- 1 Eylül 2014
- 26.124
- 30.490
- 798
- 35
- Konu Sahibi guneshergundogar
Ne aşkmış
Filmlerde olur sanırdım.
Filmlerde olur sanırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dansöz mü oynatsin diyosun yaniBilmem hiçbir erkeğin acısını konu açacak kadar önemsemedim. Canım da yandı, ağladım da ama ben gururlu biriyim, özellikle o kişi hayatına mutlu mesut devam ediyorsa; ben de iki gün ağlar üçüncü gün dansözlü mekanda rakı içerim. Hayatıma devam ederim. Kaldı ki yakınlarından birinin ölüm acısını tatmış birine bu acılar vız geliyor tırs gidiyor. Acı yarıştırmak değil amacım;ama bir de bu açıdan bakın derim. Hayat rutininize devam edin, sosyalleşin, hayat devam ediyor diyin.
Burnun koku almıyo demekki
Merhaba, tavsiye veriyorum tedavi olun. Ciddi bir sinir probleminiz ve takıntınız var. Keşke konu sahibinin üyeleri konudan men edebilme özelliği üyelere de gelse, konu sahibini konudan men edebilsek keşke. Böyle insana hiçbir şey söylenmez arkadaşlar, afedersiniz b.k taş olayı gibi sıçrar her yere. Şu kadar yazdığım için bile kendime kızdım ama uslubünüz beni aşırı irrite etti, yazmasam duramazdım.hadi ya oylemi sen herkesle sevisiyon heralde
birini unutmak isteyince
Hangisi için çekiyorsunuz bu aşk acısınıSana yuklenmek istemiyorum cunku anlıyorum eşim terkettikten sonra çocuklarla aile evine sığınmak zorunda kalınca
Yasadıklarımın acısını ağırlığını taşıyamadım boşluktan azcık sevgi ilgi gormek icin yalan 2 adama inandım biri bosancam davamız var deyip kandırdı geri eşine döndü
Diğeri de zevki icin kullanıp attı
Cok dikkat et derim ortalık bosanan kadından yararlanmaya calısan avcı erkek dolu
yıllardır bitmeyen mi?Acı nasıl geçer bitmeyen aşk acısı geçmişin acısı unutamadığın, kaybettiğinin acısı nasıl geçer?
Yıllardır bitmeyen kalpteki acı nasıl biter nolur biri yardım etsin bana
evliyken evli adama aşık olan kadınlara çok iyi yapmışsın canım aşkına saygı duyuyorum mu demeliydik?Kınadığını yaşa diyorum beddua değil
Hayatınıza unutup başka birini alin ve geçmişe çizgi çekinAcı nasıl geçer bitmeyen aşk acısı geçmişin acısı unutamadığın, kaybettiğinin acısı nasıl geçer?
Yıllardır bitmeyen kalpteki acı nasıl biter nolur biri yardım etsin bana
çiçek açan kalbi nasıl soldurulmuş kurutulmuş bunu anladıysan bana da anlat lütfen.bir de bahçeleri bahar görmeyecekler kimler?Öffff bu ne çirkin bir üslup böyle.Haliniz içler acısı,millete laf yetiştireceğinize gidin tedavi olun.
Onu hanımefendi açıklasın bir zahmet,belli ki edebi yönü çok zenginçiçek açan kalbi nasıl soldurulmuş kurutulmuş bunu anladıysan bana da anlat lütfen.bir de bahçeleri bahar görmeyecekler kimler?![]()
Cidden bu nasıl bir kafadır yaOzaman Umarım basına gelir aynısı