CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti

Sen akp'liler arasında azınlıktasın o zaman.
Büyük çoğunluk "akp tekrar iktidara gelsin de şunları durdursun" diye bakıyor.
Hatta daha önce akp'ye oy vermemiş olanlar bile "yeter artık alsın şu 400 milletveklini de dursun şu akan kanlar"diye akp'ye oy vermeyi düşünüyor.
Tam da istedikleri gibi...

Cıks yanlış,fıtratında hainlik var deyip basite indirgeyemeyiz.Filmlerdeki zevk olsun diye kötülük yapan karakterler gibi gerçek hayatta zevk olsun diye terör yaratmaz hiçbir örgüt,mutlaka bir çıkarı vardır.
O yüzden "Ne verdi,ne vermedi" değil mevzu,"bunlara ne vaad etti de,rte başkanlık yolunda ilerlerken sesi çıkmayan pkk, başkanlık yolu tıkanınca karışıklık çıkarmaya başladı?"diye sormak lazım.

Arkadaşlar teröre karşı devletten yana olmanız sizi ak partili yapmaz. Ama ak partiye karşı terörü destekleyenlerin yanında yer alırsanız bu sizi de vatan haini yapar. (Alıntıdır)
Şimdi de Ak Partiye Muhalefet edenler, terörü destekleyenlerin yanında yer almış oldular öyle mi?
Doğru ya, R. Tayyip Erdoğan kendisine muhalefet edenleri daima vatan haini ilan etmiştir.

Ben muhalefetten bahsetmedim. Vatan hainlerinden bahsettim. Hani şu sırtlarını dayadıkları,kısaltmaları alfabemizdeki çeşitli harf kombinasyonu olan örgütlere dayayanlar var ya! İşte onlar. Şimdi onlara da muhalefet diyenler olabilir. Benim için muhalefet, mecliste yapılır. Silahlı bir örgüte destek vererek değil.

aranızda konyalı konyada oturan varmı gerçekmi bu fotoshopmu
biri ben konyalıyım çok kişi gördü yazmışş

gerçek değilse bile harika
Konyalıyım ama merkezde değilim belki@matmazeldepresif görmüştür
Görenler çok fotoşop değil diyorlar sabah namazında görenlerde olmuş evet çok güzel

aynen,onlarla görüşen akepe'lileri normal görmüyorsam,chp lileri göremem.ne gereği varmış.

Bunlarda var tabi... Peki ya gerçekler? Sahteyle karsilastirilamayanlar?

İnsanlar öluyor ne yazik ki...

evet haklısınız vatanımız için bayrağımız için bizler için 20 yaşındaki gencecik canlar şehit oluyor.
pkk lıların ve destekçilerinin soyu kurusun inşallah.

Bir de Şirin Payzın gibi tatlı su gazetecileri var onlar ne olacak bilemiyoruz...

yani sosyal medyada yayınlanan haberlere inanmak için defalarca düşünmek gerekiyor..

Hesap sirin payzinin degil fake hesap

twitter başta olmak üzere, tüm sosyal medyada okadar yalan yanlış bilgiler varki. hayretle bakıyorum.
bu yalan haberleri paylaşanları değilde, yalan olduğunu bile bile ilk servis edenleri bi takip/ceza yolu olmalı. yoksa iş başka yerlere gidecek, herkes birbirinden nefret eder oldu. tahammülsüz herkes.

Evet düşünmek lazim sirin p. Capsi içinde geçerli olmali bu değil mi? :)

işte nankör ve hain olmuyorlarmı kaç senedir doğuya yapılan yarırımların yardımların haddi hesabı yok neredeyse
ama ne oldı doymadılar özerklik istiyorlarmış çıkarları bu işte
kim verecek onları özerkliği bizmi haa bunu isteyen belirtmek isterim kürtler değil
kürt kılığına bürünmüş ermeniler
çünkü kürtler gerçek kürtler ülkesini vatanını bayrağını seven insanlar
ha içlerinden yine hain yokmudur vardır elbet insan gün geliyor aynı karından çıktığı kardeşini tanıyamıyor

hah işte bunlar aldıkları emanet oylarla şımardılar özerklik istediler baktılarki mümkün değil çözüm sürecini bitriyoruz dediler
şimdide kendi çaplarında özerklik ilan ediyolar ama giremiyorlar bile cizreye

baktıkki silahları gömmeye niyetleri yok silahları ile gömülüyorlar (demiş bi abimiz)

bunu sürekli söylüyorum 11 temmuz çözüm sürecini bitiren kck değilmb una neden bişey demiyorsunuz

11 Temmuz tarihli KCK açıklamasında ateşkesin bittiği şöyle ilan ediliyordu: "Türk devletinin Kürt sorununda bir çözüm politikası olmadığı için bu baraj yapımlarında ısrar edilmektedir. (...) Bundan sonra baraj yapımı alanlarında yaşanan çatışmalardan ve ortaya çıkan sonuçlardan bu baraj yapımında ısrar eden AKP ve üstlenen müteahhit firmalar sorumlu olacaktır."

ne bu şimdi politikası yokmuş
bizim çözüm sürecinden anladığımız kürt kardeşlerimiz refah bi düzeyde yaşaşın aynı bayrak altında tek türkiyede yaşayalım
onların anladığı özerklik

tayyip erdoğan onlara özerklik vermedi
versemiydi ?

Hdp binalarından önce yandı şehit analarının yüreği. Acep onlara gitmişler mi?
Aynı soruyu soran birden fazla üye olmuş. Son yazan siz olduğunuz için size cevap verme gereği duydum.

"Chp yüreği yanan şehit ailelerini ziyarete gitti mi?"

http://m.milliyet.com.tr/Local/Article?ID=966260 Şehit polis Fehmi Şahin'in ailesinin ziyaret haberi.

http://m.haberturk.com/gundem/haber/1126141-kemal-kilicdaroglu-sehit-evini-ziyaret-etti Dağlıca'da şehit düşen Okan Taşan'ın ailesinin ziyaret haberi.

En güncel ziyaretleri paylaşayım istedim. Cevap ortada sanırım, evet gitti.

HDP ziyaretine gelince verilen tepkileri anlıyorum. Hepimiz öfkeliyiz, hepimizin canı yanıyo, hepimizin içinde canımızı yakanlardan hesap sorulması arzusu var, adalete olan açlık var.

Ziyaret haberini ilk gördüğümde benim de içimden geçen ilk duygu öfke oldu, inkar edemem.

Ama adalet parti binası basmakla; kitap evlerini, iş yerlerini ateşe vermekle, teni bizden birkaç ton daha koyu diye her önümüze geleni terörist ilan etmekle sağlanmıyor.

Sabahtan beri kulaklarımda "biz kürdüz ama hain değiliz, dün iş yerimize kürdüz diye saldırdılar, bugün ocağımıza sehit haberi geliyo." diye feryat eden amcanın sözleri.http://www.cnnturk.com/turkiye/sehidin-amcasi-kurduz-ama-hain-degiliz

Olaylar çığrından çıkmış vaziyette, yaşanan operasyonlar sanki tüm kürtlere karşı yürütülüyormuş gibi bi algı oluşturulup kürtler terör örgütünün kucağına itiliyo bilerek.

Böyle bi zamanda tepki göreceğini, dışlanacağını hatta oy kaybedebileceğini bile bile böyle bi ziyaret yapmanın tek sebebi iç savaş korkusudur, olayların terörle devlet güçleri arasından çıkıp topyekün kürt-türk savaşına dönüşmesini engelleme isteğidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…