• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek açan kalbimi kuruttunuz Bahçeleriniz bahar görmesin

yo niye gideyim yorum istiyorsun bende yapıyorum çocukların nasıl onlara da sevgilin evlendi diye saldırıyor musun ?
Saldıranlar burda sende saldırganlarsan birisin
Gecmis konulardan insanı ignelemekten baska ne bilirsinki sen

Unutamadığın kişi şu an nerede? Ne yapıyor? Hayatına devam etmiş mi? Unutmuş mu seni?
Eğer o seni unutup yoluna devam ettiyse sende devam edebilirsin gayet.
Seni düşünmeyeni sen ne diye düşünüp hayatı kendine zindan edesin ki?
Senin yerinde olsam böyle düşünüp kendi kendimi o kişiye karşı kinlendirip böylelikle acımı yenmeye çalışırdım.

Yaptıklarıma destek bekledigimi nerden cıkardın ben gecmeyen acıyla nasıl basedilir diye sordum gecmis konuları değil
Geçmeyen acı diye bir şey yoktur.. Biz kafamızda büyütürsek bitmez.

Öyle acılar yaşarsınız ki Aşk acısı falan hikaye olur. Dilerim daha beterini yaşamazsınız.

İyi bir desteğe ihtiyacınız var ve bir uğraşa..

Bilmem hiçbir erkeğin acısını konu açacak kadar önemsemedim. Canım da yandı, ağladım da ama ben gururlu biriyim, özellikle o kişi hayatına mutlu mesut devam ediyorsa; ben de iki gün ağlar üçüncü gün dansözlü mekanda rakı içerim. Hayatıma devam ederim. Kaldı ki yakınlarından birinin ölüm acısını tatmış birine bu acılar vız geliyor tırs gidiyor. Acı yarıştırmak değil amacım;ama bir de bu açıdan bakın derim. Hayat rutininize devam edin, sosyalleşin, hayat devam ediyor diyin.

Üç beş hormonu, böylesine komik bir edebiyata dönüştürerek "Acı çekiyorum" diye inlemek de ne bilim... İnsan, aklından bu kadar feragat etmemeli. Bir de evliymişsiniz sanırım, öyle okudum. Yasak/imkansız olunca daha bi harlı oluyor, daha bi acı sosu bol filan ha? Boşandınız mı yoksa? Ahshs ya işleye işleye bitiremedikleri ucuz romantik filmler gibi. Bi sevişin geçer ahssh

Üç beş hormonu, böylesine komik bir edebiyata dönüştürerek "Acı çekiyorum" diye inlemek de ne bilim... İnsan, aklından bu kadar feragat etmemeli. Bir de evliymişsiniz sanırım, öyle okudum. Yasak/imkansız olunca daha bi harlı oluyor, daha bi acı sosu bol filan ha? Boşandınız mı yoksa? Ahshs ya işleye işleye bitiremedikleri ucuz romantik filmler gibi.
Duygusuzsun demekki anlamadıgına gore! Bosandım ben evli degilim

Duygusuzsun demekki anlamadıgına gore! Bosandım ben evli degilim

Robot muyum da duygularım olmasın? Yok artık ahsh.
Her normal insan kadar duyguluyum da, kontrolü onlara bırakacak kadar aklımın iplerini salmıyor ve dramatize etmiyorum sadece, sizin aksinize. "Çiçeğimi soldurdular, bahçenize zeval gelsin sizin de" filan, allaseniz, liseli ergen işi şeyler.

Şu en büyük aşk bizimkiydi, en çok biz sevdik, acım da askım gibi büyük olacak gibi gibi düşüncelerden zevk alıp bunu bile isteye yaşamayı seçersen geçmez tabi.
En büyük başarın birini çok sevmek olmamalı baska marifetlerinde vardır onları bul ve yasa
ben de o kafayı hiç anlamıyorum.
sanki birini deliler gibi sevmek, her şeyin üstünde tutup sevmek, tüm hayatını ona entegre etmek, aile arkadaş kim varsa silip yok etmek, hayatından uzaklaştırmak gibi şeyler yapıp yapıp ilişki bitince de amaaa çok sevdim bilmem ne diyerek övünen insanları anlamıyorum.
var böyle tanıdıklarım.
yahu salak, kendinden geçmişsin elin çükübik'ini hayatının ortasına laap diye oturtucam diye, tek bir dostun kalmamış çevrende, işinden gücünden, hayallerinden olmuşsun bi de marifet gibi anlatıyorsun bunu millete demek lazım onlara, yok şöyle severim yok böyle severim, bi severim içinden geçerim havaları. noluyor ya? insan aşk ve seksten ibaret değil ki. gün 24 saat, bir yıl 365 gün. neler neler sığar yani.

Aman ne komik ne komik
Gulmedim zaten agladim farkindaysaniz:KK42:
Çok içlendim. 🥲🥲🥲🥲

Mantikli hicbir oneriye cevap yazma zahmetinde bulunmayin sakın.

Sadece bu tarz yorumlara cevap verin emi?

Yoksa "herkes benimle ugrasiyor" diye aglayamazsiniz.

Siz bu hayatın kurbanısınız çünkü, hep aglamaniz gerek. Buyuk ask acilari, buyuk kayiplar, hep yanlis adamlar... Bir tek sizin gibi kurbanlarin basina gelir.

Back
X