CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti

Cizre... Göremiyor musunuz? Savaş, kan çözüm değil!!! Silahlar iki taraftan da susmali.

Chpyi bu konuda destekliyorum. Sakinleşin artik lütfen... Sağduyu! LUTFEN!
Eki Görüntüle 1628606

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu çok yerinde bir açıklama oldu. Öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir sözümüz varken, suriyelilere acıyıp üzülürken kendimizi görmüyoruz. Gazı almışız sonumuz hayır olsun.

Konuyu okumadan ortadan dalmak diye işte buna derim.

Chp li kk üyeleri fikrini beyan etti sevgili üye,baştan olursan görürsun.

O çocuğa ne olmuş ? Yok çocuklar ölmesin asla ne olursa olsun ölmesin.

Cizrede evlerine kursun, roket isabet eden insanlar.
Ölen cocuklarını sokağa cıkma yasağı oldugu için gömemiyorlarmış, buzlara sararak ya da dondurucuya koyarak bekletiyorlarmış kokmasın diye.
Suriyeden farkı yok oraların.

Ben bu topikten çıkıyorum kızlar.yok çocuk görüntüsüne dayanamıyorum.en günahı olmayan onlar çünkü.

Kendime göre kib lerimi yaptım gidiyorum.

13 yasindaydi Cemile yasaktan dolayı günlerce evin derin dondurucusunda bekletildi.

13 yasindaydi Cemile yasaktan dolayı günlerce evin derin dondurucusunda bekletildi.

Çok yazık çok... Şuan orada bunlar yasanıyor bizler evlerimizde rahatız, yarın buralara da sıcramayacağı ne malum. Cemilenin haber paylasımlarının altına, iyi olmuş 2 sene sonra dağa çıkardı zaten yazanları falan gördüm. Kanım dondu.
Ölen teröriste gram üzülmüyorum, orada polisle çatışmaya giren cizrenin bu halde olmasına neden olanlara da üzülmüyorum. Ama insanlar evinde oturamıyor, işine gidemiyor, tedavi olamıyor. Bunları bırak gömülemiyorlar bile. Çok korkutucu...

Figen "Sırtımızı PKK'ya dayadık" der. CHP gelir "CHP olarak yanınızdayız Figen" der.
Atamın partisini rezil rüsva ettiniz be. Bir teröristlerin ayağına kapanmadığınız kalmıştı.
Tebrikler CHP "Milletçe alkışlıyoruz."

CHP her zaman bas bas bağırdı AKP yüzünden HDP meclise girdi diye. Tamam AKP yüzünden girmiş olsun, HDP'nin yalakalığını yapmak size mi düştü.

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen medyadaki her haberi araştırmadan koymayın
bu hatayı bende yapıyorum bazen
burda yaptığımız her konuşma her paylaşım kötü sonuçlar doğurabilir

vebal altında kalırsınız
sakin olun

haaa çok kötü görüntüler nerde olduğunun önemi varmı yok tabiki onlarda can canımız ALLAH cc kolaylıklar versin
bunu paylaşmak istemezdim üzgünüm

Son düzenleme:
Gerekli miydi?Hayır.Yanlış mı?Yine hayır.
Böyle zamanlarda sağduyu göstermek iyidir.Hatta keşke Chp yerine Mhp gitseydi de,sivillere saldıran şuursuz güruhu da frenlemiş olurlardı biraz belki.

Bahsedilen görüntü bu değil zaten L lamelifAmine

Koysam mı bilemiyorum ama buzlu oldugu için koyabilirim sanırım.

Bak bu annesinin buzlarla sarması, dondurucudaki fotoda senin koydugun değil.

Son düzenleme:
rica etsem kaldırırmısın bende kaldırıyorum çok kötü oldum

alıntıdanda benim resmi silersen gider

caps doğrumudur bilmem

ama tahminim bu yönde zaten
kesinlikle oyle
pkk sempatızyanları ortalıgı karıstırıyor
her partıden gorunuyorlar
baska konudada yazmıstım aynısını
bı bakıyorsun esmer dıye dövüyor
bı bakıyorsun otobus taslıyor
bı bakıyorsun dukkan yakıyor
aslında pkk sempatızyanları ortalıgı karıstırmak olayın yonunu degıstırmek ıcın yapıyorlar
benım teyzemın oglu şırnakta gönullu olarak gorev yapıyor
neler duyuyorum ondan ınanılır gıbı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…