- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.220
- 898
- Konu Sahibi guneshergundogar
Allah ıslah etsin sizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SenideAllah ıslah etsin sizi.
Aman ne komik ne komikDertler derya olmus bende bir sandal'ın sözlerini yazarak konu açan hanim ablaymış bu uye![]()
Evliyken başkalarına aşık olup sizin durumunuza düşersem etsin tabiiSenide
Burnun koku almıyo demekkiBaşlık felaket ergen kokuyor. Yaşınız kaç?
Ozaman Umarım basına gelir aynısıEvliyken başkalarına aşık olup sizin durumunuza düşersem etsin tabii
evliyken evli sevgiliniz için mi üzülüyorsunuz bi de anne olacaksın değil miOzaman Umarım basına gelir aynısı
Insanlarla dalga gecmek cok zevk verici demi Allahın ergeniSenin kafa hayırlısıyla going to bacım, üşenmeyen eskileri de okusunAcil psikiyatri kliniği ve dramatik facebook sayfalarından uzaklaşmanızı tavsiye ediyorum. He bir de konu açtıysanız her yoruma katlanacaksınız , kimseyi terbiyesizce kovma lüksünüz yok sayın drama queen
Haksız beddua sahibine dönerOzaman Umarım basına gelir aynısı
Sen cok mu akıllısın yuru git surdanevliyken evli sevgiliniz için mi üzülüyorsunuz bi de anne olacaksın değil mi
beddua etme millete ede ede ne hale gelmişssin daha akıllanmamışsın
Karakter meselesiOzaman Umarım basına gelir aynısı
Kınadığını yaşa diyorum beddua değilHaksız beddua sahibine döner![]()
yo niye gideyim yorum istiyorsun bende yapıyorum çocukların nasıl onlara da sevgilin evlendi diye saldırıyor musun ?Sen cok mu akıllısın yuru git surdan
Tavrınız tarzınız çok kaba.. Ne yapalım ne diyelim size kocanızı aldatıp başkaları için burda konu açtıniz diye size alkış mı tutalım ?Ozaman Umarım basına gelir aynısı
He he yemisim karakterini klavye aslanıKarakter meselesiinsanın karakteri iyiyse başına gelmez boşuna beddua etme bence
Yaptıklarıma destek bekledigimi nerden cıkardın ben gecmeyen acıyla nasıl basedilir diye sordum gecmis konuları değilTavrınız tarzınız çok kaba.. Ne yapalım ne diyelim size kocanızı aldatıp başkaları için burda konu açtıniz diye size alkış mı tutalım ?
Nasıl cevaplar isterdiniz?önceden yazsaydınız keşke.
Burdan yaptıklarınızı destekleyen çıkmaz!
He he yemisim karakterini klavye aslanı