• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek açan kalbimi kuruttunuz Bahçeleriniz bahar görmesin

Bilmem hiçbir erkeğin acısını konu açacak kadar önemsemedim. Canım da yandı, ağladım da ama ben gururlu biriyim, özellikle o kişi hayatına mutlu mesut devam ediyorsa; ben de iki gün ağlar üçüncü gün dansözlü mekanda rakı içerim. Hayatıma devam ederim. Kaldı ki yakınlarından birinin ölüm acısını tatmış birine bu acılar vız geliyor tırs gidiyor. Acı yarıştırmak değil amacım;ama bir de bu açıdan bakın derim. Hayat rutininize devam edin, sosyalleşin, hayat devam ediyor diyin.
Dansöz mü oynatsin diyosun yani :KK53:

Burnun koku almıyo demekki

hadi ya oylemi sen herkesle sevisiyon heralde
birini unutmak isteyince
Merhaba, tavsiye veriyorum tedavi olun. Ciddi bir sinir probleminiz ve takıntınız var. Keşke konu sahibinin üyeleri konudan men edebilme özelliği üyelere de gelse, konu sahibini konudan men edebilsek keşke. Böyle insana hiçbir şey söylenmez arkadaşlar, afedersiniz b.k taş olayı gibi sıçrar her yere. Şu kadar yazdığım için bile kendime kızdım ama uslubünüz beni aşırı irrite etti, yazmasam duramazdım.

Tamam konu sahibinin uslubu cok kotü ama iyi kötü bi konu actı, destek istiyor ne kadar desteklenecek bir yanı olmasaa da.

Konu sahibi, yüregine taş bas otur her acı geciyor

Herseyin ilacı zaman. Zamanla geçmeyen hiç bir acı yok. Kendinizi sevin ve hiç kimsenin sizden değerli olmadığını unutmayın. Ben hiç aşk acısı çekmedim ama çekeni yakından gördüm, yaşamayan bilemez ve anlayamaz. Umarım gönlünüzde hep geni bir çiçek bahçesi açar.

Sana yuklenmek istemiyorum cunku anlıyorum eşim terkettikten sonra çocuklarla aile evine sığınmak zorunda kalınca
Yasadıklarımın acısını ağırlığını taşıyamadım boşluktan azcık sevgi ilgi gormek icin yalan 2 adama inandım biri bosancam davamız var deyip kandırdı geri eşine döndü
Diğeri de zevki icin kullanıp attı
Cok dikkat et derim ortalık bosanan kadından yararlanmaya calısan avcı erkek dolu
Hangisi için çekiyorsunuz bu aşk acısını :işsiz::işsiz:
1 numara mı
2 numara mı ?

Kimin acısını çekiyorsunuz biraz detaylı anlatsanız? Aşk acısı çekmedim, bilmiyorum ama hiçbir aşk acısının sonsuza kadar sürmeyeceğini düşünüyorum. Sürüyorsa da kişi bile isteye sürdürüyordur.

Back
X