- 11 Mayıs 2015
- 243
- 228
- 18
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Çok güzel.
aranızda konyalı konyada oturan varmı gerçekmi bu fotoshopmu
biri ben konyalıyım çok kişi gördü yazmışş
gerçek değilse bile harika
Sen akp'liler arasında azınlıktasın o zaman.bende bunun tam tersini düşünüyorum o ne olacak
bu terör olayları
bu teröristlerin inleri kazınmazsa
şehirdeki yapılaşmalar büyük oranda ortadan kalkmazsa oyumu düşünüyorum
neden kendi ayağına sıksın
bundan evvel erdoğan ne verdide pkk sustu deniyordu
şimdide nemi vermedi oldu
adamlar kendilerine yapılan insanlığı görmemedi ve nasılki akrepin fıtratınta sokmak varsa bunların fıtratındada hainlik var
şımardılar art arda açıklamalar yaptılar seçimin ertesi değilmiydi sırtlarını ypgye dayamalrı
posterini asacağız demeleri
kendileri değilmiydi çözümü bitirdiklerini söyleyenler
Şimdi de Ak Partiye Muhalefet edenler, terörü destekleyenlerin yanında yer almış oldular öyle mi?Arkadaşlar teröre karşı devletten yana olmanız sizi ak partili yapmaz. Ama ak partiye karşı terörü destekleyenlerin yanında yer alırsanız bu sizi de vatan haini yapar. (Alıntıdır)
Oy ya sabah sabah :))))))
Konyalıyım ama merkezde değilim belki@matmazeldepresif görmüştür
aranızda konyalı konyada oturan varmı gerçekmi bu fotoshopmu
biri ben konyalıyım çok kişi gördü yazmışş
gerçek değilse bile harika
aynen,onlarla görüşen akepe'lileri normal görmüyorsam,chp lileri göremem.ne gereği varmış.Zorlanmazsınız, eleştiri hakkı var yasalara göre, eleştiri yapabilirsiniz ama Aşağılama, hakaret suç.
Haliyle sitede de yazmak yasak.
Misal ben eleştirimi yapıyorum şimdi: Ben ziyaret edilen partiye ne oy veririm Allah yazdıysa bozsun, ne ziyaret ederim zira amacı da söyledikleri de ortada, başkanlarını alenen söylüyorlar.
Kılıçdaroğlu ziyaret etmeli miydi? Ben Kılıçdaroğlu olsam ziyaret etmezdim, humanistlik, siyasi raconda bir yere kadar.
Barış Çağrısı yapacaksa, ortalığı sakinleştirip sağduyu diyecekse çıkar kamera karşısına çağrısını yapar ama o partiyi ziyaret ağır kaçıyor, adamlar cezaevinden gelen mektubu okuyup Başkanlarının posterlerini asıyor, heykelini dikeceğiz diyor, biz geçmiş olsun diyoruz, yok demem ben kardeş.
Bunlarda var tabi... Peki ya gerçekler? Sahteyle karsilastirilamayanlar?
İnsanlar öluyor ne yazik ki...
Hesap sirin payzinin degil fake hesapevet haklısınız vatanımız için bayrağımız için bizler için 20 yaşındaki gencecik canlar şehit oluyor.
pkk lıların ve destekçilerinin soyu kurusun inşallah.
Bir de Şirin Payzın gibi tatlı su gazetecileri var onlar ne olacak bilemiyoruz...
Eki Görüntüle 1629075
yani sosyal medyada yayınlanan haberlere inanmak için defalarca düşünmek gerekiyor..
Evet düşünmek lazim sirin p. Capsi içinde geçerli olmali bu değil mi? :)evet haklısınız vatanımız için bayrağımız için bizler için 20 yaşındaki gencecik canlar şehit oluyor.
pkk lıların ve destekçilerinin soyu kurusun inşallah.
Bir de Şirin Payzın gibi tatlı su gazetecileri var onlar ne olacak bilemiyoruz...
Eki Görüntüle 1629075
yani sosyal medyada yayınlanan haberlere inanmak için defalarca düşünmek gerekiyor..
işte nankör ve hain olmuyorlarmı kaç senedir doğuya yapılan yarırımların yardımların haddi hesabı yok neredeyseSen akp'liler arasında azınlıktasın o zaman.
Büyük çoğunluk "akp tekrar iktidara gelsin de şunları durdursun" diye bakıyor.
Hatta daha önce akp'ye oy vermemiş olanlar bile "yeter artık alsın şu 400 milletveklini de dursun şu akan kanlar"diye akp'ye oy vermeyi düşünüyor.
Tam da istedikleri gibi...
Cıks yanlış,fıtratında hainlik var deyip basite indirgeyemeyiz.Filmlerdeki zevk olsun diye kötülük yapan karakterler gibi gerçek hayatta zevk olsun diye terör yaratmaz hiçbir örgüt,mutlaka bir çıkarı vardır.
O yüzden "Ne verdi,ne vermedi" değil mevzu,"bunlara ne vaad etti de,rte başkanlık yolunda ilerlerken sesi çıkmayan pkk, başkanlık yolu tıkanınca karışıklık çıkarmaya başladı?"diye sormak lazım.
Hesap sirin payzinin degil fake hesap
Evet düşünmek lazim sirin p. Capsi içinde geçerli olmali bu değil mi? :)
Aynı soruyu soran birden fazla üye olmuş. Son yazan siz olduğunuz için size cevap verme gereği duydum.Hdp binalarından önce yandı şehit analarının yüreği. Acep onlara gitmişler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?