- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi MawidenKadin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbiseni görmüş yorum yapmıştım üzerinde çok daha güzel durdugunu söyleyebilirim :) Scarlett Johnsonn a benzetdim seni maşallah diyorumEvde nişan yapan biri olaraktan ken dime örnek alıcam sizi çünkü bizim de bu şekilde olucak :) Herşeyiniz çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin canım .Tepsinede bayıldım !!
![]()
Hmm biz evde daha kalabalık olucagımız için mekan kapatmaya gerek kalmıcak, ses sitemi falan alıncak daha eglence ve nişanı akşam ypcaz istemede o şekilde olucakTepsiyi alyansları aldığımız kuyumcu hediye etti sağolsun.Nişanlımın ailesinin çoğu Mersinde.Gelemediler o yüzden ben evde olsun istedim çok rahat oldu inan.Ama sonrasında gece dışarıda ki eğlence kısmı daha rahattı.Bir mekan kapattık sabaha kadar kurtlarımızı döktük.Bugün yerimden kıpırdayamıyorum o ayrı![]()
Hayırlı olsun canım mutluluklar bişi merak ettim damat beyin içtiği o kahve tuzlumuydu![]()
Hmm biz evde daha kalabalık olucagımız için mekan kapatmaya gerek kalmıcak, ses sitemi falan alıncak daha eglence ve nişanı akşam ypcaz istemede o şekilde olucak
Hımmm saç baş makyaj kıyafet hepsi çok hoş ve çok yakışmışsınız . Allah nazarlardan korusun ve bir ömü mutlu etsin![]()
Herşey çok güzel tebrik ederim
Çok mutlu olun inşallah, darısı da 8 gün sonra başıma :18: