• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cicek yaptirip gelmis.. beni tekrar goturdu.. salak kafam.

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Canlarimm son konum dedikten sonra hemen gelisen bu olay icin tekrar konu actim. Cunku sizden baska akil danisacagim kimsem yok. Ben duygusal yaklasiyorum mantikli dusunemiyorum lutfen kusuruma bakmayin.

Esim geldi elinde cicek.. oturdu biraz dedi ki ablam kalmaya gelmeyecekmis merak etme. Vazgecmis ablam dedi. Bende gelmesin demedim ki ben neden,merak edeyim. Annemin yanindaki konusmalari bu sekilde oldu. Gayet sakin guleryuzlu neseli ve asikmis,gibi pismanmis gibi konustu..
Oturduk cay ictik . Sonra tam kalkarken babama dediki karimi goturebilir miyim konusrak halletmek istiyorum sorunlarimi.

Babamda dediki biz hic bi zaman yikici taraf olmadik keske isteriz duzelin iyi olun ortada bebeginiz,var dedi. Annem de nasil mutlu oldu git bakalim duzelir bak gorumcende gelmiyomus rahatca konusun anlasin dedi.
Peki dedim. Tamam. Insallah hayirlisi olur dedim hazirlandim ciktim geldim.
Eve gelene kadar guluyor konusuyordu buda beni umutlandirdi duzeldi eskisi gibiyiz diye sevindim. Bende mutlu oldum.

Eve girdik sonra ben ciceklerimi vazoya yerlestirdim geldim yanina oturdum.
Bilezikler nerde lan dedi:KK57:
Bende gecenin birinde napicaksin ki bilezikleri dedim. Yarin satacam borclarim var dedi. Aldi birini sonra birdaha da yuzume,bile,bakmadi.,

Sen,beni,bilezikler icin mi getirdin yani dedim. Hayir,ne alakasi,var seni,seviyorum dedi. Kac haftalardir ayriyiz sordugun ilk sey bielzikler oldu dedim.,uzatma dedi.,
Yine,dirdira,basladin dedi., bana,biraz zaman,ver dedi bir ay iki ay uc,ay... bilmiorum ustume gelme dedi.
Sana,zaten,zaman vermistim bende,ailemin yaninda kaliyordum cok da iyiydim niye,getirdin beni madem boyle yapacaktin dedim. Hayir,orda deil burda,kalacaksin burda benim duzelmemi bekleyeceksin dedi. (Utu camasir bulasik mecbur biri,lazim eve) sanirim bunlar icin getirtti.
Haa bu arada dedi ablam gelmiyor rahat et dedi (annemlerde boyle konusmuyordu ablamin isi cikti gleemyecek demisti )
Ben,zaten rahatim neden boyle konusuyorsun dedim senin suratini gormeye merakli degilmis daha sonra gelip baska biyerde,kalacakmis haberin olsun dedi.
Daha fazla dayanamadim bitaraftan mide bulantilarim bitaraftan bu adamin igbe gibi acitan sozleri.. kalktim ben yatiyorum dedim gel opmeden,yatmayim dedim bunun yuzune bi guzel,tukurdum. Hadi iyi geceler dedim.

Gittim ve,uyudum .,sinirden,aglaya aglaya uyudum. Kendimi cok aptal,hissediyorum.
Az once de ise gitti giderken ne yuzume,bakti,ne,gunaydin dedi,ne konustu.
Hatta,normal,gittigi saatinden,yarim saat erken cikti..
Annemi aradim anlattim şok oldu. Ama dun oyle,degildi,dedi. Oda,agladi benim icin.

Kizmayin bana olurmu bnm ablamin ilk esinden,bi oglu var babasiz buyuttu onu bosandiklari,icin. O cocugu gorunce onun pskolojisini gorunce yuzunun gulmedigini gorunce benim cocugum oyle buyumesin diyorum oyuzden geliyorum her defasinda bu adama. Acaba duzelirmi diye.
Acaba anlar mi aile oldugumuzu diye.
Bebegi aldir,aldirma konusuna lutfen girmeyin kesinlikle dusunmuyorum onun sucu yok.

Icimde bi umut vardi. O umut bitene kadar mucedelemi surdurucem sonra zaten bukadar duygusal olmam.
Bundan,sonra ne yapayim sizce
Aksam eve geldiginde de yuzume bakmayacak tv izlicek konusmucak yemegini yiyip uyucak bi nevi beni cezalandiriyo guya. Ne yapayim :(

belki her çağırdığında gelmeseydiniz, o zaman bebeğiniz yeğeniniz gibi olmayacaktı..
boşanamazsın sen, bunu adama da hissettirmişsin..
gel deyince gelip git deyince gidiyorsun..
eve çok fazla yayılma, her an ablası gelebilir..
diğer kaç bilezik var? onları verme bari..

Günaydın.
Anladığım kadarıyla senin ailen sana sahip çıkmıyor,seni yanlarında istemiyorlar,sende meslek ve para yok,tek başına yaşayabilecek bu yüzden dönüyorsun bu adama.
Yoksa kandığını ve bu kadar saf olduğunu sanmıyorum.
Kalan bileziklerini topla,al yanına,kalkıp sığınma evine git bence...

Arkadaşım yine su şizofren kocanın peşine takılıp gittin seni devamlı takip ediyorum bu pislik sana neler yaptı hala akillanmadin pesindesin ya bende annesiz buyudum nolmus yanı gayette sağlam durdum babam sayesinde ayakta senin evladının da o mala ihtiyacı yoktu...

Canlarimm son konum dedikten sonra hemen gelisen bu olay icin tekrar konu actim. Cunku sizden baska akil danisacagim kimsem yok. Ben duygusal yaklasiyorum mantikli dusunemiyorum lutfen kusuruma bakmayin.

Esim geldi elinde cicek.. oturdu biraz dedi ki ablam kalmaya gelmeyecekmis merak etme. Vazgecmis ablam dedi. Bende gelmesin demedim ki ben neden,merak edeyim. Annemin yanindaki konusmalari bu sekilde oldu. Gayet sakin guleryuzlu neseli ve asikmis,gibi pismanmis gibi konustu..
Oturduk cay ictik . Sonra tam kalkarken babama dediki karimi goturebilir miyim konusrak halletmek istiyorum sorunlarimi.

Babamda dediki biz hic bi zaman yikici taraf olmadik keske isteriz duzelin iyi olun ortada bebeginiz,var dedi. Annem de nasil mutlu oldu git bakalim duzelir bak gorumcende gelmiyomus rahatca konusun anlasin dedi.
Peki dedim. Tamam. Insallah hayirlisi olur dedim hazirlandim ciktim geldim.
Eve gelene kadar guluyor konusuyordu buda beni umutlandirdi duzeldi eskisi gibiyiz diye sevindim. Bende mutlu oldum.

Eve girdik sonra ben ciceklerimi vazoya yerlestirdim geldim yanina oturdum.
Bilezikler nerde lan dedi:KK57:
Bende gecenin birinde napicaksin ki bilezikleri dedim. Yarin satacam borclarim var dedi. Aldi birini sonra birdaha da yuzume,bile,bakmadi.,

Sen,beni,bilezikler icin mi getirdin yani dedim. Hayir,ne alakasi,var seni,seviyorum dedi. Kac haftalardir ayriyiz sordugun ilk sey bielzikler oldu dedim.,uzatma dedi.,
Yine,dirdira,basladin dedi., bana,biraz zaman,ver dedi bir ay iki ay uc,ay... bilmiorum ustume gelme dedi.
Sana,zaten,zaman vermistim bende,ailemin yaninda kaliyordum cok da iyiydim niye,getirdin beni madem boyle yapacaktin dedim. Hayir,orda deil burda,kalacaksin burda benim duzelmemi bekleyeceksin dedi. (Utu camasir bulasik mecbur biri,lazim eve) sanirim bunlar icin getirtti.
Haa bu arada dedi ablam gelmiyor rahat et dedi (annemlerde boyle konusmuyordu ablamin isi cikti gleemyecek demisti )
Ben,zaten rahatim neden boyle konusuyorsun dedim senin suratini gormeye merakli degilmis daha sonra gelip baska biyerde,kalacakmis haberin olsun dedi.
Daha fazla dayanamadim bitaraftan mide bulantilarim bitaraftan bu adamin igbe gibi acitan sozleri.. kalktim ben yatiyorum dedim gel opmeden,yatmayim dedim bunun yuzune bi guzel,tukurdum. Hadi iyi geceler dedim.

Gittim ve,uyudum .,sinirden,aglaya aglaya uyudum. Kendimi cok aptal,hissediyorum.
Az once de ise gitti giderken ne yuzume,bakti,ne,gunaydin dedi,ne konustu.
Hatta,normal,gittigi saatinden,yarim saat erken cikti..
Annemi aradim anlattim şok oldu. Ama dun oyle,degildi,dedi. Oda,agladi benim icin.

Kizmayin bana olurmu bnm ablamin ilk esinden,bi oglu var babasiz buyuttu onu bosandiklari,icin. O cocugu gorunce onun pskolojisini gorunce yuzunun gulmedigini gorunce benim cocugum oyle buyumesin diyorum oyuzden geliyorum her defasinda bu adama. Acaba duzelirmi diye.
Acaba anlar mi aile oldugumuzu diye.
Bebegi aldir,aldirma konusuna lutfen girmeyin kesinlikle dusunmuyorum onun sucu yok.

Icimde bi umut vardi. O umut bitene kadar mucedelemi surdurucem sonra zaten bukadar duygusal olmam.
Bundan,sonra ne yapayim sizce
Aksam eve geldiginde de yuzume bakmayacak tv izlicek konusmucak yemegini yiyip uyucak bi nevi beni cezalandiriyo guya. Ne yapayim :KK43:
ailen istemiyor mu cidden seni.
tabi ki mücadele et.
çocuğun babasız büyümesin de.
ee o baba olabilecek mi bakalım.
hiç düşündün mü bunu.
döneceğin belliydi zaten eşine.
eşin ne biçim kurnaz oyuncu ve çirkefmiş ki çicek böcekle kandırıp eve getirince
sana eziyete başlamış.
senin eğitim durumun ne yaşın ne.
ileride çocuk doğunca çalışıp babakamzmısın tek başına.
bunları düşün.
ve bence tekrar dön ailenin yanına yol yakınken.

belki her çağırdığında gelmeseydiniz, o zaman bebeğiniz yeğeniniz gibi olmayacaktı..
boşanamazsın sen, bunu adama da hissettirmişsin..
gel deyince gelip git deyince gidiyorsun..
eve çok fazla yayılma, her an ablası gelebilir..
diğer kaç bilezik var? onları verme bari..
Bitane bilezik kaldi iki de set takimi.. alip .... bitaraf... koysun. Ben ne derdindeyim adam ne derdinde. Bu adamin uc milyar da maasi var. Benim hic gelirim yok ama benden ac.

Bizim kızmamıza gerek yok ki..
Siz kendi kendinize öyle bir ceza vermişsiniz ki başka bişeye gerek yok..
Laale Laale nin dediği en mantıklısı..
Sığınmaevine gidin 6 aya kadar kalabilirsiniz.. Bu arada iş bakarsınız toparlarsınız biraz kendinizi..
En azından artık sizi kullanamayacağını anlasın o kocanız olacak adam..

Bence git ve bidahada dönme.çünkü seni bilezikler için getirmiş.hiç bi çaba yok baksana.yarın birgün yine anası bacısı bişey dese yine aynı şeyi yapcak bu adam.boşuna uğraşma bu hamile halinle.hamileliğin bari rahat geçsin.

ailen istemiyor mu cidden seni.
tabi ki mücadele et.
çocuğun babasız büyümesin de.
ee o baba olabilecek mi bakalım.
hiç düşündün mü bunu.
döneceğin belliydi zaten eşine.
eşin ne biçim kurnaz oyuncu ve çirkefmiş ki çicek böcekle kandırıp eve getirince
sana eziyete başlamış.
senin eğitim durumun ne yaşın ne.
ileride çocuk doğunca çalışıp babakamzmısın tek başına.
bunları düşün.
ve bence tekrar dön ailenin yanına yol yakınken.
Ailem istemez olur mu ama hep cocuk var duzelin cocuk olacak iyi olun dediler. Bir de bu adam ailemin yaninda melek gibi davraniyor onlarda inaniyor.
Onlisans mezunuyum calisabilirim bakabilirim. Rabbim yardim eder.
Fakat ben su kafamdaki duzelir umudunu atmam lazimdi atamadim iste salaklik yaptim

Bitane bilezik kaldi iki de set takimi.. alip .... bitaraf... koysun. Ben ne derdindeyim adam ne derdinde. Bu adamin uc milyar da maasi var. Benim hic gelirim yok ama benden ac.
yani insan sormaz mı sen üç milyar yediyüz elli milyon sen bu parayı sen ne yaptın..

nazerella bu ilişkinin sonu yok.. saygı yok, sevgi yok.. hizmetçi değilsin sende.. yahu sen bu halini kendine laik görüyorsun adam tabiki sana bunları laik görür..

Ailem istemez olur mu ama hep cocuk var duzelin cocuk olacak iyi olun dediler. Bir de bu adam ailemin yaninda melek gibi davraniyor onlarda inaniyor.
Onlisans mezunuyum calisabilirim bakabilirim. Rabbim yardim eder.
Fakat ben su kafamdaki duzelir umudunu atmam lazimdi atamadim iste salaklik yaptim
daha kaç kere baba evine gidip döneceksin bakalım anlayana kadar.
tamam hak veriyorum yuvanı yıkmak istemiyorsun.
ve de hamilesin.
bu açıdan çok ta kızamıyorum sana.
ama eşinde o ışık yok be canım.
çok çok zor değişmesi.
ne güzel okumuşssun işte.
ileride çalışır bakarsın çocuğuna.
bu kadar korkak ve yenilmiş durma hayata karşı.
senin tek başına gayretinle yürümez ki.
o da isteyecek o da çabalayacak.

tükürüp iyi yapmışsın da,
çok zor senin iş ya,
umut besliyorsun da olmayacak belli...

Bir de bana sure ver mi diyor bu adam, ben olsam al sana ömür boyu sure deyip cekip giderdim, tekrar :işsiz:
Benim cevremde anne baba ayri cok cocuk var ama hepsinin psikolojisi senden benden saglam. Hele bekar annelerin karisani goruseni yok. Kadinlar yaslanmiyor bile valla. Siz kendinize ornek alacak psikolojisi bozuk bosanmis kadinlari nereden buluyorsuniz allah askina

Çekeceksin o zaman madem babasız buyutmek istemiyorsun cocugu ve kesin doguracagim diyorsun. Allah kolaylık versin. Duzelir diye umut etmekten bir sey yapamazsin.

Kizlar benim whatsap resmimde dogumdan hwmen sonra anne baba ve bebegin resmi olan bi fotograf koymustum. Dogum aninda cekilmis guzel bi uclu resim koymustum.

Esimde annesiyle olan resmini koymus simdi

Yaaaa halaaaa umut var içimde diyorsun, adam resmen menfaatine göre davranıyor.

Neyse bileziklerinin hepsini yiyince ilk kavgada annenin evine postalar zaten. O zaman anlarsın. Yok ya sen yine de anlamazsın.

Kusura bakma yazılarını hep okudum. Ama akılsız kafan yüzünden çekiyorsun kocan yüzünden değil. Biraz iradene sahip çıksan da şu adamın yanına gitmesen ne olurdu be kardeşim. Adamın sana ne sevgisi ne de değeri var.

Back
X