- Konu Sahibi umitcicegim
-
Günaydin kizlar, dünki diyetim iyi gecmedi demisdimaksam cay lada cerez atisdirdim cünkü
Bugün ise kahvaltidan önce spor salonuna gittim 30 dak epileptik bisiklet yaparak 310 kalori yakdim, sonrasinda ise 1 ic bacak egzersizi, 2 göbek egzersizi ve 1de ic kol egzersizi yapdim --> bunlar agirlik calismasi (az yapiyorumki kas olusmasin die) 5 aydir spor yapdigim halde hic kilo vermedimhatta 3 kg kadar aldim
Bugünki kahvaltim ise:
2 yumurta, 1 kk dan fazla idi tahminen beyaz peynir, 10 zeytin, domates, kirmizi paprika, avucumun ortasi kadarda pide yedim ve tabiki sekersiz cay... bugün baya acikarak yapdim kahvaltiyi ..
umarim bundan sonrasi iyi gecer..
birbirimize destek olabiliriz canim :) bende cok iradeli ve azimli degilim.. daha dogrusu olmuyor diye sinirleniyorum.. kilo vermiyorum diye moralim bozuluyor.. hep bir ümitsizlik vs..
o yüzden destek olabiliriz :)
su an evden cikmam lazim.. umarim bugün de bozmam diyeti... görüsmek üzere.. mutlu günler :)
ARA: 3 Ceviz 2 kuru kayisi, 1 büyük fincan nescafe (tadlandirici ile)
ARA: 3 Ceviz 2 kuru kayisi, 1 büyük fincan nescafe (tadlandirici ile)
birinin beni kontrol etmesine ihitiyacım var galiba yaparsın demesine moralim bozulunca yiyorum resmen ama bir ay sonra düğünler başladığında çok pişman olacağım hiçbirşeyi kendime yakıştırmayacağım canan karatay hocanın iki kitabını aldım okudum sanırım onu yapmaya başlayacağım hiç ekmek yok onda da billemedimki ne yapayım
Karatay diyetini bende denedim canim, malesef umdugum gibi bende sonuc vermedi.. ekmek, makarna vs. yemedigim halde hic kilo vermedim ondada .. oysaki cogu kisi cok güzel sonuclar aldigini okudum..böyle seylerde isde cok moralimi bozuyor.. neden bende olmuyor, neden bende kolay kilo veremiyorum diye üzülüyorum bu gibi sebeplerden dolayi motivasyon ve morale ihtiyacim var.. ins veririz, inanmak lazim.. ama dogrusu ben kedime cok inanmiyorum artik, ama yapmak zorundayim, hic bisey yapmaz, yani sporu biraksam misal kilo alir basini gider.. bugünki listemdende cok memnun degilim dogrusu.. hep böyle oluyor.. yani aile icinde sanki daha zor oluyor diyet yapmam.. bizde 2 ögün yenilir.. yemekler bildiginiz yagli fln.. yani anne babada da kilo sorunu var.. bende bu sekil daha zor oluyor belki diyet yapmam.. bilmem anlatabildimmi? yani yemeklerde en azindan az yagli olmali..
bir süre kendime ayri yemek yapmidim, ama oda cok zor oluyor.. evde ayri yemek yapmak olmuyor yani..
öncelikle hoş geldinben sana yardımcı olablirim kilo vermenn tek yolu boğazını kesmek sana söylüyüm
Slm tubishim, hosbulduk canim, inan cok memnun olurum, yardimci olursaniz bana.. :)
ne demek başlıca kurallar kilo vermek için
1 şekeri kaldır
2 unu
3 tuzu
spor hareket
bie istiyceksin bozmak yok diyetinibende yemeği çok severim ama :2:
ins cnm, elbette hep cok diziplinli oldum diyemem.. ama cok dikkatli oldugum dönemlerde bile, kilolar gitmiyor.. gitsde cok zor ve gidim gidim. kendimi bildim bileli ugrasmakdan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?