- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
- Konu Sahibi umitcicegim
-
Yok cnm ekmek bir parça yedim.. Kızlar siz hep aynı kiloda çıkıyormusunuz? Benm kilom oynuyor 87-89 arası. Bundan iki gün önce 87,1kg gelmişdim. bugün 88kg geldim.. Bazen haftada tartılıyorum yine öyle oluyor, ama genelde birkaç güne tartılırım duramıyorum çünki takıntı olmuş bende.
Bu arada bugünki kahvaltım: 1tabak soganlı kıymalı yumurta, çeyrek dilim tam tahıllı ekmek (1dilimin 50-60 gr arası olduğunu söylemişdim) şekersiz çay...
Bir soru daha porsionları nasıl ayarlıyorsunuz? Yani tabaklarda boy boy kaselerde :) içine az yemek koyma imkanında var çokda.. :)
Güzel ve basarili bir hafta diliyorum hepimize kizlarr :)
Bugün yine kahvaltidan önce spora gittim 40 dak epileptik bisiklet ve birkac egzersizimi yapdim
saat 10da kahvalti: 1 dilim tam tahilli ekmek, 1 yumurta ile mantar sote, 7 zeytin, 1 domates, sekersiz cay
bence bısey olmaz takma kafana.arada olur bole kacamaklar.bende her pazartesı annemın yemeklerını yıyerek bozuyorum mesela yarın :) nesye canım ekmek yememıssındır umarım bunların yanında? bugun yarım saat daha fazla spor yapar telafı edesın merak etme
süpertebrikler
Gecen bir bucuk günü yazmadim ama bugünki kahvaltim
1 tabak soganli kiymali 1 adet yumurta, bir dilim cavdar ekmegi 6 zeytin, sekersiz cay
Kahvaltidan önce spor, yine 40 dak epileptik bisiklet ve birkac egzersiz
Kahvalti: 1 dilim tam tahilli ekmek, peynir, domates, 7 zeytin, cay.. ve 1,5 (avuc icim büyüklügünde yani) adet hamur kizartmasi yedim yinede durmadim
sizinde anneniz siz diyeteyken böyle sevdiginiz seyler yapiyormu? :) cook nadir yapar bazi seyleri... ama nedense hepde bnm diyete basladigimi bulur :))
ARA: 1 muz, 1 armut, kahve
Yemekde: 1 dilim ekmek, kuru domates ve patlicanli kiymali oturtma gibi bir yemek, 5-6 kasik yogurtlu erisde
bugün cok acikdim, bilmiyorum neden..
Bgn tartildim kilom aynı 87,4 kg hatta en düşük 87,1 kg gelmişdim gecen hafta...
Bgn spor düşünmüyoum, baya yoruyor çünkü beni... Kaslarım ağriyor...
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, yumurta salatası, peynir, 4 zeytin, çay...
ühü ühüüü( ben zor kilo veririm.. hic basarmam tabi bu isi... yine napdim ben? (
ne güzel bsy yememisdim bu saate kadar.. midem kazindi mutfaga süt iceyim diye girdim.. hem hafif.. hem biraz basidir diye..
ee peki napdim?? dolma yedim yine1-2 derken koca bir tabak yemisimdir kesin...
ve yerken bilinc altimda söyle bir cümle vardi: "yemeyincede vermiyorum kilo, dikkatli oldugumda da vermiyorum.. kendimi kasiyorum anca" gibi
birisi beni dövmeli .. dövmeli...(
ühü ühüüü( ben zor kilo veririm.. hic basarmam tabi bu isi... yine napdim ben? (
ne güzel bsy yememisdim bu saate kadar.. midem kazindi mutfaga süt iceyim diye girdim.. hem hafif.. hem biraz basidir diye..
ee peki napdim?? dolma yedim yine1-2 derken koca bir tabak yemisimdir kesin...
ve yerken bilinc altimda söyle bir cümle vardi: "yemeyincede vermiyorum kilo, dikkatli oldugumda da vermiyorum.. kendimi kasiyorum anca" gibi
birisi beni dövmeli .. dövmeli...(
Moralim yerlerde su an.. kendim ettim kendim buldum misali... sinirliyim kendime...
kizlar dogru söyleyin yazdiklarimdan.. bu güne kadarda aslinda cok yemisim dimi?? ooff fofff..
Günaydin kizlar,
gece sinirden uyuyamadim saatkendi kendime kizdim, düsündüm, icim karardi da karardi yani kisaca...
Bugün spora gitmedim, burda kar yagmis gece, sonra gitmeye calisacagim, gidebilirsem yani.
Bugün kahvaltida:
4 kasik yulaf ezmesinin icine 1 incir dogradim, ceviz koydum, tarcin ve 1 tatli kasigi bal koydum sütle birlikde onu yedim.
sonra cay icdim, biraz peynir ve domates yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?