Chrome Burun Estetiği Ameliyatı

canim cok guzel olmus burnusun, cok yakismis yuzunu, sisliklerin inince daha da guzel olur..

kavis konusunu bence hic takma kafana cunku bu haliyle bile cok guzel :)

zaten dudaklarin yeter angelina gibi masallh

canim cok guzel olmus burnusun, cok yakismis yuzunu, sisliklerin inince daha da guzel olur..

kavis konusunu bence hic takma kafana cunku bu haliyle bile cok guzel :)

zaten dudaklarin yeter angelina gibi masallh

Teşekkürler. Takmamaya çalışsam da takıyorum kavisi çünkü çok istiyodum :)
Burun deliklerimin küçültülmesini de istemiştim ama hiç kesi yok burnun dışında.
Herşey içten olmuş. Bir miktar küçüldü ama istediğim gibi küçülür mü zamanla kesi olmadığı için fikir yürütemiyorum.
Bekleme aşaması çok zormuş, bilmiyodum :)

Dıştan kesi olmadan burun deliği belirgin biçimde küçülen var mı acaba aramızda :uhm:

Güle güle kullan mı denir bilemedim canım hayırlı olsun çok doğal gözüküyor kaydirigubbakcemile2

canim benim daha kendi burnumla ilgili kuculme vs bir tecrubem yok am aforumu cok okudum, hatirliyorum birilerinin burun delikleri hakkinda yazdigini..

belirgin sekilde kuculdugunu ve simetrik hale geldigini yazmislardi..

hic takma nolur kafana eminim seninki de zaman icinde kuculup daha da guzellesicektir olumunekankayizsmile

İnşallah öyle olur. Teşekkürler iyi dileklerin için. Beklicem... boshayallersmile

canım geçmiş olsun.yeni burnun süper olmuş çok da yakışmış ben diğer arkadaşlara katılmıyorum.yandan çekilmiş bi foton varya eski hali galiba.burnunda biraz çıkıntı olan foto.ondaki üst dudağın alt tarafa göre ince duruyo.gerekiyosa yaptır.

Teşekkürler, üst dudağın iki yan tarafı ince ama üstün orta kısmı ince değil. Tam yan fotoğraflarda ince görünüyor ama karşıdan çekilen resimlerde ince görünmüyor. Kafamı karıştıran bu :) Teşekkürler yorum için

rica etsek bir kac resim daha ekliyebilirmisin? daha net olanlar.

Tamam, yeni resimler ekledim
Şiş bi yer var kavis olması gereken bölümde ama dokununca yumuşakta değil. Ok işareti ile gösterdim burnumdaki o bölümü. Sizde de sert şişlik oldumu burnun kemer bölümünde o kalacakmı diye korkuyorum bilmiyorumkismile

chrome yakup bey burun deliklerine mudahele etmismi?

Dıştan görünen bi kesi dikiş yok ama içten bişeyler yapmış ki eskiye oranla küçüldü. Daha küçük olmasını istiyorum bakalım belki zamanla biraz daha küçülür çünkü atel alındığı günden bugüne hep küçüldü

Son düzenleme:
valla sok oldum iki haftalik burun bumu cok harika ve hic morluk vs..yok sisligi bile ben anliyamadim.kaca oldun acaba sorsam bi mahsuru varmi doktorun adi büyük de o bakimdan yani!güle güle kullan canim.

valla sok oldum iki haftalik burun bumu cok harika ve hic morluk vs..yok sisligi bile ben anliyamadim.kaca oldun acaba sorsam bi mahsuru varmi doktorun adi büyük de o bakimdan yani!güle güle kullan canim.

9 civarı
Evet bende morarma olmadı. Ameliyatın ertesi günü uyandığımda bitek göz kapağımın ve göz altlarımın morardığını gördüm ama 1 gün bile mor kalmadı hemen sarıya döndü ve geçti. O yüzden morarmadan saymıyorum onu... Yüzümde şişlik oldu ilk bikaç günden sonra o da geçti.
Burnumda şişlik var fotoğraflarda tam belli olmasa da.

Gelen arkadaşlık davetlerini kabul ettim kızlar, bakabilirsiniz :)

Son düzenleme:

9 derken 9000 TL yi mi kastettin? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…