• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cicek yaptirip gelmis.. beni tekrar goturdu.. salak kafam.

Ya ortada anlatılan gibi birsey yok zaten arkadaşlar çok saçma bakın bu kız neredeyse bir haftadır sürekli konu acıyor. Her birin de mutlaka bir olay yaşıyor eşiyle alakali. Dün kocası geldi gitmedi bugün gelir mi bu adam 3 5 gün geçse anlarım. Hadi diyelim gitti baba evine ya gerçekten gidersem akillanir dedi kendini kandirdi. Ama tek bildiğim oraya kalmak için gitmedi.
evlilik falan da yok bence. konu sahibi uyduran bir ergen de olabilir, erkek de.

kesinlikle.
1 temmuz da canım kaynanam, canım kocam diye konu açıyor. 1 ağustos a kadar hepsi tü kaka oluyor, 3 kere baba eviyle koca evi arasında gidip geliyor. bir de gebeliğinin 1. haftası diye takvim hazırlayıp ne zaman hamile kalınır, nasıl anlaşılır, bilmeyen bir kadın.
hepsi de reyting getiren konular.
fesat kv, öküz koca, evi terkeden hamile kadın, altınları isteyen koca vs.
İşi gücüde yok sanırım.oturmuş milleti işletip insanların iyi niyetlerine gülüyor galiba.ne kadar ezik olursa olsun insan bir noktadan sonra bir şeylere dur der.kendine eğlence bulmuş.adamın yüzüne tükürmüş böyle bir adam hiçbir şey yapmadan bakmış.

Keşke dönmeseydiniz barişçaksanız bile sürünseydi biraz... madem döndünüz düzelmeye çalişin... Ama ben olsaydım dönmezdim tükürmezdim eşime asla ipler benim elimde gitsede dönecek rahatlığı vermezdim...

hımm çok kötü bişey ya Allah kimseye vermesin öyle bi koca yani ,
ama bu konu sahibinin en azından dövmesi yok sözel şiddet gösteriyor hatta hemen hemen oda yok.

Cansuyu bulup atıcam sana

İşi gücüde yok sanırım.oturmuş milleti işletip insanların iyi niyetlerine gülüyor galiba.ne kadar ezik olursa olsun insan bir noktadan sonra bir şeylere dur der.kendine eğlence bulmuş.adamın yüzüne tükürmüş böyle bir adam hiçbir şey yapmadan bakmış.
hani bazı konu sahiplerini görüyoruz gerçekten gidecek yeri olmadığı için o kocaya mahkumdur.
bunun ilk konularında koca şiddet uyguluyordu, ama konu sahibi kaç kez baba evine gidip geliyor, adam dövmüyor bile, kv varken bile tek takıldığı peteklerin temizliği.
hikayede tutarsızlıklar çok göze batıyor artık.

Bu kadar aciz misiniz ya altınlardan dolayı köprüyü geçene kadar dayı diyor eşin belli.Ablanın çocuğu gibi olsun istemiyorsun çocuğun ama evliyken Mutlu olacağını mı sanıyorsun.
Önce kendine saygın olmalı ki eşin de sana saygı göstersin.Gel dediler mi geldin git dediler mi gittin kendi ayağınla gitmişsin ne diye suratına tükürdün böyle seviyesiz bir evlilik görmedim.Asıl şimdi ablandan daha beter olacak durumun yarın yine terket bakalım umrunda olacak mısın bilezikler gitti nasılsa.Yazık yahu yazık..Kadınlar bu kadar aciz olmamalı..

bak ben ne diycem burdaki yorumlara gore degil aklin mantigin kalbin gelecegin yavrun ve kendini bir suzgecten gecirerek bi karara var..
suan esinin de ustune gitmeyip sakin kalarak ev arkadasligi gibi biraz yasayip durumunuzu gozden gecirin.ayni gun icinde gel git ne bu boyle ve kacinci...
esininde elbet hatalari var.ancak bi erkegin de esinin evini kendi yuzunden de olsa terketmesi onlara travma oluyor..kolay atlatilmiyor..
zaman sabir bekle biraz..
sen bilirsin ama..
bebise de yazik stres stres...

bak ben ne diycem burdaki yorumlara gore degil aklin mantigin kalbin gelecegin yavrun ve kendini bir suzgecten gecirerek bi karara var..
suan esinin de ustune gitmeyip sakin kalarak ev arkadasligi gibi biraz yasayip durumunuzu gozden gecirin.ayni gun icinde gel git ne bu boyle ve kacinci...
esininde elbet hatalari var.ancak bi erkegin de esinin evini kendi yuzunden de olsa terketmesi onlara travma oluyor..kolay atlatilmiyor..
zaman sabir bekle biraz..
sen bilirsin ama..
bebise de yazik stres stres...

Karisini eve getirir getirmez "Lan bilezikler nerede" diyen adam travma falan yasamamistir.

Boyle cumle kurabilen kimin kocasi varsa, asla ve asla iyi bir baba ve koca olamaz. Su 150 derecede kaynar, ama bu cumleyi kuran kisi iyi bir insan olamaz.

Yani kocasina benzetip empati kuranlar varsa diye soyluyorum, sizin kocalardan da toplasaniz bir insan cikmaz.

Back
X