- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahane üretmeye devam et,mal ortada.sen daha çok çekersin.Canlarimm son konum dedikten sonra hemen gelisen bu olay icin tekrar konu actim. Cunku sizden baska akil danisacagim kimsem yok. Ben duygusal yaklasiyorum mantikli dusunemiyorum lutfen kusuruma bakmayin.
Esim geldi elinde cicek.. oturdu biraz dedi ki ablam kalmaya gelmeyecekmis merak etme. Vazgecmis ablam dedi. Bende gelmesin demedim ki ben neden,merak edeyim. Annemin yanindaki konusmalari bu sekilde oldu. Gayet sakin guleryuzlu neseli ve asikmis,gibi pismanmis gibi konustu..
Oturduk cay ictik . Sonra tam kalkarken babama dediki karimi goturebilir miyim konusrak halletmek istiyorum sorunlarimi.
Babamda dediki biz hic bi zaman yikici taraf olmadik keske isteriz duzelin iyi olun ortada bebeginiz,var dedi. Annem de nasil mutlu oldu git bakalim duzelir bak gorumcende gelmiyomus rahatca konusun anlasin dedi.
Peki dedim. Tamam. Insallah hayirlisi olur dedim hazirlandim ciktim geldim.
Eve gelene kadar guluyor konusuyordu buda beni umutlandirdi duzeldi eskisi gibiyiz diye sevindim. Bende mutlu oldum.
Eve girdik sonra ben ciceklerimi vazoya yerlestirdim geldim yanina oturdum.
Bilezikler nerde lan dedi
Bende gecenin birinde napicaksin ki bilezikleri dedim. Yarin satacam borclarim var dedi. Aldi birini sonra birdaha da yuzume,bile,bakmadi.,
Sen,beni,bilezikler icin mi getirdin yani dedim. Hayir,ne alakasi,var seni,seviyorum dedi. Kac haftalardir ayriyiz sordugun ilk sey bielzikler oldu dedim.,uzatma dedi.,
Yine,dirdira,basladin dedi., bana,biraz zaman,ver dedi bir ay iki ay uc,ay... bilmiorum ustume gelme dedi.
Sana,zaten,zaman vermistim bende,ailemin yaninda kaliyordum cok da iyiydim niye,getirdin beni madem boyle yapacaktin dedim. Hayir,orda deil burda,kalacaksin burda benim duzelmemi bekleyeceksin dedi. (Utu camasir bulasik mecbur biri,lazim eve) sanirim bunlar icin getirtti.
Haa bu arada dedi ablam gelmiyor rahat et dedi (annemlerde boyle konusmuyordu ablamin isi cikti gleemyecek demisti )
Ben,zaten rahatim neden boyle konusuyorsun dedim senin suratini gormeye merakli degilmis daha sonra gelip baska biyerde,kalacakmis haberin olsun dedi.
Daha fazla dayanamadim bitaraftan mide bulantilarim bitaraftan bu adamin igbe gibi acitan sozleri.. kalktim ben yatiyorum dedim gel opmeden,yatmayim dedim bunun yuzune bi guzel,tukurdum. Hadi iyi geceler dedim.
Gittim ve,uyudum .,sinirden,aglaya aglaya uyudum. Kendimi cok aptal,hissediyorum.
Az once de ise gitti giderken ne yuzume,bakti,ne,gunaydin dedi,ne konustu.
Hatta,normal,gittigi saatinden,yarim saat erken cikti..
Annemi aradim anlattim şok oldu. Ama dun oyle,degildi,dedi. Oda,agladi benim icin.
Kizmayin bana olurmu bnm ablamin ilk esinden,bi oglu var babasiz buyuttu onu bosandiklari,icin. O cocugu gorunce onun pskolojisini gorunce yuzunun gulmedigini gorunce benim cocugum oyle buyumesin diyorum oyuzden geliyorum her defasinda bu adama. Acaba duzelirmi diye.
Acaba anlar mi aile oldugumuzu diye.
Bebegi aldir,aldirma konusuna lutfen girmeyin kesinlikle dusunmuyorum onun sucu yok.
Icimde bi umut vardi. O umut bitene kadar mucedelemi surdurucem sonra zaten bukadar duygusal olmam.
Bundan,sonra ne yapayim sizce
Aksam eve geldiginde de yuzume bakmayacak tv izlicek konusmucak yemegini yiyip uyucak bi nevi beni cezalandiriyo guya. Ne yapayim![]()
Al benden de o kadar..Ben ailene dön demeyecegim kendi evliliginin çıkmazlarını ve kurtarabilir tarafı olup olmadıgını sadece kendin bilebilirsin
Bak nazarela gidiyorsan bizden etkilenip gitme, kendin istiyorsan git
Otur düşün sence gitmen mi saglıklı olanı kalman mı diye tahlil et.
Döneceksen eger hiç gitme.
Samimiyetsiz oluyor ve adamın eline sürekli nasılsa gelecek kozu veriyorsun
Whatsapp iletini 'elinden gelse karisi yerine anasinin koynuna girecek insanlardan koru yarabbim yap sen de !!Inanilmaz ofkelendim!!!!!Çekeceksin o zaman madem babasız buyutmek istemiyorsun cocugu ve kesin doguracagim diyorsun. Allah kolaylık versin. Duzelir diye umut etmekten bir sey yapamazsin.
Bence gitme nazarela .
Med cezir oldun bi oraya bi buraya.
Şimdi gitsen yine döneceksin .
Sürekli valiz toplamak , balkona çamaşır asmak gibi rutin oldu hayatında .
Adam gelecek , aaa nazarela yok . Yine gitti , dur gene çağırayım .
Kal bence . Hatta mıhlan o eve .
ben o annenin yerinde olsam daha kapımı açmam konu sahibi şansını fazla fazla zorluyor zatenhamilesiniz kusura bakmayin bu diyeceklerim agir gelecekse de okumayin. ama bu saatten sonra basiniza gelecek herseyin sorumlusu sizsiniz. Hatta evladinizin da mutsuzlugunun ve bozuk psikolojisinin de sorumlusu siz olacaksiniz. Bir hikaye vardir' adamin birinin sehrini sel basmis ve herkes catilara kosmus. Bu adam da cok dindarmis, Surekli Tanrim beni kurtaracak deyip dua edip duruyormus. Bir bot gelmis bunu almaya ama beni Tanri kurtaracak deyip binmemis. Bir helikopter gelmis onu da ayni sebeple geri cevirmis. en sonunda sel sulari iyice azip adami bogmus. Adam olunce Tanriyla karsilasmis. Beni neden kurtarmadin ey Tanrim ben sana inandim guvendim demis. Tanri da Bre ahmak o botu ve helikopteri sana kim gonderdi saniyorsun demis.' Ozetle, Allah size kurtulmaniz icin onca secenek sunuyor, aklini basina al bu adamdan yar koca baba olmaz diyor ama siz inatla yine yine gidiyorsunuz. Bosanmis anne babanin cocuklari mutsuzmus, boyle psikopat bir adamin yetistirecegi cocuk sevgi kelebegi mi olacak gunahsiz sabii?
Aileniz arkanizda ne kadar guzel size destek oluyorlar, siz gidince geri cevirmiyorlar, bu sartlarin yuzde birine sahip olamayan ve boyle adamlari cekmek zorunda olan kadinlar var. siz onlardan bir degilsiniz. Bi silkinin eger aldirmayacak ve doguracaksaniz da ona gore bir hayat cizin kendinize. Dengesiz bir herifin pesinde acaba bugun iyimiyiz kotu mu diye dusunerek omur curutmeyin.
sen fakesin ve milleti aptal yerine koyup eğleniyorsun bence.Canlarimm son konum dedikten sonra hemen gelisen bu olay icin tekrar konu actim. Cunku sizden baska akil danisacagim kimsem yok. Ben duygusal yaklasiyorum mantikli dusunemiyorum lutfen kusuruma bakmayin.
Esim geldi elinde cicek.. oturdu biraz dedi ki ablam kalmaya gelmeyecekmis merak etme. Vazgecmis ablam dedi. Bende gelmesin demedim ki ben neden,merak edeyim. Annemin yanindaki konusmalari bu sekilde oldu. Gayet sakin guleryuzlu neseli ve asikmis,gibi pismanmis gibi konustu..
Oturduk cay ictik . Sonra tam kalkarken babama dediki karimi goturebilir miyim konusrak halletmek istiyorum sorunlarimi.
Babamda dediki biz hic bi zaman yikici taraf olmadik keske isteriz duzelin iyi olun ortada bebeginiz,var dedi. Annem de nasil mutlu oldu git bakalim duzelir bak gorumcende gelmiyomus rahatca konusun anlasin dedi.
Peki dedim. Tamam. Insallah hayirlisi olur dedim hazirlandim ciktim geldim.
Eve gelene kadar guluyor konusuyordu buda beni umutlandirdi duzeldi eskisi gibiyiz diye sevindim. Bende mutlu oldum.
Eve girdik sonra ben ciceklerimi vazoya yerlestirdim geldim yanina oturdum.
Bilezikler nerde lan dedi
Bende gecenin birinde napicaksin ki bilezikleri dedim. Yarin satacam borclarim var dedi. Aldi birini sonra birdaha da yuzume,bile,bakmadi.,
Sen,beni,bilezikler icin mi getirdin yani dedim. Hayir,ne alakasi,var seni,seviyorum dedi. Kac haftalardir ayriyiz sordugun ilk sey bielzikler oldu dedim.,uzatma dedi.,
Yine,dirdira,basladin dedi., bana,biraz zaman,ver dedi bir ay iki ay uc,ay... bilmiorum ustume gelme dedi.
Sana,zaten,zaman vermistim bende,ailemin yaninda kaliyordum cok da iyiydim niye,getirdin beni madem boyle yapacaktin dedim. Hayir,orda deil burda,kalacaksin burda benim duzelmemi bekleyeceksin dedi. (Utu camasir bulasik mecbur biri,lazim eve) sanirim bunlar icin getirtti.
Haa bu arada dedi ablam gelmiyor rahat et dedi (annemlerde boyle konusmuyordu ablamin isi cikti gleemyecek demisti )
Ben,zaten rahatim neden boyle konusuyorsun dedim senin suratini gormeye merakli degilmis daha sonra gelip baska biyerde,kalacakmis haberin olsun dedi.
Daha fazla dayanamadim bitaraftan mide bulantilarim bitaraftan bu adamin igbe gibi acitan sozleri.. kalktim ben yatiyorum dedim gel opmeden,yatmayim dedim bunun yuzune bi guzel,tukurdum. Hadi iyi geceler dedim.
Gittim ve,uyudum .,sinirden,aglaya aglaya uyudum. Kendimi cok aptal,hissediyorum.
Az once de ise gitti giderken ne yuzume,bakti,ne,gunaydin dedi,ne konustu.
Hatta,normal,gittigi saatinden,yarim saat erken cikti..
Annemi aradim anlattim şok oldu. Ama dun oyle,degildi,dedi. Oda,agladi benim icin.
Kizmayin bana olurmu bnm ablamin ilk esinden,bi oglu var babasiz buyuttu onu bosandiklari,icin. O cocugu gorunce onun pskolojisini gorunce yuzunun gulmedigini gorunce benim cocugum oyle buyumesin diyorum oyuzden geliyorum her defasinda bu adama. Acaba duzelirmi diye.
Acaba anlar mi aile oldugumuzu diye.
Bebegi aldir,aldirma konusuna lutfen girmeyin kesinlikle dusunmuyorum onun sucu yok.
Icimde bi umut vardi. O umut bitene kadar mucedelemi surdurucem sonra zaten bukadar duygusal olmam.
Bundan,sonra ne yapayim sizce
Aksam eve geldiginde de yuzume bakmayacak tv izlicek konusmucak yemegini yiyip uyucak bi nevi beni cezalandiriyo guya. Ne yapayim![]()