Resimlerimi merak edenler beni arkadaş olarak ekleyerek özel albümüme bakabilirler.
Yalnız mesaj sayım yeterli olmadığı için ben albüme yorum yapamıyorum burdan cevaplayabilirim bilginize... :)
İstek gönderdim canım kabul edersen bakmak isterim resimlerine.
Geçmiş olsun canım, yandan çok güzel duruyor, şişliklerin belli olmuyor ama önden tam anlayamadım şişliklerden ve fotoğrafın açısından canım, yandan ucu çok güzel duruyor. Ama daha çok değişecek emin ol. Güle güle kullan küçük burnuşunu. opuyorumnanaktan
Çok hoş olmuş sağlıkla kullan sanırım dudağınla ilgili soruda sormuşssun bence hiç gerek yok dudakların dolgun üst dudak ta dolgun çok iyi böyle daha dolgun olursa güzel olmaz canım güle kullan burnunu canım:)))))
Teşekkürler. Sanırım şişlikten henüz kavis yok gibi. Ama zamanla ineceğini umuyorum. (öyle istiyorum:)
Maksimum kavis, maksimum kalkıklık istiyorum dedim ama şu an ne kalkık ne de kavisli görünüyor :kedi: İnş şişliklerdendir kavis olmayışı. Kalkması mümkün değil bu saatten sonra belki de yakışmayacakı kavisli olsaydı diye teselli ediyorum kendimi.
Ama eski halinden sonra çok beğendim burnumu yine de
Resimlere üçer kez daha baktım, dudakla ilgili bir soru göremedim, gözlerime perde mi indi ne? :) Dudakların yeterince kalın canım nasıl sana ince görünüyor anlamadım valla sen dudaklarına ince dersen millet kendini tutup pencereden atsın :) Bunun daha da kalınına bizim buralarda iki pişirimlik dudak diyolar, angelina jolinin Türkiye şubesi gibisin maşallah :)))
Ayy çok tşk ederim. Yakup bey üst dudağa dolgu yaptırmayı düşünmelisin deyince aklıma takılmıştı ama bu yorumlar beni vazgeçirir vereliniortak Şişlerim biraz insin yeni resimler de eklicem...
Yakup Bey gözlüklü mü? :roflol: :roflol:
Gözlüklü değil :) Gözlerini lens sandım ama lenste yokmuş :)
Merhaba oncelikle gecmis olsun canim. Bende resimlerine baktim ve profilden guzel gozukuyor ama onden soyledigin gibi biraz sislik var ama burnun daha cok yenimis oda gecer yakinda. Dudaklarina gelince bence gereksiz cunku zaten cok guzel dolgun dogal dudaklarin var bence hic elletme bana kalirsa.
Rica etsem baska resimlerde ekliyebilirmisin(ozellikle önden). Sanki bur resimlerde cok iyi cikmamis gibi cunku.
Hayirli ugurlu sagklikli gunler dilegiyle.
Dudaklarını hiç elletme canım, zaten yeterince dolgun, şahıs bazında demiyorum, genel anlamda konuşuyorum, çoğu doktor her hastayı para olarak görüyor, her yapılacak yer onlara kazanç kapısı
burnun için ise boyutu uzunluğu çok iyi, fakat delikleri büyük bence, daha küçük olmalıydı,
heleki yakup avşar çok pahalı deniliyor, bence çok daha uygun bir fiyata pekçok yere yaptırılabilecek bir burun
burnun çok hoş olmuş. yandan da çok tatlı duruyor güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?