• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cicek yaptirip gelmis.. beni tekrar goturdu.. salak kafam.

niye paylaşıyorsun ki bizle?? biz ne desek tersini yapıyorsun.
borcu varmışda bilmem ne ya niye bu kadar saf gbi dawranıyorsun. bi insan eşine şu borcum var acaba bilezklerden mi ödesek die bi danışır görüşür bu ne sanıyor seni?? nasıl tahammül ediyorsun. ailenin evine git ve bi iş bak kendine . bu adamın daha fazla hayatından çalmasına izin verme.
yemeğni bulaşığnı çamaşırını kendi yıkasın. "düzeldğni görmeden benle muhatap olma de.

Hayır adam da o kadar rahat ki kalan altınlar için bile gönül yapmaya gerek duymuyor.

O kadar emin ki bilezik isterken 'lan' diyor ve hemen eski haline bürünüyor.
"Hepsini alana kadar ayıya dayı" ikiyüzlülüğüne gerek duymuyor, nasıl olsa tekrar ihtiyacı olduğunda tekrar o kaba üslupla istese bile o altınları verecek eşi, o kadar emin.

Kadın bir umut diyerek bunları göze aldıkça adam 'para için bile' gönlünü yapmaya gerek duymayacak veya yaptığı en fazla çiçek almak olacak.

Çok aşağılayıcı.

Kizmayin bana olurmu bnm ablamin ilk esinden,bi oglu var babasiz buyuttu onu bosandiklari,icin. O cocugu gorunce onun pskolojisini gorunce yuzunun gulmedigini gorunce benim cocugum oyle buyumesin diyorum oyuzden geliyorum her defasinda bu adama. Acaba duzelirmi diye.
Daha önceki konularınızı bilmiyorum. Sadece bu kısım için konuşacağım.
Ben de size çocuklarının psikolojisi bozulmasın diye boşanmayan kadının hikayesini aktarayım.
Bir çocuğu psikolojik problemli. Bu problem yüzü gülmüyor olarak değil. Artık evde nasıl bir kavga gürültü oluyorsa başka ufacık bir şeyde bunlar benim hakkımda konuşuyor diye çıldırıyor. Kendini yerden yere atıyor. Kendine zarar vermeye çalışıyor.
Diğer çocuğu uyuşturucu bağımlısı. Tedaviyi reddediyor. Sürekli uyuşturucu parası istiyor annesinden.
Baba zaten göstermelik olarak duruyor ortada. Hiçbir işe yaramıyor.
Şimdi bu duruma üzülüyorum. Ve düşünüyorum ileride çocuklarımın babası sorunlu ahlaksız bir adam olursa ayrılırım diye. Çocuğumun bu süreci en iyi bir şekilde atlatması için elimden geleni yaparım. Yeter ki bu huzursuz aile ortamında büyümesin. Sorunlu bir baba ile olacağına babasız büyümeleri daha hayırlı.
Siz boşanmayınca çocuklarınız çok mutlu mu olur sanıyorsunuz? Siz her gün ağlarken onlar kahkaha mı atacak? İşin bu yönünü de görün. Şimdi ne düşünüyorsunuz boşanma hakkında?
Ablanız içinse şunu diyebilirim ki kendini boşanma psikolojisinden kurtaramamış. Bu çocuklarına da yansıyor. Çocuklarını da alıp tedavi görsün. Hayatı düzene girecek bakın görün.

Ben de keşke annem babamdan boşansaydı diyenlerdenim.
Keşke çalışsaydı parasını kazansaydı şimdi emekli olurdu ne güzel kimseye muhtaç olmazdı.
Yıllaaaar geçti hala aynı sorunlar annem hep mutsuz depresif bir kadın.
Hayatımdan bıktım yemin ederim allahtan eşim şahane bi insan da onunla huzuru buldum 2yıldır.
Annemde hep der çocuklarım için boşanmadım diye artık içimden iyi b.k yedin diyorum.

Sana inanmıyorum konu sahibi
Muhtemelen hiç ailenin evine de gitmedin.
Evinde oturup bu yazdıklarını sanki yaşamış gibi anlattin.
Hikayende çok eksik karakterler var.
Adımın x olduğu kadar da eminim ayrıca
Aynen bende .
Bide ben konu sahibinin tek derdinin koca olduğunu düşünmeye başladım nedense. .

Kizlar benim whatsap resmimde dogumdan hwmen sonra anne baba ve bebegin resmi olan bi fotograf koymustum. Dogum aninda cekilmis guzel bi uclu resim koymustum.

Esimde annesiyle olan resmini koymus simdi
beni kim taşlarsa taşlasın senin kocan ya ensest bir ilişki içinde ya ensest bir ilişkli üçlüsünde bu ne beee,safella güzelim yoluna bak ,daha kaç kere söylenir ki kardeşim olsan bu kadar güzel anlatmam biliyor musun?

Ailem istemez olur mu ama hep cocuk var duzelin cocuk olacak iyi olun dediler. Bir de bu adam ailemin yaninda melek gibi davraniyor onlarda inaniyor.
Onlisans mezunuyum calisabilirim bakabilirim. Rabbim yardim eder.
Fakat ben su kafamdaki duzelir umudunu atmam lazimdi atamadim iste salaklik yaptim

yalnız bu adamdan babada olmaz..
resmen oyun oynamış sizi getirtmek bileziği almak için..
bencil sadece kendini düşünen bir adamı çocuktan uzak tutmak daha mantıklı..

Aynen bende .
Bide ben konu sahibinin tek derdinin koca olduğunu düşünmeye başladım nedense. .

Dün gelmişti konuşmaya kabul etmemisti bugün çiçek alıp gelmiş

Yaa öf diyecek çok şey varda vallaha sinir kat sayım artıyor.

Yalama olmuş artık. Git gel affettim etmedim. Bak güzelim bu adamdan sana hayır geleceğiniz düşünüyorsan hala çekecek çilen var. Yok yere bileziğinden de oldun. Hemen bu işe kesin bir şekilde son vermezsen hayatından da olacaksın haberin olsun. Yazık etme kendine

Hatta eşinin de bu anlattıkların kadar olmadığını düşünüyorum.

Sana karşı bi önyargı oluştu içimde benim nedense.

Yazıp yazıp siliyorum bana cansu98 hatirlatiyorsun konu sahibesi

kesinlikle aynı fikirdeyim.ben artık inanmıyorum.iş iyice saçma bir hal aldı.
kesinlikle.
1 temmuz da canım kaynanam, canım kocam diye konu açıyor. 1 ağustos a kadar hepsi tü kaka oluyor, 3 kere baba eviyle koca evi arasında gidip geliyor. bir de gebeliğinin 1. haftası diye takvim hazırlayıp ne zaman hamile kalınır, nasıl anlaşılır, bilmeyen bir kadın.
hepsi de reyting getiren konular.
fesat kv, öküz koca, evi terkeden hamile kadın, altınları isteyen koca vs.

Aynen. Bide millete acıyorum ben artık. Sürekli aynı şeyi yazıp duruyorlar. .
Konu Sahibi nin tek derdi kendini acındırmak

Ya ortada anlatılan gibi birsey yok zaten arkadaşlar çok saçma bakın bu kız neredeyse bir haftadır sürekli konu acıyor. Her birin de mutlaka bir olay yaşıyor eşiyle alakali. Dün kocası geldi gitmedi bugün gelir mi bu adam 3 5 gün geçse anlarım. Hadi diyelim gitti baba evine ya gerçekten gidersem akillanir dedi kendini kandirdi. Ama tek bildiğim oraya kalmak için gitmedi.

Babasız büyüyen biri olarak söyleyebilirim ki baba cokta mühim değil. Annem yanımda olsunda.
Hele kişiliksiz ve karaktersiz bir babaysa cehenneme kadar yolu var diyebilirim. Beni düşünmeyen aramayan bir insanın peşinden ah babam diye sizlanacak halim yok. Bebeginizde böyle bir babası olduğunu bilseydi düşünceleri böyle olurdu emin olun.

Back
X