- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.188
- 198
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Valla hayallerini yıkmak gibi olmasın ama kürt kılığına bürünmüş ermeni diye birşey yok.Ermenistan'daki Emeniler bir avuç,soykırımdan gelecek tazminat paralarına güvenen ve onu bekleyen,bi tarafını kaldırıp savaşmaya hatta savaşmayı bırak çalışmaya üşenecek kadar tembel bir topluluk.Yani özerklik isteyenler bizzat kürt kılığındaki kürtler.işte nankör ve hain olmuyorlarmı kaç senedir doğuya yapılan yarırımların yardımların haddi hesabı yok neredeyse
ama ne oldı doymadılar özerklik istiyorlarmış çıkarları bu işte
kim verecek onları özerkliği bizmi haa bunu isteyen belirtmek isterim kürtler değil
kürt kılığına bürünmüş ermeniler
çünkü kürtler gerçek kürtler ülkesini vatanını bayrağını seven insanlar
ha içlerinden yine hain yokmudur vardır elbet insan gün geliyor aynı karından çıktığı kardeşini tanıyamıyor
hah işte bunlar aldıkları emanet oylarla şımardılar özerklik istediler baktılarki mümkün değil çözüm sürecini bitriyoruz dediler
şimdide kendi çaplarında özerklik ilan ediyolar ama giremiyorlar bile cizreye
baktıkki silahları gömmeye niyetleri yok silahları ile gömülüyorlar (demiş bi abimiz)
bunu sürekli söylüyorum 11 temmuz çözüm sürecini bitiren kck değilmb una neden bişey demiyorsunuz
11 Temmuz tarihli KCK açıklamasında ateşkesin bittiği şöyle ilan ediliyordu: "Türk devletinin Kürt sorununda bir çözüm politikası olmadığı için bu baraj yapımlarında ısrar edilmektedir. (...) Bundan sonra baraj yapımı alanlarında yaşanan çatışmalardan ve ortaya çıkan sonuçlardan bu baraj yapımında ısrar eden AKP ve üstlenen müteahhit firmalar sorumlu olacaktır."
ne bu şimdi politikası yokmuş
bizim çözüm sürecinden anladığımız kürt kardeşlerimiz refah bi düzeyde yaşaşın aynı bayrak altında tek türkiyede yaşayalım
onların anladığı özerklik
tayyip erdoğan onlara özerklik vermedi
versemiydi ?
Bencede olabilir."Başkan olursam özerkliği alırsınız,başkanlık yoksa özerklik de yok" demiş olabilir mi?Bence gayet olabilir.
e seni başgan yaptırmayacağız niye diyorlar o zaman ??Valla hayallerini yıkmak gibi olmasın ama kürt kılığına bürünmüş ermeni diye birşey yok.Ermenistan'daki Emeniler bir avuç,soykırımdan gelecek tazminat paralarına güvenen ve onu bekleyen,bi tarafını kaldırıp savaşmaya hatta savaşmayı bırak çalışmaya üşenecek kadar tembel bir topluluk.Yani özerklik isteyenler bizzat kürt kılığındaki kürtler.
Bak önceki mesajımda sorduğum soruyu tekrar edelim."Neden rte başkanlık yolunda ilerlerken uslu uslu oturan pkk,başkanlık yolu tıkanınca ortalığı karıştırmaya başladı?Ne vaadetti rte bunlara?"Özerklik?
"Başkan olursam özerkliği alırsınız,başkanlık yoksa özerklik de yok" demiş olabilir mi?Bence gayet olabilir.
İnsanlarımızın çoğu inanmak istemese de pkk başka,hdp başka...evet ortak amaçlar için beraber hareket ettikleri oluyor ama zaman zaman ayrı düşüyorlar,bu başkanlık da ayrı düştükleri bir nokta işte,hdp seçmeni başkanlık istemiyor çünkü,ama pkk'nın işine gelen başkanlıke seni başgan yaptırmayacağız niye diyorlar o zaman ??
peki siz özerklik istediğini düşündüğünüz kürtleri tanıyormusunuz yani bu kanıya nereden vardınız tam olarak
pkknın çoğunun leşinin boynundan çıkan haçlar
sonra bir video var hristiyan bir pkklı
ben içlerinde kürtler yoktur demiyorum elbet var
çünkü eğer halk desteği olmazsa bu kadar şımaramazlar -örgütlenemzler zaten
ama bir çok kürt ise bölünmeye karşı biz bu bayrağa canımızı veririz diyenlerin sayısı az değil
İnsanlarımızın çoğu inanmak istemese de pkk başka,hdp başka...evet ortak amaçlar için beraber hareket ettikleri oluyor ama zaman zaman ayrı düşüyorlar,bu başkanlık da ayrı düştükleri bir nokta işte,hdp seçmeni başkanlık istemiyor çünkü,ama pkk'nın işine gelen başkanlık evet baya bi kürt tanıyorum,özerklik isteyen de var istemeyen de...
Hristyan olması ermeni olduğu anlamına mı geliyor?Belki başka bir ırktan(ingiliz,amerikalı,vs)?Kaldı ki hristyan araplar var kürtlerde de pek ala olabilir.
Aynılar demiyorum ki birleştikleri noktalar var,ayrıldıkları noktalar var.beraber hareket ediyorlarsa nasıl farklı oluyorlar
sizde diyorsunuzki evet aynılar farklı demiş olmuyorsunuz ki
bakın birleştirmeye çalışıyorum hepsini bi puzzle parçası gibi parçadan bütüne gidip tam olarak söylediklerinizi anlamak istiyorum
beraber hareket ediyorlarsa nasıl farklılar
zaman zaman elbette ayrı düşecekler bu gayet normal değil mi
en basitinden can ciğer iki arkadaş ayrı düşüyor
en basitinden
ana oğul baba kız birebir zıt düşüyor
bunlarında birbirlerine zıt düşmeleri gayet doğal
çünkü köpeklerin kardeşliği ortaya kemik atılana kadardır
farklımı düşünmüz oluyoruz beraber hareket ediyor diyorsunuz o zaman neden hdp eşittir pkk olmuyor
farklımı düşünmüz oluyoruz beraber hareket ediyor diyorsunuz o zaman neden hdp eşittir pkk olmuyor
Valla hayallerini yıkmak gibi olmasın ama kürt kılığına bürünmüş ermeni diye birşey yok.Ermenistan'daki Emeniler bir avuç,soykırımdan gelecek tazminat paralarına güvenen ve onu bekleyen,bi tarafını kaldırıp savaşmaya hatta savaşmayı bırak çalışmaya üşenecek kadar tembel bir topluluk.Yani özerklik isteyenler bizzat kürt kılığındaki kürtler.
Bak önceki mesajımda sorduğum soruyu tekrar edelim."Neden rte başkanlık yolunda ilerlerken uslu uslu oturan pkk,başkanlık yolu tıkanınca ortalığı karıştırmaya başladı?Ne vaadetti rte bunlara?"Özerklik?
"Başkan olursam özerkliği alırsınız,başkanlık yoksa özerklik de yok" demiş olabilir mi?Bence gayet olabilir.
Aynılar demiyorum ki birleştikleri noktalar var,ayrıldıkları noktalar var.
Buradaki anti-akp'li arkadaşlar gibi düşün,akp karşıtlığında birleşip başka konularda farklı düşünebilen,kimisi milliyetçi,kimisi komünist...Şimdi bu arkadaşların hepsi birbirine eşittir diyebilir miyiz?
Hdp ile pkk'da böyle,ortak hareket ettikleri durumlar var ama ikisinden biri diğerinin her dediğini yapmadığı sürece hdp=pkk olmaz
Aynılar demiyorum ki birleştikleri noktalar var,ayrıldıkları noktalar var.
Buradaki anti-akp'li arkadaşlar gibi düşün,akp karşıtlığında birleşip başka konularda farklı düşünebilen,kimisi milliyetçi,kimisi komünist...Şimdi bu arkadaşların hepsi birbirine eşittir diyebilir miyiz?
Hdp ile pkk'da böyle,ortak hareket ettikleri durumlar var ama ikisinden biri diğerinin her dediğini yapmadığı sürece hdp=pkk olmaz
Hayır anti-akp'lileri kendi içinde örnek vermiştim,tek ortak noktaları akp karşıtlığı ama onun dışında kimisi milliyetçi,kimisi komünist o yüzden başka konularda ayrılabiliyorlar diye.iyide anti akpliler ile tek birleştiğimiz nokta hdpnin pkk ile eşit olduğu
hdpnin pkk ile birleştiği nokta ise özerklik ülkeyi bölmek (doğrumudur)
Buradaki konu size birşey ifade edip etmemesi değil ama,pkk şu an kimin lehine hareket ediyor bunu tartışıyorum ben.Ama bu iki parçadan biri terör örgütü ise,Türkiye devletine alenen düşman ise,istediği kadar görüş ayrılıkları farklı düştükleri zamanlar olsun bir şey ifade etmiyor.
Ermeni derken gençlerden bahsediyorum.Hiçbir şey üretmeyen,gelecek tazminatların hayaliyle yaşayan gençlerinden.Ermenistan'da yaşayanlar hiç de zengin değil.Ermenileri fazla küçümsüyorsun bence. Ermeni diyince aklına Ermenistanda'ki dedeler nineler mi geliyor.
Dünyada Ermeni lobisi diye birşey var, ABD ve Avrupa köklü Ermenlilerle dolu. Yahudiler kadar provakatörler ve güçleri sayesinde birçok ülkede Ermeni diasporasını yayıyorlar. Yani Ermeniler gerçek savaş değil psikolojik savaşla ve parayla PKK'yı besleyerek işi götürüyorlar.
Hem Ermenilerin tek derdi soykırımla para almak değil hatta ihtiyaçları olmayacak kadar zengin bu lobi, Kurtuluş Savaşı'nda almayı planladıkları 6 ili almak ve dedelerinin yaşadığı toprakları ele geçirmek. Tıpkı İsrail'in Filistin'den kutsal toprakları almak için verdiği savaşı onlarda PKK aracılığı ile veriyorlar. Doğuda Kürdistan kurulunca kürtlere mi kalacak sanıyorsunuz? Gelip bu kürtlerin tepesine binecekler, kimi toprak için, kimi petrol için haberleri yok. Neye hizmet ettiklerini bilmiyorlar. Kürt kimin umrundaki_
Emin ol Ermeniler aşırı tehlikeli, güçlü ve hırslı. Ve bence Türkiye'nin en berbat düşmanı onlar. Yani normal Ermeni vatandaşı değil şu hastalıklı Ermeni lobisi...
Hayır anti-akp'lileri kendi içinde örnek vermiştim,tek ortak noktaları akp karşıtlığı ama onun dışında kimisi milliyetçi,kimisi komünist o yüzden başka konularda ayrılabiliyorlar diye.
Evet özerklik konusu hdp ve pkk'nın birleştiği noktalardan biri doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?