- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Sen de haklısın cnm :sGüzel provoke.
Arkadaşlar sevgili KK kadınları ülke iç savaşa sürükleniyor farkında mısınız ? Bir adım ötesi iç savaş. Onedio dün cok güzel bir paylaşım yaptı: Sonra bir bakmışsın bedenin hiç bilmediğin bir kıyıda sahile vurmuş diye. Sonraki aşamalar bunlar, hiç olmaz demeyin ülkenin durumu ortada. Tabiki birileri hırslarına, egolarına yenik düşmeyip orta yolu bulmaya, ortamı sakinleştirmeye çalışmalı. Daha mı çok gencimiz ölsün, daha mı çok can kaybedelim ?
Cizre... Göremiyor musunuz? Savaş, kan çözüm değil!!! Silahlar iki taraftan da susmali.
Chpyi bu konuda destekliyorum. Sakinleşin artik lütfen... Sağduyu! LUTFEN!
Eki Görüntüle 1628606
Konuyu okumadan ortadan dalmak diye işte buna derim.Hani Chp'li kk üyeleri nerede? Bakalım şimdi sesleri çıkacak mı? Şu an Osmanlı ocakları ve Ülkü ocakları olmasa kimseden tepki gelmeyecek şehit haberlerine. Sözde Aydınlar gezi parkında tencere tava çalıyordu şimdi meydanlarda göremiyoruz sebebi ne ola ki? Yoksa şehitlerimizin kanı bir ağaç etmez mi?
Orsasi fena halde karisik... Savaş hali var.35 günlük bir bebekte öldu deniliyor. Basin yok orada saglikli haberde alinamiyor ne yazik ki... Sosyal medya olmasa bunlardan da haberimiz olmayacak.O çocuğa ne olmuş ? Yok çocuklar ölmesin asla ne olursa olsun ölmesin.
O çocuğa ne olmuş ? Yok çocuklar ölmesin asla ne olursa olsun ölmesin.
13 yasindaydi Cemile yasaktan dolayı günlerce evin derin dondurucusunda bekletildi.Cizrede evlerine kursun, roket isabet eden insanlar.
Ölen cocuklarını sokağa cıkma yasağı oldugu için gömemiyorlarmış, buzlara sararak ya da dondurucuya koyarak bekletiyorlarmış kokmasın diye.
Suriyeden farkı yok oraların.
13 yasindaydi Cemile yasaktan dolayı günlerce evin derin dondurucusunda bekletildi.
arkadaşlar lütfen medyadaki her haberi araştırmadan koymayın
bu hatayı bende yapıyorum bazen
burda yaptığımız her konuşma her paylaşım kötü sonuçlar doğurabilir
vebal altında kalırsınız
sakin olun
haaa çok kötü görüntüler nerde olduğunun önemi varmı yok tabiki onlarda can canımız ALLAH cc kolaylıklar versin
bunu paylaşmak istemezdim üzgünüm
kesinlikle oyle
caps doğrumudur bilmem
ama tahminim bu yönde zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?