek ortak noktaları akp karşıtlığı ama onun dışında kimisi milliyetçi,kimisi komünist o yüzden başka konularda ayrılabiliyorlar diye.
Evet özerklik konusu hdp ve pkk'nın birleştiği noktalardan biri doğrudur.

Ama bu iki parçadan biri terör örgütü ise,Türkiye devletine alenen düşman ise,istediği kadar görüş ayrılıkları farklı düştükleri zamanlar olsun bir şey ifade etmiyor.
Buradaki konu size birşey ifade edip etmemesi değil ama,pkk şu an kimin lehine hareket ediyor bunu tartışıyorum ben.

Ermeni derken gençlerden bahsediyorum.Hiçbir şey üretmeyen,gelecek tazminatların hayaliyle yaşayan gençlerinden.Ermenistan'da yaşayanlar hiç de zengin değil.
Ama Diaspora zengin,o yüzden onlar da dağa çıkıp savaşmak için kılını oynatmaz.Parasal yardım veriyorlarsa bilemem ama dağa çıkıp savaşan ermeni olduğuna inanmıyorum.

eee işte buda onların ikisininde vatana haini olduğunun kanıtıdır dimi canım hangi konuda farklılarsa farklılar bizi ilgilendiren en önemli nokta bu işte

o değilde ben bildirimi kaçırmışım öylesine açınca gördüm

CHP deki cesur insanları kutluyorum güçlünün yanında olmak bir meziyet değil
CHP bugün için kaybetmiş görünsede ilerisi için çok büyük bir adın
Bence gelecekte sorunların çözümü chp ve hdp olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…