- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
- Konu Sahibi umitcicegim
-
Bugün kahvaltimi karatay usulü yapdim:
2 yumurta, 1 avuc beyaz peynir, 10 adet zeytin, sekersiz cay, 1/2 dilim (elimin ortasi büyüklügünde) peynirli börek, az domates, paprika.. Kahvaltimi bu sekil yapinca, daha düzgün doyuyor ve daha cabuk acikmiyorum.
Ara: su an 1 fincan nescafe iciyorum
Pazartesi rglden cikmisdim, pazar ve pazarteside cok yemisdim,.. birazda ödem mi vardiki diye düsünüyorum, cünkü bugün midem indi, yani siskin olmam bile moralimi bozabiliyor :) bugün kendimi iyi hissediyorum :))
tubishim sanada tsk ettim, cok mutlu oldum bir takipcim olmasina :)) seninde günlügün varmi?
arkadasım merhaba bende dıyetteyım. sana bır kac onerım var.kahvaltıda ıkı yumurta 10 zeytın ve el kadar peynır bence cok fazla uste bırde borekbence porsiyonları azalt.aksamları genelde salata corba yoğurt gıbı seyler tuket.aralarda acıkırsan yanında meyve gotur okula falan.yesıl cay tuket bol bol. arada acıktıgında 4 5 tane badem ye mesela yada leblebi.. bende bole yapıyorum arkadasım senınde kararlı olman lazım.kolaylıklar dılıyorum
Kendimi simdi yine kötü hissettimbörek yedigim icin daha cok. aksamada corba var, mercimek ve bugday ile yapilan bizim yöreye göre bir corba. Merak ediyorum, sizin ailede 3 ögün yemek yeniyormu? bizde bir kahvalti yapiliyor, bir ögün daha.. baska bir ögün yok. bizimkiler dikkat etmez pek, yani meyve cay ile cerez vs. tüketirler. bende birinde yemiyorsam benimde kacaklarim oluyor off off napicam ben yaa
kaçaklarını meyve ile yap ben öyle yapıyorum bebğim
ben gece 10 kadar çalşıyorum bazı günler o günler 3 te yiyorum daha da yemiyorum eve geldiğimde sadece meyve mesele
Tubishiimm ben forumu pek cözemedimne smiley ler görebiliyorum yazarken, nede arkadaslik talebini kabul edebildim. Hala bildiri olarak gösteriyor
Ve bugünki kahvaltim 2 haslanmis yumurta, 1 dilim (50-60gr) tam tahilli ekmek, sekersiz cay,
Bugün tartildim 87,1 kg geldim :) ödemlerim vardi saniyorum, bunu kilo vermis olarak saymiyorum, cünkü kilom 87-89 arasi oynuyordu genelde. söyle 84 filan olayimda kilo verdigime inanayim AMAA grammlar bile beni mutlu ediyor :) ee zor verirsen böyle oluyor isde :)
adın ne yaş meslek nerdenAra: 1 portakal bir fincan kahve
adın ne yaş meslek nerden[/QUOTE
29 yasindayim, master ögrencisiyim, viyanadan :)
Öglen: 1 kase mercimekli bugdayli corba
aksam: 1 tabak corba, 4 kasik firinda brokoli, salata
bugünki yemeklerden pek memnun degilim yani anneden yapilan menü pek dogru dgldi. misafir bekliyoruz, gelmezlerse spora gitcekdimyemek den 1 saat sonra gidebilirim anca, ama o zamanda misafir gelmis olur
adın ne yaş meslek nerden[/QUOTE
29 yasindayim, master ögrencisiyim, viyanadan :)
Öglen: 1 kase mercimekli bugdayli corba
aksam: 1 tabak corba, 4 kasik firinda brokoli, salata
bugünki yemeklerden pek memnun degilim yani anneden yapilan menü pek dogru dgldi. misafir bekliyoruz, gelmezlerse spora gitcekdimyemek den 1 saat sonra gidebilirim anca, ama o zamanda misafir gelmis olur
ben küçüğümama cüssem büyük 19 yaşınayım istanbuldan viyanada ne mastırı yapıyorsun
ooo süpermiş psikoloojiömizi düzeltirmisinPsikoloji masteri yapiyorum tubisim.. :)
Ooofff offff.. ben kendimi kontrol edemiyorum, cok mu iradesizim?
bugün güne güzel basladim.. sonrasini yazmaya utaniyorum
Bugün misafir geleceginden haberimiz vardi, ben kahvaltimi gec yapdim öncesine spora gittigim icin 11de kahvalti yapdim.. sonra arada 1 fincan kahve 1 muz 1 fincan yesil cay icdim... yemegi yapdik, bekliyoruz misafir gelecek. bekliyoruz gelecek...
sonra acikdim midem kaziniyor, annem meyve yiyordu 1 dilim elma 1 dilim portakal yedim ve acikligimi güya gecsin diye bir bardakda diyet süt icdim. neyse misafirler geldi ama babamlari bekliyoruz, bense acikdim mutfakda saldirdim yine2 kuru kayisi 2 kuru incir ceviz fln yedim.. neyse sonrasinda babamlar geldi.. yemekde güzelce oturdum yedim porsiyonlar bence cok kücük dgldi.. corba, pilav, yesil fasulye, et sote salata yedim .. arada badem de yemisdim.. onu gecmeyim
yani anliyacaginiz yemegi 6da anca yedik..
siz böle durumlarda napiyorsunuz.. off allahim ben neden diyet yapamiyorum?? neden neden neden..
bence bısey olmaz takma kafana.arada olur bole kacamaklar.bende her pazartesı annemın yemeklerını yıyerek bozuyorum mesela yarın :) nesye canım ekmek yememıssındır umarım bunların yanında? bugun yarım saat daha fazla spor yapar telafı edesın merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?