- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Şaşkınım.yani bu olanların nedeni chp,akp tertemiz ve sen oyunu akp ye vereceksin.yani açılım diyen apo ile masaya oturan dağdan inenlere davullu zurnalı karşılama yapan bir partiye acılar dinsin diye oy vereceksin öyle mi? Çünkü chp li bazı arkadaşların hdp ye oy verdi.farkında misin hdp ve akp ulkeyi bu hale getirdi.analari ağlatan iki parti bunlar.Ben bi chp li olarak bu seçimde oyumu akp ye vericem buna asla inanmazdım ama yeter artık bu kadar acı, bu ülkenin geleceği için bu kararı verdim hele şu ziyaret saçmalığına anlam bile veremedim chpli arkadaşlarım akp düşsün diye inadına hdpye oy verdi bu nasıl bi dönekliktir ya insanın oy verirken eli nasıl hdp ye gider aklım almıyo
şaka değil onlar nasıl inadına hdp ye veriyorsa bende inadına akp ye vericem chpnin kazanmayacağını artık hepimiz anladık ben bundan sonra vatanımı düşünmek istiyorum akp tek başına iktidarken şehitlerimiz yoktu ne zaman hdp barajı geçti savaş başladıŞaşkınım.yani bu olanların nedeni chp,akp tertemiz ve sen oyunu akp ye vereceksin.yani açılım diyen apo ile masaya oturan dağdan inenlere davullu zurnalı karşılama yapan bir partiye acılar dinsin diye oy vereceksin öyle mi? Çünkü chp li bazı arkadaşların hdp ye oy verdi.farkında misin hdp ve akp ulkeyi bu hale getirdi.analari ağlatan iki parti bunlar.
Gece gece beynim sulandı galiba ya da bu bir şaka.
Yorum yapamıyorum.ülkemde hala gerçekleri göremeyip böyle düşünen insanların olduğunu bilmek beni çok üzdü şu anda.cidden.terör akp tek başına iktidar olamadığı için 400 milletvekili alamadığı için belki de hortlamistir ne dersin?şaka değil onlar nasıl inadına hdp ye veriyorsa bende inadına akp ye vericem chpnin kazanmayacağını artık hepimiz anladık ben bundan sonra vatanımı düşünmek istiyorum akp tek başına iktidarken şehitlerimiz yoktu ne zaman hdp barajı geçti savaş başladı
benim gibi düşünen fikri değişen o kadar çok kişi varki çünkü kendimizden önce vatanımızı düşünüyoruz varsın 400 milletvekili alsın ama yeterki kimsenin canı yanmasın artık! sizede iyi gecelerYorum yapamıyorum.ülkemde hala gerçekleri göremeyip böyle düşünen insanların olduğunu bilmek beni çok üzdü şu anda.cidden.terör akp tek başına iktidar olamadığı için 400 milletvekili alamadığı için belki de hortlamistir ne dersin?
Lütfen okuyun araştırın lütfen.bu mantık çok fena
Iyi geceler.
Buyrun korku imparatorluguna hoş geldiniz.benim gibi düşünen fikri değişen o kadar çok kişi varki çünkü kendimizden önce vatanımızı düşünüyoruz varsın 400 milletvekili alsın ama yeterki kimsenin canı yanmasın artık! sizede iyi geceler
chp den bişey olmayacağını (daha doğrusu kılıçdaroğludan) beş yaşındaki çocuk bile biliyor sağlam bir ekip kurulursa partime geri dönebilirim şuan sadece vatanseverlik görevimi yapıcam çünkü başka seçeneğim yokBuyrun korku imparatorluguna hoş geldiniz.
Umarım çok kişi yoktur böyle düşünen.adamın istediği de bu zaten.bu algıyı yaratmak.
Yazacak çok şey var ama belki onu da başka üyeler yazar.
Teslim oluyorsunuz farkında mısınız?chp den bişey olmayacağını (daha doğrusu kılıçdaroğludan) beş yaşındaki çocuk bile biliyor sağlam bir ekip kurulursa partime geri dönebilirim şuan sadece vatanseverlik görevimi yapıcam çünkü başka seçeneğim yok
Maalesef ki, ya AKP ya savaş algısı oluşturuluyor kadesa.Şaşkınım.yani bu olanların nedeni chp,akp tertemiz ve sen oyunu akp ye vereceksin.yani açılım diyen apo ile masaya oturan dağdan inenlere davullu zurnalı karşılama yapan bir partiye acılar dinsin diye oy vereceksin öyle mi? Çünkü chp li bazı arkadaşların hdp ye oy verdi.farkında misin hdp ve akp ulkeyi bu hale getirdi.analari ağlatan iki parti bunlar.
Gece gece beynim sulandı galiba ya da bu bir şaka.
Şimdi sakin olup bi mantıklı düşünelim gençler...
Hdp bu seçimde barajı aştı,meclise girdi,yani isteklerine giden yolda ilk adımı başarıyla gerçekleştirdi dimi?Hem de Kürtlerin ve Türklerin ortak desteğiyle yaptı bunu.Pkk'nın 80 sene savaşsa arkasına alamayacağı desteği hdp demokratik yollarla aldı mı?Aldı.
Böyle bir avantaj elde etmişken neden bozsun bunu?Pkk'yı fişeklemekle eline ne geçecek?Oyunu düşürmekten başka neye yarar bu?Bakın daha önce hdp'ye ılımlı bakan,oy vermese bile "yani olabilir aslında herkesin kendi görüşü" diyen herkes hdp'ye ve oy verenlere ağzına geleni sayıyor şu an.Yani böyle bir durumda pkk,hdp lehine çalışıyor olamaz değil mi?
Peeekiii kimin işine yarıyor şu an bu durum?Bakın "istikrar bozuldu,akp iktidarken şehit yoktu,akp gitti ortalık kaynıyor" fikirleri yayılmaya başladı bile.Bu durumdan kimin nemalandığını görmek çok da zor değil.
Mantıklı bi soru ama yoo tutarsızlık yok,hdp ve pkk birbirine tabi değil,çıkarları birleştiğinde beraber hareket edebilirler ama gördüğümüz gibi ayrıldıkları noktalar var.Bununla birlikte asla tamamen kopmazlar da çünkü pkk,hdp'nin sigortası gibi,ondan güven alıyor hdpzaten PKK'yı fişekleyen HDP demiyoruz ki. bence tabii ki AKP talimatları ile yürüyen bir olay. fişekleyen HDP değil ama madem talimatı HDP vermiyor, madem HDP laf geçiremiyor yani üzerlerinde söz hakları yok, senden bağımsız hareket eden bir örgüte neden tabii olmaya, bir parçası olmaya devam edersin? burada tutarsızlık var bence.
ayrıca emanet oy olarak HDP'ye oy verenler tam da senin gibi düşünürse, HDP'nin oyu neden düşsün?
bende bunun tam tersini düşünüyorum o ne olacakŞimdi sakin olup bi mantıklı düşünelim gençler...
Hdp bu seçimde barajı aştı,meclise girdi,yani isteklerine giden yolda ilk adımı başarıyla gerçekleştirdi dimi?Hem de Kürtlerin ve Türklerin ortak desteğiyle yaptı bunu.Pkk'nın 80 sene savaşsa arkasına alamayacağı desteği hdp demokratik yollarla aldı mı?Aldı.
Böyle bir avantaj elde etmişken neden bozsun bunu?Pkk'yı fişeklemekle eline ne geçecek?Oyunu düşürmekten başka neye yarar bu?Bakın daha önce hdp'ye ılımlı bakan,oy vermese bile "yani olabilir aslında herkesin kendi görüşü" diyen herkes hdp'ye ve oy verenlere ağzına geleni sayıyor şu an.Yani böyle bir durumda pkk,hdp lehine çalışıyor olamaz değil mi?
Peeekiii kimin işine yarıyor şu an bu durum?Bakın "istikrar bozuldu,akp iktidarken şehit yoktu,akp gitti ortalık kaynıyor" fikirleri yayılmaya başladı bile.Bu durumdan kimin nemalandığını görmek çok da zor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?