O zaman ilk fırsatta iyi bir göz doktoruna gitmesi şart olmuş :)) :roflol::roflol::roflol:
canim cok guzel olmus burnusun, cok yakismis yuzunu, sisliklerin inince daha da guzel olur..
kavis konusunu bence hic takma kafana cunku bu haliyle bile cok guzel :)
zaten dudaklarin yeterangelina gibi masallh
Teşekkürler. Takmamaya çalışsam da takıyorum kavisi çünkü çok istiyodum :)
Burun deliklerimin küçültülmesini de istemiştim ama hiç kesi yok burnun dışında.
Herşey içten olmuş. Bir miktar küçüldü ama istediğim gibi küçülür mü zamanla kesi olmadığı için fikir yürütemiyorum.
Bekleme aşaması çok zormuş, bilmiyodum :)
Dıştan kesi olmadan burun deliği belirgin biçimde küçülen var mı acaba aramızda :uhm:
canim benim daha kendi burnumla ilgili kuculme vs bir tecrubem yok am aforumu cok okudum, hatirliyorum birilerinin burun delikleri hakkinda yazdigini..
belirgin sekilde kuculdugunu ve simetrik hale geldigini yazmislardi..
hic takma nolur kafana eminim seninki de zaman icinde kuculup daha da guzellesicektir olumunekankayizsmile
canım geçmiş olsun.yeni burnun süper olmuş çok da yakışmış ben diğer arkadaşlara katılmıyorum.yandan çekilmiş bi foton varya eski hali galiba.burnunda biraz çıkıntı olan foto.ondaki üst dudağın alt tarafa göre ince duruyo.gerekiyosa yaptır.
rica etsek bir kac resim daha ekliyebilirmisin? daha net olanlar.
chrome yakup bey burun deliklerine mudahele etmismi?
Yakup Bey gözlüklü mü? :roflol: :roflol:
valla sok oldum iki haftalik burun bumu cok harika ve hic morluk vs..yok sisligi bile ben anliyamadim.kaca oldun acaba sorsam bi mahsuru varmi doktorun adi büyük de o bakimdan yani!güle güle kullan canim.
9 civarı
Evet bende morarma olmadı. Ameliyatın ertesi günü uyandığımda bitek göz kapağımın ve göz altlarımın morardığını gördüm ama 1 gün bile mor kalmadı hemen sarıya döndü ve geçti. O yüzden morarmadan saymıyorum onu... Yüzümde şişlik oldu ilk bikaç günden sonra o da geçti.
Burnumda şişlik var fotoğraflarda tam belli olmasa da.
Gelen arkadaşlık davetlerini kabul ettim kızlar, bakabilirsiniz :)
9 derken 9000 TL yi mi kastettin? kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?