çiçeğin günlüğü

arkadasım merhaba bende dıyetteyım. sana bır kac onerım var.kahvaltıda ıkı yumurta 10 zeytın ve el kadar peynır bence cok fazla uste bırde borek bence porsiyonları azalt.aksamları genelde salata corba yoğurt gıbı seyler tuket.aralarda acıkırsan yanında meyve gotur okula falan.yesıl cay tuket bol bol. arada acıktıgında 4 5 tane badem ye mesela yada leblebi.. bende bole yapıyorum arkadasım senınde kararlı olman lazım.kolaylıklar dılıyorum

ne demek bebğim :) tanışalım arkadaş yoldaş olalım kilo verme yolunda :
menüne gelince 10 zeytin çok
börek miiiiii
böreği çıkar
benimde var tabiki 70 olup bana herşey yakışlıra katılıcam

evt börek hata idi, ben bir anlik böyle kontrolsüz yiyorum. bugün arada 1 portakal 4 hurma ve yinde avucumun ici kadar börek yedim yani acikinca atiyorum bsyler.. birde dedigim gibi bizde 3 ögün düzenli yenilmiyor. evde az kisi oluncada bekliyorsun herkesi fln, beraber yensin yemek diye. yada yemek hazir olmuyor vs. o aralarda isde böyle saldiriyorum

2 yumurta ve peynir evt hakli olabilirsin cnm, bilgin icin tsk ama ben onu Karatay hocaya göre yedim. onun kitabini okumusdum. Canan hocaya göre kahvaltida yanlis olan börekdi, onun yerine 1 cay bardagi ceviz fln yemem gerekiyordu. ve meyveyide sabah kahvaltida tavsiye ediyor.
okula fln meyve götürüyorum, ama beni meyve tok tutmuyor, aksine acikiyorum.. özellikle elma yedigim zaman.

Kendimi simdi yine kötü hissettim börek yedigim icin daha cok. aksamada corba var, mercimek ve bugday ile yapilan bizim yöreye göre bir corba. Merak ediyorum, sizin ailede 3 ögün yemek yeniyormu? bizde bir kahvalti yapiliyor, bir ögün daha.. baska bir ögün yok. bizimkiler dikkat etmez pek, yani meyve cay ile cerez vs. tüketirler. bende birinde yemiyorsam benimde kacaklarim oluyor off off napicam ben yaa

senın evdekılerden kendını bıraz soyutlaman lazım muhakkak kı onları gorup yemek ıstıceksın.ama abartma sadece tadına bak ve dur mesela.bende calısıyorum yanlız kalıyorum lojmanda. ole her ıstedıgımı yeme sansım olmuyo malesef.ogle ve sabahları personel yemekhenesınde yıyorum mecbur ne pıstıyse ondan yanı.ekmek kahvaltı dısında hıc yemıyorum. mesela bugun oğlen hıc de sevmem ama mercimek vardı bır ıkı kasık ondan bıraz bulgur pilavı bıraz salatat okadar aksamda salata ve corba yapcam kendıme. duzenlı dıyet lıstesı yapacak ortamım musaıt degıl anlayacagın bende bole denıyorum

kaçaklarını meyve ile yap ben öyle yapıyorum bebğim
ben gece 10 kadar çalşıyorum bazı günler o günler 3 te yiyorum daha da yemiyorum eve geldiğimde sadece meyve mesele

saat 16:30da yemegi yedik: 1 orta boy tabak (3 kepce) mercimekli bugdayli corba, 6 kasik Madımak yemegi, 2 kasik yogurt ve salata.
2nizede tsk ettim kizlar.. günlügününüz linkini yollarsaniz sizede bakmak isterim :)
umarim gün ve gün daha iyi gecer diyetim..

kaçaklarını meyve ile yap ben öyle yapıyorum bebğim
ben gece 10 kadar çalşıyorum bazı günler o günler 3 te yiyorum daha da yemiyorum eve geldiğimde sadece meyve mesele

Tubishiimm ben forumu pek cözemedim ne smiley ler görebiliyorum yazarken, nede arkadaslik talebini kabul edebildim. Hala bildiri olarak gösteriyor

Ve bugünki kahvaltim 2 haslanmis yumurta, 1 dilim (50-60gr) tam tahilli ekmek, sekersiz cay,

Bugün tartildim 87,1 kg geldim :) ödemlerim vardi saniyorum, bunu kilo vermis olarak saymiyorum, cünkü kilom 87-89 arasi oynuyordu genelde. söyle 84 filan olayimda kilo verdigime inanayim AMAA grammlar bile beni mutlu ediyor :) ee zor verirsen böyle oluyor isde :)

neden öyle olduki yaaaa :44:
kahvaltın güzel ama 2 yumurta fazla bebeğim

Kendimi cezalandirdim ve psikolojik olarak rahatladim.. :) spora gittim 40 dak epileptik bisiklet yapdim 400 kaloriyakdim.. Bnm cüssem normal cnm hepsi gobekde birikmis :) kiyafetlerle kapatabiliorum ama herseyide bulamiyorum tabiki :) ins sizle kilolardan kurtulurum. Su an cokda guzel yapdim söylenemez tabi.. Birde almanyaya gitmeyi dusunuoz umarim en azindan kilomu koruyarak geri donerim

Kahvalidan önce spor: 35 dak epileptik bisiklet =350kalori, azda karin ve ic bacak egzersizi yapdim

Kahvalti: 1dilim tam tahilli ekmek, peynir, 6 zeytin, domates, biber, sekersiz cay

Ooofff offff.. ben kendimi kontrol edemiyorum, cok mu iradesizim?
bugün güne güzel basladim.. sonrasini yazmaya utaniyorum

Bugün misafir geleceginden haberimiz vardi, ben kahvaltimi gec yapdim öncesine spora gittigim icin 11de kahvalti yapdim.. sonra arada 1 fincan kahve 1 muz 1 fincan yesil cay icdim... yemegi yapdik, bekliyoruz misafir gelecek. bekliyoruz gelecek...
sonra acikdim midem kaziniyor, annem meyve yiyordu 1 dilim elma 1 dilim portakal yedim ve acikligimi güya gecsin diye bir bardakda diyet süt icdim. neyse misafirler geldi ama babamlari bekliyoruz, bense acikdim mutfakda saldirdim yine 2 kuru kayisi 2 kuru incir ceviz fln yedim.. neyse sonrasinda babamlar geldi.. yemekde güzelce oturdum yedim porsiyonlar bence cok kücük dgldi.. corba, pilav, yesil fasulye, et sote salata yedim .. arada badem de yemisdim.. onu gecmeyim
yani anliyacaginiz yemegi 6da anca yedik..
siz böle durumlarda napiyorsunuz.. off allahim ben neden diyet yapamiyorum?? neden neden neden..

bence bısey olmaz takma kafana.arada olur bole kacamaklar.bende her pazartesı annemın yemeklerını yıyerek bozuyorum mesela yarın :) nesye canım ekmek yememıssındır umarım bunların yanında? bugun yarım saat daha fazla spor yapar telafı edesın merak etme

Yok cnm ekmek bir parça yedim.. Kızlar siz hep aynı kiloda çıkıyormusunuz? Benm kilom oynuyor 87-89 arası. Bundan iki gün önce 87,1kg gelmişdim. bugün 88kg geldim.. Bazen haftada tartılıyorum yine öyle oluyor, ama genelde birkaç güne tartılırım duramıyorum çünki takıntı olmuş bende.

Bu arada bugünki kahvaltım: 1tabak soganlı kıymalı yumurta, çeyrek dilim tam tahıllı ekmek (1dilimin 50-60 gr arası olduğunu söylemişdim) şekersiz çay...

Bir soru daha porsionları nasıl ayarlıyorsunuz? Yani tabaklarda boy boy kaselerde :) içine az yemek koyma imkanında var çokda.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…