essahhmi 9 milyarmi bende 9 deyince vallaha saat 9 civari yazdi sandim:):)benim adam 9 milyara yeni hatun alir birak burnumu yaptirmayiyerimseniben
essahhmi 9 milyarmi bende 9 deyince vallaha saat 9 civari yazdi sandim:):)benim adam 9 milyara yeni hatun alir birak burnumu yaptirmayiyerimseniben
chrome ekledim canım seni.kabuol et lütfen hemen :) bakmak istiyorum ben de.
yaa 9 bin tl çok fazlaymış..Benim yaptırmak istediğim doktoru pahalı buluyordum demek ki daha fazlası varmış..ama en önemlisi canım senin memnun olman ve beğenmen.gerisi boş..
bu işlere para yönünden bakarak karar vermemek lazım sonuçta..önemlisi doktora güven ve yaptığı amleiyatların başarılı olması..
Tesekkur ederim canim. yeni resimlerine baktim. Cok tatli bir burun olmus.
Sen kendinde memnunmusun sonuctan? bende Yakup avsari dusunuyorum ondan detaylara giriyorum biraz mahsur gor beni :)
bende düsünüyorum yakup avsari ve naci beyi.yakup avsarda iyilesme suresi 6 gun 6 gunde bant vs..hersey cikiyor ve burnun yüzde 90 i o sekilde kaliyo yüzde 10 da iyilesme payiymis.yeni sistem oldugu icin.acaba taksit yaparmi yakup bey o kadar parayi pesin veremem ki...dilek avsar (esi)onunla bir görüsecegim.senin burnuna bayildim hemen hemen aynisindan istiyorum valla...cok guzel cok hos.
dilek avsarda da fiyat aynimi canim?
günde valla 3 kere bakyiorum resmine acayip dogal hem o sislik inecek ben iyice arastirdim yakup avsarin yaptigi burunlar ameliyattan 7 gun sonra yüzde 90 kalan haliymis yüzde 10 luk bir sislik payi varmis.yani burnun yüzde 10 daha inecek.ay bide ben yaptirabilsem keske 4 milyarim var acaba üstünü 4-5 taksit yaparmi????dilek avsarda yapiyormus esi hem oda estetik doktoru...belki o ucuza yapar oda mikro aletini kullaniyormus.
cnm geçmiş olsun çok güsel olmuş dudağındada bi ncelik göremedim kalın bile çok hoş rujla kalınlaştırmadıysan gerek yok güle güle kullanTeşekkürler :)
Konuşurken daha dolgun oluyo üst dudağım ama susunca biraz inceymiş gibi... Çok söylenince takıntı oldu sanırım bende bu durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?